Labas, mielosios, buvau prapuolusi-gripas paguldė
tai ligos metu negėriau sirupo nes būtų nesąmonė valyti rganizmą geriant vaistų. Užtai turėjau daug gražaus laiko DAR pasigilinti į šį valymą. Kas suprantate angliškai, numetu nuorodas dvi:
Čia mergina kuri 40d. išsilaikė šios "dietos" ir pasakoja įspūdžius
http://www.youtube.c...h?v=d1mK7TclJrsO čia - knygos apie šį organizmo valymą autorius
http://www.youtube.c...h?v=cK0IhixTDsYTai va, pasirodo pilna programa yra 40dienų, čia aišku jau tik tikroms užsispyrelėms

kadangi man kartais pritrūksta valios, tai žinot ką padariau? vakar užsipirkau 15 buteliukų sirupo :DDD kad nenutraukčiau dietos, nes išleidau daug pinigų, tai bus gaila mesti

))))
Nežinau ar išsilaikysiu 40dienų, bet norėčiau, bandysiu kuo ilgiau, prasinešiu būtinai kaip kas nes dabar dvigubai susižavėjau šiuo valymu, kai perskaičiau knygą. Yra ir oficialus puslapis www.themastercleanse.com
Keli punktai, kuriuos turit žinoti, nes kai kurios daro klaideles:
kavos negalima, jei neturit ryte energijos,paimkit šaukštelį sirupo ir sučiulpkit burnoje-energija kaipmat atsiras.
klevų sirupo,deja,negalima pakeisti nei medumi, nei agavos sirupu (sakau deja,nes šie pigesni)
Būtina naudoti aitriąją papriką,paprasti pipirai netinka
dienos bėgyje dar galima gerti mėtų arbatos, jei jau visai neiškenčiat.
Man patiko kai tas knygos autorius pasakė: manęs dažnai klausia, ką dar galiu valgyti ar gerti be išvardintų ingredientų? Trumpas atsakymas - nieko. O ilgas atsakymas būtų - nieko.
Sako, kad po 40d programos žmogus iš esmės pasikeičia-pradeda kalbėti jo organizmas, nebereikalauja, kad jį užkimštum belekuo, bet pasako, ko nori - ko jam reikia. Nori žalią citriną valgyti - negalvok, kad nušokai nuo proto, tiesiog organizmas prašo, kad duotum jam vitamino c dozę, nori košės - nevaržyk savęs, reiškia tau reikia tų medžiagų, kurios naudingiausios košėje. Taigi po 40d valymo daugelis tampa vegetarais, nes mūsų organizmas negali reikalauti mėsos

jos mums nereikia
na tiek, nekritikuokit tik, ne aš viską sugalvojau

ir dėl 40d nevadinkit beprote, ačiū