Įkraunama...
Įkraunama...

Master Cleanse, limonado dieta

QUOTE(1ligita23 @ 2010 10 28, 11:00)
man irgi butu idomu isgirst kaip jom sekasi ax.gif
as dabar svarstau, iki siastadienio busiu 5 dienas atsilaikius, jei sestadieni biski biski nebesilaikysiu dietos ir paskui nuo pimadienio vel startuo???  rolleyes.gif
kaip manot, durnai as cia sumasciau  ax.gif
Papildyta:
Diamond  kaip matau , jum siandien 3 diena dietos? man trecioji buvo pati sunkiausia smile.gif
laikykites  smile.gif

Man irgi tokia mintis kilusi, kad sestadieni-sekmadieni "biski biski" nesilaikyti dietos, o paskui vel grizti lotuliukas.gif lotuliukas.gif Buciau studente, tai si dieta butu pats tas, isgyvendavau su bandele ir jogurto indeliu per diena doh.gif O dabar valgyti daryti vaikams, dar kartais vyrui.... tikras "sado mazo" doh.gif lotuliukas.gif
Atsilaikysiu iki savaitgalio butinai... Aciu uz padrasinima 4u.gif
Atsakyti
siandien kolegos gimtadienis, nes silpna pasidare, kai nuejau i virtuve ir pamaciau didziausia torta unsure.gif
o kaip ryte gyriausi, kad valgyt nenoriu ax.gif
rajunelis yra rajunelis, ir niekur jis nedingsta smile.gif
bet nevalgiau as jo, tik mintis jis mano uzkariavo rolleyes.gif
Atsakyti
As nebegersiu vandens su druska verysad.gif . KAi isgeriau tai uz 5 minuciu su tokiu pykinimu vonioj tupejau kad baisu buvo, ispyle karstis, silpna pasidare. Nuoseniau zinau receptuka tokios kosytes, kuri irgi kaip sluota veikia smile.gif SUdetis: senos lapai, alyvuogiu aliejaus, dziovintos slyvos ir medus. Kasdien po arbatini sauksteli ir is tuoleto neseisit blush2.gif . Kiek skaiciau kur JAV si dieta tai jie senos lapus geria , o ne druska naudoja, tai bandysiu ir as taip, nes nebenoriu kad taip bloga butu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(decopa @ 2010 10 28, 13:19)
As nebegersiu vandens su druska  verysad.gif . KAi isgeriau tai uz 5 minuciu  su tokiu pykinimu vonioj tupejau kad baisu buvo, ispyle karstis, silpna pasidare. Nuoseniau zinau receptuka tokios kosytes, kuri irgi kaip sluota veikia smile.gif SUdetis: senos lapai, alyvuogiu aliejaus, dziovintos slyvos ir medus. Kasdien po arbatini sauksteli ir is tuoleto neseisit  blush2.gif . Kiek skaiciau kur JAV si dieta tai jie senos lapus geria , o ne druska naudoja, tai bandysiu ir as taip, nes nebenoriu kad taip bloga butu  doh.gif

o po kiek laiko šita košytė suveikia? Ketinu pabandyt, nes druskos as negeriu. Kas dėl senos lapų, tai prie jų priprantama, bet aš iš vakaro išgeriu "gracia" su senos lapais kartu užplikius, tai man iš ryto visai gerai suveikia smile.gif
Atsakyti
As kazkada turejau bedu kai priprato organizmas prie arbatos gracija, bet emiau gerti tibeto pieno gryba ir susitvarke viskas per savaite gal, taigi po sio valymo as vel ruosiuosi gerti tibeto pieno gryba, kad gautu zarnynas geruju bakteriju. O del kosytes veikimo neatsimenu zinokit per kiek laiko veikia. As pati netiek jos naudojau kiek cia mano draugo mama naudojo, bet veike labai gerai ji jai. O jos pagaminimas toks:
2 pakuciai senos lapu is vaistines,
1 pakutis dziovintu slyvu,
1stikline alyvuogiu aliejaus,
medaus pagal skoni.
Viska sudedam ir blenderiu ar per mesmale sumalam kad gauti vientisa mase. Draugo mama ryte arbatini sauksteli suvalgydavo ir vakare. Taigi siandien pirksiu ingridientus ir darysiuos, nes nebenoriu daugiau druskos, nes visoms per kita gala valos, o as vemiau baisiausiai. doh.gif Beje kosyte laikom saldytuve. Siandien pasidarysiu ir galesiu pranest kaip ji ten veikia tiksliau. Nes is jaunystes pamenu kaidrauge naudojo ir pries baliuka prisivalge doh.gif , tai gerai kad netoliese gyveno, nesbego namo kaip zaibas kai suveike kosyte lotuliukas.gif

