Manau tie pinigeliai verti rezultatu jei tik labiau save mylesim po to.
As tai ruosiuosi ir sportuoti nes isigyjau aerobikos irasa ( pries tai lankiau uzsiemimus bet nebesuderinu su darbu ) . Taigi sia savaite kefyro dieta, o nuo pirmadienio jungsiuos. KOlkas mano tikslas 10 dienu atsilaikyti. Siandien sveriaus tai sveriu 63.2 kg, noriu 13 kg atsikratyti ir organizma isisvalyti, nes paskutiniais metais mityba buvo tragiska tai tikiu kad esu kupina visokio slamsto
, o beto isskaiciau kad su siuo organizmo valymu galma ir rukyt mesti
, o man net "lengvas budas" nepadeda to padaryti. Turbut rukymui turiu didesne priklausomybe nei maitinimuisi. Nuo siandien beje emiausi vesti dienorasti savo kelio link kilogramu netekimo . isimatavau visas apimtis, pasidariau foto. Kai viska uzbaigsiu galesiu pasidalint ispudziais su smalsuolemis
( p.s. zinoma jei pavyks
)
40d
labai jau ilgas laiko tarpas...jau geriau dieta man kokia...
QUOTE(xiuke @ 2010 10 25, 12:12)
gali laikytis ir 10 dienu
kad man ta mergina is youtubes ir taip liesa ir grazi be jokiu valymusi...
QUOTE(xiuke @ 2010 10 25, 12:22)
na pirma valymosi diena kai rodesi tai rieboka ji
Sveikos
Nuo rytojaus jungiuosi prie Jusu
Noriu numest 8 kg ir prasivalyt organizma
Siandien kaip tik iskrovos diena darausi, o ryt startuosiu su klevu sirupu
kolege pasakojo, kad jos tetis didelio kraujospudzio problema susitvarke gerdamas klevu sirupa
Tik va galvoju, kad nelabai gerai, jog rukau
bet kartu laikytis sios dietos ir nerukyt, manau, kad neistengsiu....
kolege pasakojo, kad jos tetis didelio kraujospudzio problema susitvarke gerdamas klevu sirupa
QUOTE(Simply @ 2010 10 25, 13:25)
Sveikos
bet kartu laikytis sios dietos ir nerukyt, manau, kad neistengsiu....
as irgi rukau
QUOTE(Avietyte @ 2010 10 25, 07:10)
Labas, mielosios, buvau prapuolusi-gripas paguldė
tai ligos metu negėriau sirupo nes būtų nesąmonė valyti rganizmą geriant vaistų. Užtai turėjau daug gražaus laiko DAR pasigilinti į šį valymą. Kas suprantate angliškai, numetu nuorodas dvi:
Čia mergina kuri 40d. išsilaikė šios "dietos" ir pasakoja įspūdžius
http://www.youtube.c...h?v=d1mK7TclJrs
O čia - knygos apie šį organizmo valymą autorius
http://www.youtube.c...h?v=cK0IhixTDsY
Tai va, pasirodo pilna programa yra 40dienų, čia aišku jau tik tikroms užsispyrelėms
kadangi man kartais pritrūksta valios, tai žinot ką padariau? vakar užsipirkau 15 buteliukų sirupo :DDD kad nenutraukčiau dietos, nes išleidau daug pinigų, tai bus gaila mesti
))))
Nežinau ar išsilaikysiu 40dienų, bet norėčiau, bandysiu kuo ilgiau, prasinešiu būtinai kaip kas nes dabar dvigubai susižavėjau šiuo valymu, kai perskaičiau knygą. Yra ir oficialus puslapis www.themastercleanse.com
Keli punktai, kuriuos turit žinoti, nes kai kurios daro klaideles:
kavos negalima, jei neturit ryte energijos,paimkit šaukštelį sirupo ir sučiulpkit burnoje-energija kaipmat atsiras.
klevų sirupo,deja,negalima pakeisti nei medumi, nei agavos sirupu (sakau deja,nes šie pigesni)
Būtina naudoti aitriąją papriką,paprasti pipirai netinka
dienos bėgyje dar galima gerti mėtų arbatos, jei jau visai neiškenčiat.
Man patiko kai tas knygos autorius pasakė: manęs dažnai klausia, ką dar galiu valgyti ar gerti be išvardintų ingredientų? Trumpas atsakymas - nieko. O ilgas atsakymas būtų - nieko.
