Įkraunama...
Įkraunama...

Master Cleanse, limonado dieta

QUOTE(blykse @ 2010 10 16, 16:50)
antra diena ipusejo, truputeli sunkoka, bet gal kaip nors istempsiu.

kiausiniu dietos laikiausi 28 dienas, 7kg nukrito per dvi savaites, per likusias dvi po 2kg.
Kadangi iki leliuko sveriau 60kg, tai niekas ypatingai nereagavo, atstaciau svori ir tiek, bet kai numeciau iki54kg, tai girdziu tik pasipiktinima blink.gif "kiek gali dziuti".
Bet as gerai jauciuosi, svoris negrista, tai manau viskas gerai. Beje mano vyras nieko man nesake kai sveriau 82kg ir nieko dabar nesako blink.gif

koks šaunus vyras, sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aura34 @ 2010 10 16, 19:34)
Laba visoms,
as siandien irgi antra diena kaip laikausi, uzeina toks kartais noras eit ir pavalgyt g.gif , jau vakar vakare susinervinau pamaciusi, kad namie laukia tokia skani vakariene, o as kaip tycia negaliu, bet nieko atsilaikiau thumbup.gif
As galvoju, kad laikysiuos gal 3-4 dienas, manau kaip pirma karta ir uzteks g.gif
O del druskytes tai vakar pramuso, o siandien - ne. Matyt vakar issivaliau verysad.gif

užtai koks geras jausmas paskui,kai atsisakai vakarienės ir sėdi plonu pilvu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Symmka @ 2010 10 16, 16:50)
laba mergaites...
tik dar parsiradau i namucius..
nu zinokit ryte jau ir man buvo sioks toks efektas nuo druskos ax.gif
kadangi turejau islekti is namu, tai uzsimaisiau to gerimuko i kelione ir padauginau pipiru doh.gif  tai parlekusi namo dasidariau makaliuko, kad taip nedegtu burna..

Diamond, sveikute 4u.gif  junkis greiciau visai nieko tas makaliukas(nu as cia dar taip vadinuosi gerimuka) tik man kai 10-20 dienos tai kartais uzpuola bepritiskas noras apsiryti, bet manau kad viskas tuoj praeis.. savrbiausia atsilaikyti

o kaip jus mergaites laikotes?

aš puikiai,šiandien ryte jau nebuvo taip šlykštu gerti tą druską..nors vis tiek-vienas bjauriausių mano kada nors ragautų gėrimų yra druskinas vanduo biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, mielosios, tikiuosi visos atsilaikote smile.gif man labai nepatiko šiąnakt sapnuoti snikerius smile.gif)) na ką,laikomės toliau smile.gif
Atsakyti
labas merginos, aš čia naujoke, skaitinėju jūsų komentarus ir stebiuosi iš kur pas jus tiek valios? ar taip nieko ir neužkandat per diena? smile.gif na reiktu pabandyti mesti sau išuki idomu butu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vezliukeee @ 2010 10 17, 07:45)
labas merginos, aš čia naujoke, skaitinėju jūsų komentarus ir stebiuosi iš kur pas jus tiek valios? ar taip nieko ir neužkandat per diena? smile.gif na reiktu pabandyti mesti sau išuki idomu butu wink.gif

labas smile.gif kadangi sirupe daug kalorijų,valgyti nesinori smile.gif aišku, pasiilgstam "kramtymo", bet juk nebūtinai turim pasiduoti fantazijoms apie snikerius smile.gif))junkis! drinks_cheers.gif
Atsakyti
o aitrioji paprika aš turiu namie raudonu maltu pipiru tinka turbūt? na reiks pabandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vezliukeee @ 2010 10 17, 08:23)
o aitrioji paprika aš turiu namie raudonu maltu pipiru tinka turbūt? na reiks pabandyti smile.gif

tinka smile.gif
Atsakyti
žinot, mielosios,aš jau jaučiu poveikį gėrimuko. valgyt visai nenoriu, o nuotaika šauni tiesiog, jaučiuos tokia neapsunkus smile.gif šiandien važiuoju pas mb tėvus vakarienės, bet pasakysiu kad valausi organizmą smile.gif)) parašysiu kaip sekėsi atsilaikyti
Atsakyti
..na šaunuolės,kiekvienai po balioną mirksiukas.gif 4u.gif
..sakykit,o tai man čia kaip viską pradėti ir ar reikia tas 14 dienų laikytis...sveriu 54 kg.,bet beproto noriu numesti kokius 3-4 kg,ir išvalyti organizmą..kaip manot,nebus man blogai g.gif
Atsakyti
Sveikutes,
man siandien ryte buvo prastai, drebejo rankos, galva sukosi, todel as suvalgiau banana ir atsigeriau kavos. Na matyt mano organizmui buvo sokas. Tai as jau ir nebetesiu, sekmes
Atsakyti
Jazus, tai kaip tu atrodysi su 50 kg blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Marcela* @ 2010 10 17, 12:10)
Jazus, tai kaip tu atrodysi su 50 kg  blink.gif

...nu mano avataras,kai atrodžiau 49 ax.gif
Atsakyti