Smalsute, na naudinga būna kartais ir "apsipešioti"

nes šiaip kitaip mąstantys žmogiukai plečia akiratį, o nuotaikos mano tokios, net nežinau, kaip jas abipūdinti. Aš esu nustojus žymėtis meilės užsiėmimus kalendoriuje (tai padariau todėl, kad man vis lįsdavo mintys apie

kai matydavau jog pataikėm kad ir kruopščiai saugodamiesi į vaisingas dienas), tai nežinau ar kas nors buvo. Jei skaičiuojant, kad yra 6 vaisingos dienos prieš ovuliaciją tada taip, pataikėm tuo nesisaugant, jei gerai pamenu (bet nesu tikra), paskutinį kartą mylėjausi nesisaugodama iki ovuliacijos 9 CD (manau, kad ovuliacija visgi įvyko 13 CD), bet man ta diena atrodė visiškai saugi, todėl nemanau, kad galiu būti

gerai, kad iki ovuliacijos tikrai daugiau nieko nebuvo. O antradienį eisiu pas gydytoją dėl krūtinės, nes manau, kad neturi man ją taip mausti

net sportuot trukdo. Jaučiuosi nelabai jaukiai iš tiesų

vis dar seku vaisingumo požymius, nes man vis lenda mintys, jog gal BT galėjo būti aukštesnė, dėl mano tokio išblaškyto miego ir ligų paskutiniu metu, nes ir pati vis pasergu ir mažiuliai sirguliuoja

Bet gleivių nors panašesnių į vaisingas nepasirodė, gal vakar buvo pora slidžių nabagiukių tokių, todėl mudu saugomės

o BT dabar nėra prasmės matuoti, nes užsikrėtus esu virusu Viliuką beslaugydama, tai su sloga iki kelių ir menka man paguoda bus jei ir toliau ji laikysis pakilus. Tai va antradienį dar ryte pasidarysiu NT, kad ramesnė nueičiau pas gydytoją
Allergan Natrelle® 400g apvalūs, 5,9cm ir 11,75 bazė. Ūgis 169cm, svoris 56kg. Prieš op nepilnas A