Siaip as manau , kad ilgesnis vartojimas laisvinanciu priemoniu bet kokiu atveju pripratina organizma prie ju, bet pasikartosiu apie tibeto pieno gryba, jis tikrai stebuklingai adeda virskinimui. Turiu tokia bed kaip dirgliosios zarnos sindroma, tai nieks negalejo man padet ( pas gydytojus kaip pas draugus ejau ) , net raminamuosius buvo israse nuo kuriu miegojau pastoviai, veliau atradau tibeto pieno gryba, tai kai emiau ji gert bedu nebeturejau. Is ipratimo puse metu ji geriau ir dar vienas kaip salutinis jo poveikis buvo tas, kad migrenos priepoliu nebeturiu tokiu kaip kazkada, o migrena pasmane buvo daznas svecias doh.gif , o kol geriau gryba tai isvis nekarto nebuvo priepolio. O dabar nebent pms jau stiprus tada pasireiskia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo decopa: 28 spalio 2010 - 13:10
O kur jūs perkate tą Tibeto grybą?
Atsakyti
QUOTE(Fijora @ 2010 10 28, 14:43)
O kur jūs perkate tą Tibeto grybą?

aš ir to paties paklaust norėčiau smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,

esu labai uzimta, tai tik dabar prisedau prie kompiuterio doh.gif doh.gif doh.gif
Siandien man paskutine 14 dietos diena lotuliukas.gif, labai gerai jauciuosi, labai lengvai, tarsi pukelis, tikrai labai gera nuotaika smile.gif Per sias dienas numeciau 3kg, liniuotes nejungsiu, nes nepakeiciau. (nuo 54kg iki 51kg, ugis 170cm).
Labai pagrazejo veido oda, paskaistejo, atsirado sveikas raudonis, juodi ratilai apie akis pradingo, visi patinimai pradingo.
Tik truputeli baiminuosi, kaip reikes pradeti valgyti normalu maista blink.gif
Linkiu visom sekmes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikinu 4u.gif
nežianau kaip man teks ištvert tas 14 dienų, bet tikiuosi ištversiu ir pasieksiu gerų rezultatų smile.gif
Atsakyti
blykste, saunuole tu. As tikiuosi bent 10 kg numest su sios dietos pagalba.

del tibeto pieno grybo tai jis neparduodamos. As per supermamas ieskau visada. Dabar vel teks ieskotis. Jis dauginasi lengvai tai pasidalina moterys, nes vistiek ismeta. Apie ta gryba da knyga nusipirkau akropolio knigyne prejusia savaite, nes anksciau knygos nebuvo.

Dar pasiskaiciau angliska info apie sia dieta. Ir nusprendziau pamazinti kieki limonado su klevu sirupu ir vakrop gerti ta pati tik be klevu sirupo, kad maziau koloriju butu. Nes ten raso kad taip galma, kad reik ziuret limonado kieki pagal norus numesti svori.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo decopa: 28 spalio 2010 - 20:57
QUOTE(decopa @ 2010 10 28, 21:52)

Dar pasiskaiciau angliska info apie sia dieta. Ir nusprendziau pamazinti kieki limonado su klevu sirupu ir vakrop gerti ta pati tik be klevu sirupo, kad maziau koloriju butu. Nes ten raso kad taip galma, kad reik ziuret limonado kieki pagal norus numesti svori.

Aš irgi mažiau geriu to limonado. Ir klevų sirupo mažiau pilu. Man buteliuko kažkur 4 dienom, jei ne daugiau užteks smile.gif Šiandien ketvirtoji smile.gif
Atsakyti
nuo siandien dietinuosi cia:)tikiuosi pavyks,nes ko besiimciau s...gaunas....bevale visikai esu verysad.gif tikiuosi bus besidietinanciu kartu,ar as viena turesiu visa tai istverti? lotuliukas.gif
Atsakyti