Gintare, aš irgi manau, kad geriau apsidrausti

Nors šiaip teigiama, kad po ovuliacijos kiaušialąstė tinkama apvaisinimui tebūna apie 12 valandų, retais atvejais iki 24. Tačiau reikia nepamiršti, kad kartais nutinka toks dalykas, kaip dvi ovuliacijos viena po kitos. Jos paprastai vyksta iki 24 val atstumu. Bet vistiek gali matyti, kad BT jau pakilo, o paskui įvyks antra ovuliacija ir gali

Kitas dalykas, kai dabar tokie orai, pašlapk kojytes, neužsirišk šaliko ir va kilstels ta temperatūra

Tai aš manau, kad geriausia ir protingiausia žiūrėti pagal paskuinį požymį ir laikytis taisyklių, nes paskui kam tie nervai.
Va, man kadangi aną ciklą ovuliacija įvyko 13 CD, ne kaži kiek liko tos ankstyvosios fazės, tiksliau neliko, nes 13 - 8 (berods tokia taisyklė nustatant pagal anksčiausią ovuliaciją?) tėra 5. Kaip tik šiandien

o man dar truputį tepa po mmm. Tai va išgaravo man visa drąsa

Bet kai pas mane vėliausia ovuliacija yra įvykusi 29 CD

neaišku, ko tikėtis reikia. Na, bet pagalvojus, jau geriau saugotis nuo pat pradžių, kad ir visą tą mėnesį, negu paskui nervintis dėl galimo
Vis dėlto nesidėjau to žiedo

nes kai paskaičiavau, tai baisiai neapsimokėtų jis man, taip išėjo, kad per metus išleistume virš 500 lt jam

aišku, vaikus auginti brangiau

bet realiai mes su vyru nusprendėm, kad hormoninės priemonės visai neapsimokantis reikalas, juolab, kad net ir nepraktikuojant susilaikymo pilnas internetas prezervatyvų po 1 lt. už vnt. kas tikrai nėra brangu ir ten jų ciklui visai nedaug reikia, o su tom hormoninėm priemonėm, galvok kaip paveiks sveikatą ir t.t.
Allergan Natrelle® 400g apvalūs, 5,9cm ir 11,75 bazė. Ūgis 169cm, svoris 56kg. Prieš op nepilnas A