Sako, kad po 40d programos žmogus iš esmės pasikeičia-pradeda kalbėti jo organizmas, nebereikalauja, kad jį užkimštum belekuo, bet pasako, ko nori - ko jam reikia. Nori žalią citriną valgyti - negalvok, kad nušokai nuo proto, tiesiog organizmas prašo, kad duotum jam vitamino c dozę, nori košės - nevaržyk savęs, reiškia tau reikia tų medžiagų, kurios naudingiausios košėje. Taigi po 40d valymo daugelis tampa vegetarais, nes mūsų organizmas negali reikalauti mėsos
jos mums nereikia
na tiek, nekritikuokit tik, ne aš viską sugalvojau
ir dėl 40d nevadinkit beprote, ačiū

tai ligos metu negėriau sirupo nes būtų nesąmonė valyti rganizmą geriant vaistų. Užtai turėjau daug gražaus laiko DAR pasigilinti į šį valymą. Kas suprantate angliškai, numetu nuorodas dvi:
Čia mergina kuri 40d. išsilaikė šios "dietos" ir pasakoja įspūdžius
http://www.youtube.c...h?v=d1mK7TclJrs
O čia - knygos apie šį organizmo valymą autorius
http://www.youtube.c...h?v=cK0IhixTDsY
Tai va, pasirodo pilna programa yra 40dienų, čia aišku jau tik tikroms užsispyrelėms
Nežinau ar išsilaikysiu 40dienų, bet norėčiau, bandysiu kuo ilgiau, prasinešiu būtinai kaip kas nes dabar dvigubai susižavėjau šiuo valymu, kai perskaičiau knygą. Yra ir oficialus puslapis www.themastercleanse.com
Keli punktai, kuriuos turit žinoti, nes kai kurios daro klaideles:
kavos negalima, jei neturit ryte energijos,paimkit šaukštelį sirupo ir sučiulpkit burnoje-energija kaipmat atsiras.
klevų sirupo,deja,negalima pakeisti nei medumi, nei agavos sirupu (sakau deja,nes šie pigesni)
Būtina naudoti aitriąją papriką,paprasti pipirai netinka
dienos bėgyje dar galima gerti mėtų arbatos, jei jau visai neiškenčiat.
Man patiko kai tas knygos autorius pasakė: manęs dažnai klausia, ką dar galiu valgyti ar gerti be išvardintų ingredientų? Trumpas atsakymas - nieko. O ilgas atsakymas būtų - nieko.
Sako, kad po 40d programos žmogus iš esmės pasikeičia-pradeda kalbėti jo organizmas, nebereikalauja, kad jį užkimštum belekuo, bet pasako, ko nori - ko jam reikia. Nori žalią citriną valgyti - negalvok, kad nušokai nuo proto, tiesiog organizmas prašo, kad duotum jam vitamino c dozę, nori košės - nevaržyk savęs, reiškia tau reikia tų medžiagų, kurios naudingiausios košėje. Taigi po 40d valymo daugelis tampa vegetarais, nes mūsų organizmas negali reikalauti mėsos
na tiek, nekritikuokit tik, ne aš viską sugalvojau
aciu uz info, butinai paskaitinesiu, kai laiko atsiras
Papildyta:
man jau desimta diena, -2kg
QUOTE(decopa @ 2010 10 25, 13:12)
Manau tie pinigeliai verti rezultatu jei tik labiau save mylesim po to.
As tai ruosiuosi ir sportuoti nes isigyjau aerobikos irasa ( pries tai lankiau uzsiemimus bet nebesuderinu su darbu ) . Taigi sia savaite kefyro dieta, o nuo pirmadienio jungsiuos. KOlkas mano tikslas 10 dienu atsilaikyti. Siandien sveriaus tai sveriu 63.2 kg, noriu 13 kg atsikratyti ir organizma isisvalyti, nes paskutiniais metais mityba buvo tragiska tai tikiu kad esu kupina visokio slamsto
, o beto isskaiciau kad su siuo organizmo valymu galma ir rukyt mesti
, o man net "lengvas budas" nepadeda to padaryti. Turbut rukymui turiu didesne priklausomybe nei maitinimuisi. Nuo siandien beje emiausi vesti dienorasti savo kelio link kilogramu netekimo . isimatavau visas apimtis, pasidariau foto. Kai viska uzbaigsiu galesiu pasidalint ispudziais su smalsuolemis
( p.s. zinoma jei pavyks
)
o kam ta kefyro dieta? aš siūlau imtis šito gėrimuko
Papildyta:
QUOTE(xiuke @ 2010 10 25, 13:12)
galima ir mažiau, 40 dienų yra visas visas kursas
NEKENČIU RYTE TĄ DUSKĄ GERTIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bet ką padarysi, reikia tai reikia
na va... gryžau iš miesto, visko prisipirkau, tiesa klevu sirupo neužsipirkau dviem savaitem
pradžiai manau poros buteliuku užteks
tai nuo ryt mėginsiu imtis, nes siandien kaip ir vakaras jau, bet limonaduko tai vistiek paragausiu ir arbatos būtinai išgersiu
o ryt iš ryto druska ragausiu... bet as jos labai nemėgstu, nes apskritai beveik nenaudoju.
decopa, tai mes kartu pradėsim
galėsim palygint rezultatus
as jau dabar paragavau limonaduko, nu bet ka paprikos nepagailėjau tai dabar burna dega