Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus šeimos planavimas (VI)

QUOTE(Ajurekiuke @ 2011 02 19, 23:44)
Sveikos norejau paklausti, ar yra merginu, moteru kurios naudojosi NSP ir pastojo nors visai to nenorejo, nes mano vyras labai nori naudotis siuo budu ir padeda man su tais matavimais, bet man jis vistiek atrodo nesaugus nors kaip sake kursuose pastojimo galimybe tokia pat kaip ir su kontracepsija. Bet ar jusu nevargina tas tem matavimas kiekviena ryta? blush2.gif

Vaiku tikrai nenoriu artimiausiu metu 4u.gif

O klaip tau vyras padeda su tais tem matavimais? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Olita @ 2011 02 19, 18:25)
O tos konsultacijos asmeninės ar grupė renkama? Nes po sužadėtinių kursų vis kirba mintis pasidomėt šituo reikalu, bet vis neprisiruošiu  blush2.gif Jei sužinosit apie renkamą grupę, brukštelkit, prašau  4u.gif

Sveikutės,
yra ir kursai Prieraišiosios tėvystės centre, žr. dešinėj Natūralus šeimos planavimas.

Papildyta:
QUOTE(Felisė @ 2011 02 20, 20:03)
gal kas nors ka nors zino apie panasius kursus Kaune?

nuoroda pirmame psl. neatsidaro  verysad.gif

Kauno arkivyskupijos šeimos centro kontaktai, paskambinkit, kažkas tikrai vyksta, pati norėjau, bet laikas netiko, o būdavo berods trečiadieniais 17 val. Db gal antra grupė turėtų būti. Jei ką sužinosit, brūkštelėkit į forumą, aktualu smile.gif
Papildyta:
A man vyras paduoda term miegančiai, paima, pažiūri ir surašo į internetą, kartais net nejaučiu smile.gif smile.gif Patogu be galo.
Atsakyti
Man tokia dilema iškilus po vizito pas gydytoją g.gif Žodžiu, tas krūtų maudimas natūralus mano organizmo dalykas doh.gif Jei kam įdomu, tai krūtų maudimas atsiranda tik ovuliacinių ciklų metu. Na čia paguoda man šiokia tokia thumbup.gif Bet man gydytoja rekomenduoja išbandyti kontraceptinį žiedą ir aš nežinau ką daryt unsure.gif nes iš vienos pusės taip norėčiau, kad man neskaudėtų tų krūtų, galėčiau ramiai mokslus pasibaigt be jokių siurprizų, nėštumas greitu gali taip liūdnai atsiliepti mano dubeniui, kad net gali nutikti taip, kad negalėčiau sportuot ir nelįstų į galvą man visokios mintys apie galimą nestuke.gif nes nelabai valingai mudu naudojam ir tas gumutes, neretai pasitaiko ir NLA unsure.gif ir jaučiu, kad nieko neina keist. Dabar biškį užpavydėjau tikinčioms, joms nekyla tokių dilemų 4u.gif
Bet iš kitos pusės man taip malonu būti natūraliai ir žinoti, kad čia mano natūralūs hormonai ir dėl figūros, nuotaikos pokyčių, pati esu kalta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2011 02 22, 23:44)
Dabar biškį užpavydėjau tikinčioms, joms nekyla tokių dilemų 4u.gif

Kodėl manai, kad nekyla? mastau.gif Iš to paties "molio" ir tikintieji, tik argumentų gal turi daugiau priimti teisingą sprendimą. Neprasidėk Tu su tais kontraceptikais... Jei dabar patiri tokį "normalų savo organizmo dalyką", kokio anksčiau nebuvo (bent jau tokio ryškaus), gal po kurio laiko jis ir vėl nebetrukdys gyventi. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 22 vasario 2011 - 23:01
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 02 22, 23:59)
Jei dabar patiri tokį "normalų savo organizmo dalyką", kokio anksčiau nebuvo (bent jau tokio ryškaus), gal po kurio laiko jis ir vėl nebetrukdys gyventi. 4u.gif

Aš irgi pritarčiau Smalsutei, kad neverta prasidėti. Gal pasistenkite su vyru labiau taisyklių laikytis - juk priežastys rimtos.

Man ilgą laiką maždaug ovuliacijos dieną skaudėdavo pilvą. Tikrai smarkiai, vos ne tokio paties lygio skausmas buvo, kai paaiškėjo, kad apendicitą reikia operuoti - norėdavosi tik gulėti lovoje susirietus. O štai jau kokį pusmetį skauda ne visada ir mažiau. Dar kai dabar pagalvojau, tai man skaudėdavo ir paauglystėje, bet ne taip labai. Paskui kurį laiką geriau kontraceptines tabletes, tada be abejo neskaudėjo, bet nustojus jas gerti skausmas pakilo iki gerokai didesnio lygio... Gali būti ir atsitiktinumas, o jeigu tikrai susiję dalykai?..
Atsakyti
Žinot, pasitariau ir nusprendžiau nenaudoti 4u.gif savi hormonai savi smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif noreciau prie jusu prisijungti smile.gif gal kas glaetu atsiusti grafika? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akva17 @ 2011 02 23, 01:40)
Labas vakaras smile.gif noreciau prie jusu prisijungti smile.gif gal kas glaetu atsiusti grafika? smile.gif

Apie koki grafika sneki? lotuliukas.gif

Galbut pati atsiusk savaji, kas neaisku...

O siaip grafiku pilni NSP dalys, o si berods sestoji...
Atsakyti
QUOTE(Akva17 @ 2011 02 23, 00:40)

Sveika prisijungusi 4u.gif

QUOTE(indrusep @ 2011 02 23, 07:37)
Apie koki grafika sneki?  lotuliukas.gif

Galbut pati atsiusk savaji, kas neaisku...

O siaip  grafiku pilni NSP dalys, o si berods sestoji...

Manau, kalba apie stebėjimų lentelės popierinį variantą... g.gif Pati jos neturiu, duomenis žymiuosi paprastame languoto sąsiuvinio lape...
Atsakyti
Uoj apie lentele cia sakiau, atsiprasau, susipainiojau pati 4u.gif dar nepradejau matuoti temperaturos, laukiu ciklo pradzios smile.gif dabar tik domiuosi kaip reiks viska interpretuoti smile.gif aciu uz tema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akva17 @ 2011 02 23, 01:40)

Sveika prisijungusi. 4u.gif Jei dar negavai tų lentelių, parašyk savo el. pašto adresą man į AŽ - persiųsiu.
Papildyta:
QUOTE(Horo @ 2011 02 23, 00:48)
Žinot, pasitariau ir nusprendžiau nenaudoti 4u.gif savi hormonai savi smile.gif

friends.gif
Atsakyti
[quote=_Smalsutė_,2011 02 23, 13:24]
Sveika prisijungusi. 4u.gif Jei dar negavai tų lentelių, parašyk savo el. pašto adresą man į AŽ - persiųsiu.
Papildyta:

Aciu, jau parasiau i az smile.gif
Atsakyti