Nu va, ataugo visi kg su kaupu.

QUOTE(meumeuke @ 2010 01 22, 21:02)
as laikausi kitokios dietos dabar, per 7d 6kg nukrito, dabar truputi uzstrigo, bet labai daug vandens geriau... greitai atidarysiu tema

QUOTE(mazhulinka @ 2010 01 23, 00:06)
as laikausi kitokios dietos dabar, per 7d 6kg nukrito, dabar truputi uzstrigo, bet labai daug vandens geriau... greitai atidarysiu tema 

QUOTE(varnikė @ 2010 01 22, 21:34)
idesiu link'a kai darbas bus padarytas

QUOTE(mazhulinka @ 2010 01 23, 00:36)
Man irgi idomu butu.

QUOTE(meumeuke @ 2010 01 22, 21:37)
tema atidaryta, -4kg per 7dienas

Mano patirtimi snekant, 100kartu geriau nei limonado gerimas, o savikaina panasi, nes klevu sirupas beprotiskai brangus!
Sakykit, o kur gauti kajeno pipirų?

sveikutes
papasakosiu savo istorija
skaitinejau jau apie sita organizmo valyma-dieta jau senokai, bet niekaip nesiryzau pradeti, kada maniskis nupirko kelione i siltus krastus, pradejau rupintis kaip atsikratyti tais extra 6kg kuriu neisejo po gimdymo numesti + norejau organizma issivalyti (gyvenime to nebuvau dariusi, todel sitas metodas labai viliojo, nes ir organizma issluoji ir kg netenki)
buvau nusiteikusi laikytis dietos 14 dienu, nes tiek laiko buvo like iki keliones. dienos meniu buvo: is ryto ant tuscio skrandzio 300ml druskuoto vandens (daugiau negalejau isgerti, nes tasyti pradedavo), tada pasidarydavai 1.8l limonado visai dienai, o pipirus dedavau tik pries geriant. po triju dienu uzlipau ant svarstykliu, svoris buvo toks pats kada pradejau dieta, tik + pilvas nuo skysciu dar issipute kaip balionas ir dupce skaudejo nuo viduriavimo (vakarais dar laisvinancios arbatos gerdavau), geriausiai budavo, kada prabusdavau nakti nuo viduriu sukimo ir vos vos spedavau i WC nubegti
zodziu, manau, kad sita dieta ne visiems tinka, o gal as kazka ne taip dariau
bet niekam gyvenime nerekomenduosiu sitokio organizmo valymo budo

skaitinejau jau apie sita organizmo valyma-dieta jau senokai, bet niekaip nesiryzau pradeti, kada maniskis nupirko kelione i siltus krastus, pradejau rupintis kaip atsikratyti tais extra 6kg kuriu neisejo po gimdymo numesti + norejau organizma issivalyti (gyvenime to nebuvau dariusi, todel sitas metodas labai viliojo, nes ir organizma issluoji ir kg netenki)

buvau nusiteikusi laikytis dietos 14 dienu, nes tiek laiko buvo like iki keliones. dienos meniu buvo: is ryto ant tuscio skrandzio 300ml druskuoto vandens (daugiau negalejau isgerti, nes tasyti pradedavo), tada pasidarydavai 1.8l limonado visai dienai, o pipirus dedavau tik pries geriant. po triju dienu uzlipau ant svarstykliu, svoris buvo toks pats kada pradejau dieta, tik + pilvas nuo skysciu dar issipute kaip balionas ir dupce skaudejo nuo viduriavimo (vakarais dar laisvinancios arbatos gerdavau), geriausiai budavo, kada prabusdavau nakti nuo viduriu sukimo ir vos vos spedavau i WC nubegti

zodziu, manau, kad sita dieta ne visiems tinka, o gal as kazka ne taip dariau

QUOTE(spygliuliukas @ 2010 03 20, 03:33)
Na, turbūt kad ne visiems tinka. Juk taip ir nebuna, kad tiktu visiems be isimties. Man tai šitas gerimukas pats geriausias laikantis iškrovos dietos, apetitą labai puikiai sslopina. Labai priklauso kokia pas žmogų medziagu apykaita, gal labai lėta, kad tris dienas nieko nevalgei ir nenukrito nei vienas kg. O gal kažkas organizmui nepatiko ir ėmė kaupti skysčius. Gal kaip tik mm prasidėjo tuo metu. Priežasčių gali būti neviena.
O to suraus vandens tai aš negeriu, juk nėra būtina. Koks skirtumas kada išsikakosi

Sveikos gal yra mamyciu kurios valosi organizma siuo metodu?
na kaip sekasi?