Įkraunama...
Įkraunama...

Master Cleanse, limonado dieta

Nu va, ataugo visi kg su kaupu. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(meumeuke @ 2010 01 22, 21:02)
Nu va, ataugo visi kg su kaupu.  unsure.gif

as laikausi kitokios dietos dabar, per 7d 6kg nukrito, dabar truputi uzstrigo, bet labai daug vandens geriau... greitai atidarysiu tema mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 01 23, 00:06)
as laikausi kitokios dietos dabar, per 7d 6kg nukrito, dabar truputi uzstrigo, bet labai daug vandens geriau... greitai atidarysiu tema mirksiukas.gif

blink.gif įdomu įdomu
Atsakyti
QUOTE(varnikė @ 2010 01 22, 21:34)
blink.gif  įdomu įdomu

idesiu link'a kai darbas bus padarytas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 01 23, 00:36)
idesiu link'a kai darbas bus padarytas biggrin.gif

Man irgi idomu butu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(meumeuke @ 2010 01 22, 21:37)
Man irgi idomu butu.  ax.gif

tema atidaryta, -4kg per 7dienas 4u.gif

Mano patirtimi snekant, 100kartu geriau nei limonado gerimas, o savikaina panasi, nes klevu sirupas beprotiskai brangus!
Atsakyti
Sakykit, o kur gauti kajeno pipirų?smile.gif
Atsakyti
gal yra mergaiciu norinciu kartu pradet laikytis sios dietos, juk kartu lengviau, palaikysime vienos kitas, kad nepaluztume, rytoj ieskosiu sudedamuju produktu, tikiuos pasiseks viska rasti. g.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif papasakosiu savo istorija ax.gif

skaitinejau jau apie sita organizmo valyma-dieta jau senokai, bet niekaip nesiryzau pradeti, kada maniskis nupirko kelione i siltus krastus, pradejau rupintis kaip atsikratyti tais extra 6kg kuriu neisejo po gimdymo numesti + norejau organizma issivalyti (gyvenime to nebuvau dariusi, todel sitas metodas labai viliojo, nes ir organizma issluoji ir kg netenki) blush2.gif

buvau nusiteikusi laikytis dietos 14 dienu, nes tiek laiko buvo like iki keliones. dienos meniu buvo: is ryto ant tuscio skrandzio 300ml druskuoto vandens (daugiau negalejau isgerti, nes tasyti pradedavo), tada pasidarydavai 1.8l limonado visai dienai, o pipirus dedavau tik pries geriant. po triju dienu uzlipau ant svarstykliu, svoris buvo toks pats kada pradejau dieta, tik + pilvas nuo skysciu dar issipute kaip balionas ir dupce skaudejo nuo viduriavimo (vakarais dar laisvinancios arbatos gerdavau), geriausiai budavo, kada prabusdavau nakti nuo viduriu sukimo ir vos vos spedavau i WC nubegti doh.gif doh.gif doh.gif

zodziu, manau, kad sita dieta ne visiems tinka, o gal as kazka ne taip dariau blush2.gif bet niekam gyvenime nerekomenduosiu sitokio organizmo valymo budo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliuliukas @ 2010 03 20, 03:33)
sveikutes  smile.gif  papasakosiu savo istorija  ax.gif

Na, turbūt kad ne visiems tinka. Juk taip ir nebuna, kad tiktu visiems be isimties. Man tai šitas gerimukas pats geriausias laikantis iškrovos dietos, apetitą labai puikiai sslopina. Labai priklauso kokia pas žmogų medziagu apykaita, gal labai lėta, kad tris dienas nieko nevalgei ir nenukrito nei vienas kg. O gal kažkas organizmui nepatiko ir ėmė kaupti skysčius. Gal kaip tik mm prasidėjo tuo metu. Priežasčių gali būti neviena.
O to suraus vandens tai aš negeriu, juk nėra būtina. Koks skirtumas kada išsikakosi biggrin.gif Merginos, negerkit to sūraus vandens ir nenaudokit jokių preparatų viduriams pralaisvint. Juk yra klizmutės spec, kur 100 procentų suveikia ir natūralu ir niekam nekenkia. Kažkur skaičiau, kad net biblijoj parašyta apie organizmo apsivalymą, kad reikia laiks nuo laiko apsivalyti nevalgant, ir aprašyta kaip klizma pasidaryti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos gal yra mamyciu kurios valosi organizma siuo metodu?
Atsakyti
na kaip sekasi?
Atsakyti