QUOTE(Žiogelis @ 2010 11 23, 11:43)
Pasekmės: šiandien visi pramiegojom (nes aš keliuosi pirma ir visus keliu po to) ir nepasimatavau temperatūros
Na ką, teks mokytis daryti ledinukus.
(Aš irgi nelabai įsivaizduoju kas tas yr, tik vaikystėje iš deginto cukraus kažką tokio darydavome
). O šiaip tai palaikau kompaniją - dukrytė išsibudino likus gal pusvalandžiui iki žadintuvo skambučio, tai kaip pasiėmiau telefoną į ranką (kad kuo greičiau užtildyčiau, nes mažylė migdėsi), tai taip pabudau po 2 val.

O su BT šį ciklą ir taip labai neaišku:
30 CD taškas čia jau nuleistas per 0,2 ir vis tiek labai išsišoka

- kažin ar įmanoma, kad BT pakiltų tik penktą (ar gal net šeštą) dieną po gleivių piko?

Jei vadovaučiausi Bilingso metodu, būčiau visiškai rami, nes tiek gleivių, tiek GK pokyčiai buvo akivaizdūs, bet žiūrint į grafiką belieka nebent "
shave'inti" 24 CD ir 25 CD reikšmes - truputį drastiška (nors net pagal reikšmių vidurkį pasiskaičiavau (pasirodo yra dar tokia gal mažiau populiari taisyklė) - lyg ir būtų galima. Kita vertus, 25 CD ir 27 CD taškai beveik identiški.
Kitas variantas - pakilimu laikyti jau 24 CD (lyg ir ankstoka

). Tada "atmesti" tektų tik vienintelį 20 CD tašką (26 CD taškas išlieka pakankamai pakilęs virš žemų temperatūrų linijos, bet toks BT kilimas, kaip vadina Kipliai, yra "silpnas" ir tokiu atveju lyg ir nerekomenduojama atmetinėti nei vieno BT taško, nors vėlgi - tiksliai tai nepabrėžta, tik kad patikimumas aiškiai mažesnis - reiktų suprasti, kad tik toks, kiek garantuoja Bilingso metodas (tie 70 proc. ar kiek?

).
Kodėl aš šįkart taip pritempinėju (kas man visai nebūdinga

)? Todėl, kad piko diena nekelia nei mažiausių abejonių, o BT matavimams trukdžių buvo daugiau nei paprastai (dėl dukrytės, kurią dabar atsibudusią ne tik kaip nors užimti reikia, bet neretai ir gaudyti, kad iš lovos neišropotų - linksma...), tik niekaip nesuprantu, ar reiktų šį ciklą laikyti užsitęsusiu (ar galimai net ir anovuliaciniu), ar visgi buvo ta O?

Labai įdomi jūsų nuomonė.
Dar vienas subjektyvus pastebėjimas - ar kam nors liuteininėje fazėje padidėja apetitas saldumynams?

Jau seniai esu apie jį girdėjusi, bet kaip apie požymį "prieš mmm", o man toks įtarimas, kad kaip tik turėtų pasireikšti iškart po O dėl staiga pasikeitusio hormoninio fono.
Papildyta:
QUOTE(MildukasK @ 2010 11 23, 10:49)
Lenda visokios nerimastingos mintys i galva

- pritariu
Žiogeliui, kad gi reikia organizmuo laiko atsigauti.
❀ Tiesa - visai ne tai, ką galima įtikinamai įrodyti, bet tai, kas viską daro paprasta ir suprantama (A.de Sent Egziuperi)