QUOTE(Horo @ 2010 12 09, 22:52)
Matuotum temperatūrą butum ramut ramutėlė plius žinotum įvyko ovuliacija ar ne. Mums irgi gaunasi ilgas laikas saugotis, nes mano ciklai ilgi ir nereguliarūs. Va tarkim, šitą ciklą galėjau ir apsišaut: buvo tąsios gleivės, aukštas minkštas atsidaręs gimdos kaklelis ir t.t., vaisingumo požymiai dingo, BT nepakilo, o jau kaip ir laikas buvo, visgi 22CD.
Ar aš nepavargau? Kartais atsibosta
bet kai pagalvoju, jog man nereikia naudoti hormonų, galiu gyveni savo ritmu nesukdama galvos dėl įvairių didėjančių rizikų tarkim krūties vėžio, turėdama nereguliarų ciklą visada žinau kada laukti mmm, tai kažkaip pakyla ūpas
Bet aš naudoju ne gryną NŠP, o derinam su prezikais, kuriuos naudojam nuo 10 CD (apsiskaičiavau pagal formulę trumpiausias ciklas - 20) iki tol, kol pamatau BT pakilimą. Tai turi savų privalumų ir trūkumų. Privalumas: gyvenu lyg naudodama KT, nesuku sau galvos, visada galim mylėtis, kai tik užsimanom, na o trūkumas, tai neaišku, koks tas prezervatyvų patikimumas būtent vaisinguoju metu, todėl kartais pamąstau galbūt aš
?
Ar aš nepavargau? Kartais atsibosta

nlb turiu kada matuot