Įkraunama...
Įkraunama...

Master Cleanse, limonado dieta

QUOTE(meumeuke @ 2009 12 28, 15:02)
Per egzu maratona ir Kaledas priaugau dar 4 kg. Tiek to tie Nauji metai, pradedu. Truksta tik pipiru. Neradau siandien Kaune...  unsure.gif

as irgi labai noriu, bet nemanau, kad dar karta istversiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2009 12 28, 17:49)
as irgi labai noriu, bet nemanau, kad dar karta istversiu verysad.gif

Bandom. Kiek istversim, tiek gerai. ax.gif
Atsakyti
Tai va, neparasiau rezultatu. Teistveriau 5 dienas. Surus vanduo dar buvo pakenciamas, bet labiausiai kankino alkis. Ypac vakarais. doh.gif Nukrito 3kg. Galejo but ir daugiau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(meumeuke @ 2010 01 09, 01:51)
Tai va, neparasiau rezultatu. Teistveriau 5 dienas. Surus vanduo dar buvo pakenciamas, bet labiausiai kankino alkis. Ypac vakarais.  doh.gif  Nukrito 3kg. Galejo but ir daugiau.  g.gif

o kiek sugrizo? ax.gif

as galvoju imti kai gausiu savo hoodia gordonii tabletes, jos malsina apetita, gal lengviau bus. arba imsiu proteinu dieta, nes sportuoju, bijau, kad vien nuo limonado griusiu su apsisukusia galvele lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 01 09, 15:01)
o kiek sugrizo? ax.gif

as galvoju imti kai gausiu savo hoodia gordonii tabletes, jos malsina apetita, gal lengviau bus. arba imsiu proteinu dieta, nes sportuoju, bijau, kad vien nuo limonado griusiu su apsisukusia galvele lotuliukas.gif

Kol kas nesugrizo. Stengiuos valgyt teisingai. Pradesiu kokia kita dieta tuoj. Dar liko daug kg numest. doh.gif Hoodia, tai is tu kaktusu? Turiu kazka panasaus, bet nedristu ju gert.
Atsakyti
QUOTE(meumeuke @ 2010 01 09, 14:11)
Kol kas nesugrizo. Stengiuos valgyt teisingai. Pradesiu kokia kita dieta tuoj. Dar liko daug kg numest.  doh.gif  Hoodia, tai is tu kaktusu? Turiu kazka panasaus, bet nedristu ju gert.

Na ir puikus rezultatai tada... gal nebuvo pas tave tiek tu skysciu ir krito lasinukai bei raumenys... unsure.gif man vien per pirmas 2d virs 3kg nubyrejo...

aha, ta pati... turiu is ebay atsisiuntus, bet nujauciu, kad placebo, nes nejauciau jokio poveikio net 3X didziausiios dozes isgerus, t.y. vietoj 1-3 per diena isgeriau 9. jokios reakcijos, tad negeriu, nes biesas zino kuom tos piliules pripildytos. dabar uzsisakiau is tikrai patikimos vietos, 4dieni su DHL atkeliavo, bet aisku namuose nebuvau doh.gif parasysiu atsiliepimus... mano vienintele problema- per didelis apetitas, o net ir labai sveiko maisto didelis kiekis gali tukinti.
Atsakyti
Mano, tai rusiskos kazkokios. As tai vakarais ziauriai valgyt noriu. O pirma pusdieni visai nevalgau. Nesinori niekaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(meumeuke @ 2010 01 09, 15:26)
Mano, tai rusiskos kazkokios. As tai vakarais ziauriai valgyt noriu. O pirma pusdieni visai nevalgau. Nesinori niekaip  doh.gif

pas mane tokia tendencija... jei atsikeliu pries 9val tada zveriskas apetitas, jei leidzia mazius pasnausti, pats graziai zaidzia ir man tereikia jam valgyti paduoti, galiu nevalgyti iki 6-7val, o paskui irgi pradeda gurgti pilvas.
su hoodia reikia ziureti, kad visus sertifikatus turetu, nes jei ebay ivedi ismeta simtus rezultatu, bet kaip sakiau, placebo... tinklapis, kuris pardavineja mano dabar uzsisakytas neparduoda daugiau nei 6men dozes, nes parasyta, jog labai minimalios ju atsargos. taip pat reikia atsizvelgti i koncentracija, ar zinai kiek pas tave kapsuleje mg?
Atsakyti
parasyta kazkaip 20:1 - 100mg
(man atrodo, kad mes cia jau offtopinam)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meumeuke: 09 sausio 2010 - 17:53
QUOTE(meumeuke @ 2010 01 09, 15:50)
parasyta kazkaip 20:1 - 100mg

tai va... jei nori, kad apetita nuzudytu reikia maziausiai 400mg. maniskes gryna hoodia gordonii, jokiu kitu ingredientu, na, tik zele kapsule savaime suprantama, 460mg vienoje kapsuleje. Radau parasyta, kad hoodia efektyvi suvartojus 3000- 4500mg per diena... taip iseina, kad tau reikia 30- 45 kapsuliu isgerti, kad butu efektas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazhulinka: 09 sausio 2010 - 18:00
Neapsimoka tada visai man. Vienai dienai turiu, iseina. lotuliukas.gif Plius kazkokiu ten priemaisu yra.
Bet tas limonadas irgi apetita must turi, bet nelabai man kazko. Bent psichologiskai, tai labai sunku buvo. Visokie makaronai sapnavosi. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meumeuke: 09 sausio 2010 - 18:02
QUOTE(meumeuke @ 2010 01 09, 16:00)
Neapsimoka tada visai man. Vienai dienai turiu, iseina.  lotuliukas.gif Plius kazkokiu ten priemaisu yra.

ziurint kokios priemaisos, paskui sirdis tabaluoti gali pradeti jei koks kofeinas, efedra ar pan.
Atsakyti