) o kada, pagal statistiką, ar kaip čia išsireikšt, dažniausiai būna gleivių pikas? Man pakolkas buvo įvairiai, tiek dieną prieš temp. pakilimą, tiek kelias dienas prieš, tiek pirmą temp. pakilimo dieną
) o kada, pagal statistiką, ar kaip čia išsireikšt, dažniausiai būna gleivių pikas? Man pakolkas buvo įvairiai, tiek dieną prieš temp. pakilimą, tiek kelias dienas prieš, tiek pirmą temp. pakilimo dieną  

atveju BT pakilti lyg ir turėtų kitą dieną po gleivių piko (bet jei taip būtų visada, NŠP būtų gerokai paprastesnis).
 atveju BT pakilti lyg ir turėtų kitą dieną po gleivių piko (bet jei taip būtų visada, NŠP būtų gerokai paprastesnis).

O tu isitikinus, kad tikrai vaisingas gleives matai? Jau kai temp kyla, vaisingu gleiviu neturetu buti. O gal kakleli tau iseina sugaudyt? Butu pagalbinis rodiklis.
 O tu isitikinus, kad tikrai vaisingas gleives matai? Jau kai temp kyla, vaisingu gleiviu neturetu buti. O gal kakleli tau iseina sugaudyt? Butu pagalbinis rodiklis.  

tikimybę, galima sakyti absoliučiai, nes apsidraudžiama nuo visko: ir jei temperatūra bus pakilusi ne dėl ovuliacijos ir jei bus neaiškios gleivės, bet aš pati labai ramiai jaučiuosi matydama, tą aiškią pakilussią BT
 tikimybę, galima sakyti absoliučiai, nes apsidraudžiama nuo visko: ir jei temperatūra bus pakilusi ne dėl ovuliacijos ir jei bus neaiškios gleivės, bet aš pati labai ramiai jaučiuosi matydama, tą aiškią pakilussią BT  

Pernelyg susireikšminti nesinori (ir taip perdaug šioje temoje reiškiuosi
 Pernelyg susireikšminti nesinori (ir taip perdaug šioje temoje reiškiuosi  ) - tik tiek, kad yra bent keletas dalykų įvadinėje žinutėje, kuriuos mano akimis labai reiktų patikslinti, papildyti, kad neklaidintų ir tuo pačiu, kad išvengtume labai besikartojančių klausimų. Pvz. manau, kad kiek nepatogu, jog tų stebėjimų lentelių naujokėms vis tenka prašytis - pamėginsiu jas padaryti prieinamesnes. Taigi tiek šiuo tikslu, tiek dėl smalsumo
 ) - tik tiek, kad yra bent keletas dalykų įvadinėje žinutėje, kuriuos mano akimis labai reiktų patikslinti, papildyti, kad neklaidintų ir tuo pačiu, kad išvengtume labai besikartojančių klausimų. Pvz. manau, kad kiek nepatogu, jog tų stebėjimų lentelių naujokėms vis tenka prašytis - pamėginsiu jas padaryti prieinamesnes. Taigi tiek šiuo tikslu, tiek dėl smalsumo  klausiu, o kokias visgi lenteles naudojate užrašams? Kiek suprantu, elektroniniu formatu lietuviškos tėra tos dvi
 klausiu, o kokias visgi lenteles naudojate užrašams? Kiek suprantu, elektroniniu formatu lietuviškos tėra tos dvi  , kuriomis čia vis dalinamės, bet gal kas turite kitų patogių nuskenuotų variantų (arba nebūtų problemos nuskenuoti)?
 , kuriomis čia vis dalinamės, bet gal kas turite kitų patogių nuskenuotų variantų (arba nebūtų problemos nuskenuoti)?  Aišku kiekviena renkamės vieną priimtiniausią (ar deja - vienintelį prieinamą) variantą, bet bent jau susipažinti ganėtinai naudinga su įvairiais, nes, kaip žinia, skirtingoms moterims labiausiai "kalbėti" gali skirtingi požymiai ir tarkime moterį, kuriai apskritai vos pavyksta aptikti bet kokias gleives, lentelė, kurioje gleivių požymiai detalizuojami iki "begalybės", gali varyti į neviltį, kai tuo tarpu ta moteris gal labai aiškiai jaučia subjektyvesnius požymius, kuriems aprašyti tiesiog nėra vietos. Pati buvau vienu metu labai užsidegusi pasidaryti savo lentelę, na bet kol kas verčiuosi su ta, nuo kurios kadais ir pradėjau (bandysiu pasidalinti ir ja).
 Aišku kiekviena renkamės vieną priimtiniausią (ar deja - vienintelį prieinamą) variantą, bet bent jau susipažinti ganėtinai naudinga su įvairiais, nes, kaip žinia, skirtingoms moterims labiausiai "kalbėti" gali skirtingi požymiai ir tarkime moterį, kuriai apskritai vos pavyksta aptikti bet kokias gleives, lentelė, kurioje gleivių požymiai detalizuojami iki "begalybės", gali varyti į neviltį, kai tuo tarpu ta moteris gal labai aiškiai jaučia subjektyvesnius požymius, kuriems aprašyti tiesiog nėra vietos. Pati buvau vienu metu labai užsidegusi pasidaryti savo lentelę, na bet kol kas verčiuosi su ta, nuo kurios kadais ir pradėjau (bandysiu pasidalinti ir ja). ).
 ).

, bet pvz. amazon.com žiūriu 90 dolerių (link pustrečio šimto litų) - už Bioself'ą pigiau.
 , bet pvz. amazon.com žiūriu 90 dolerių (link pustrečio šimto litų) - už Bioself'ą pigiau.  Labiausiai į akis krintantis minusas - skalė pagal Fareinheitą.
 Labiausiai į akis krintantis minusas - skalė pagal Fareinheitą. (ir dar daugybe kalbų). (Aišku kol kas nespėjau pakankamai pasigilinti, bet atrodo išsamiai).
 (ir dar daugybe kalbų). (Aišku kol kas nespėjau pakankamai pasigilinti, bet atrodo išsamiai).

Atrodo liksiu aš čia viena su savimi kalbėti.
 Atrodo liksiu aš čia viena su savimi kalbėti. Ir naują temą pakurti spėjau, tik nėr kaip skelbti, kai dar ilgokai jos neprireiks. Ramera, dėkui už pastebėjimą dėl go28days.
 Ir naują temą pakurti spėjau, tik nėr kaip skelbti, kai dar ilgokai jos neprireiks. Ramera, dėkui už pastebėjimą dėl go28days.  

Atrodo liksiu aš čia viena su savimi kalbėti.
 Atrodo liksiu aš čia viena su savimi kalbėti. Ir naują temą pakurti spėjau, tik nėr kaip skelbti, kai dar ilgokai jos neprireiks. Ramera, dėkui už pastebėjimą dėl go28days.
 Ir naują temą pakurti spėjau, tik nėr kaip skelbti, kai dar ilgokai jos neprireiks. Ramera, dėkui už pastebėjimą dėl go28days. 

KT gert nenoriu, spiralių nenoriu
 KT gert nenoriu, spiralių nenoriu  vyrui nusibodo gumytės
 vyrui nusibodo gumytės  tai reik išsiaiškinti kaip čia kas
 tai reik išsiaiškinti kaip čia kas