Įkraunama...
Įkraunama...

Master Cleanse, limonado dieta

Jurgitele,laikykis nepasiduok 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Pagalvok apie tai kaip atrodysi numetus svorio,kokius drabuzelius galesi apsirengt(man kartais padeda ax.gif )
As kolkas laikausi,tik kazkas zarnyne vyksta,lyg pucia,lyg raizo,ar nebuvo jum kazko panasaus unsure.gif
Atsakyti
Merginos kur jus unsure.gif negi tik man vienai reikia palaikymo komandos blink.gif
Atsakyti
as vel siandien nebevalgau, gerimuka geriu smile.gif isbuvau 5 dienas nevalgius, bet per iseigines nebeistveriau ir pavalgiau:(
Tai papasakosiu apie 5 dienu dieta smile.gif veidas susitvarke, spuogai tikrai tikrai isnyko smile.gif bet valgyt norejau visadada (labiausiai 3 diena) ...nukrito 2kg..
dabar vel bandysiu nevalgyt, bet jau nebesidraskysiu tiek....jei noresiu gert kavos tai ir atsigersiu smile.gif man labiau rupi ne organizmo valymas,o svorio metimas...tai manau kava cia prie svorio labai neprisides smile.gif
labai didziuojuosi tomis moterytemis,kurios isbuna 14 d be maisto....neisivaizduoju,kaip tiek valios pas jas smile.gif Jos tikros SAUNUOLES
Atsakyti
QUOTE(1ligita23 @ 2010 11 02, 17:42)
as vel siandien nebevalgau, gerimuka geriu smile.gif isbuvau 5 dienas nevalgius, bet per iseigines nebeistveriau ir pavalgiau:(
Tai papasakosiu apie 5 dienu dieta smile.gif veidas susitvarke, spuogai tikrai tikrai isnyko smile.gif bet valgyt norejau visadada (labiausiai 3 diena) ...nukrito 2kg..
dabar vel bandysiu nevalgyt, bet jau nebesidraskysiu tiek....jei noresiu gert kavos tai ir atsigersiu smile.gif  man labiau rupi ne organizmo valymas,o svorio metimas...tai manau kava cia prie svorio labai neprisides smile.gif
labai didziuojuosi tomis moterytemis,kurios isbuna 14 d be maisto....neisivaizduoju,kaip tiek valios pas jas smile.gif Jos tikros SAUNUOLES

2 kilogramai per 5 dienas,neblogai bigsmile.gif uzvalgius kazkiek gryzo?
Kiek siaip sveri(jei nepaslaptis blush2.gif )
Atsakyti
aš irgi žiauriai noriu pakramtyt... ir kai jau nebeištveriu tai sukramtau koki kasnelį... bet šiaip didesnei motyvacijai ant šaldytuvo pasikabinau fotke tokios suknelės į kurią noriu įilindus gražiai atrodyt po kokių 2 savaičių smile.gif ir veikia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(R.P.Z. @ 2010 11 02, 17:56)
aš irgi žiauriai noriu pakramtyt... ir kai jau nebeištveriu tai sukramtau koki kasnelį... bet šiaip didesnei motyvacijai ant šaldytuvo pasikabinau fotke tokios suknelės į kurią noriu įilindus gražiai atrodyt po kokių 2 savaičių smile.gif ir veikia  thumbup.gif

Reiks ir man koki grazu paveiksliuka ant saldytuvo pasikabint,gal ir man suveiks lotuliukas.gif
Atsakyti
kai rukiau sveriau 56 kg, dabar sveriu 64 smile.gif tiesa tuos 2 kg jau atemiau smile.gif geriausiai jauciuos 59kg
Nelabai daug nukrito per 5 dienas badavimo, isivaizdavau,kad daugiau pamesiu smile.gif
siaip asmeniskai as daugaiu taip nebedarysiu, nes buvau dasivarius iki tokio lygio,kad sapnuodavau maista istisai. Visos mintys buvo tik apie valgi, siaubingai norejosi visko doh.gif smile.gif gal geriau kai jau isbadeji kazka suvalgyt, negu taip kankintis smile.gif
savaitgali (kai jau valgiau) nebezinojau ko begriebt, visko norejosi labai, o ir mintys, kad vel storesiu....nezinau, manau,kad nesveika....bet gal as nesveika...gal kitom taip nesinori g.gif
tai va, dabar gersiu ta gerimuka, stengsiuos nevalgyt, bet kai jau nebegalesiu imsiu ir suvalgysiu ka nekaloringo...tada vel prie gerimuko smile.gif ziuresiu kaip cia man gausis
Atsakyti
Stiprybes visoms besivalancioms organizma ir kudejancioms. Kaip ir tikejausi per savaitgali neatsilaikiau pries maista. Tai nebetersiu sios temutes ir ieskosiu kitos dietos, kur kazka galima valgyti. Per tuos du mano trumpus etapus pameciau apie 3 kg svorio, visai neblogai. Tik deja gyvenant seimoje labai sunku nieko nevalgyti, kai visi aplinkui valgo doh.gif
Atsakyti
Viena diena atlaikiau,svarstykles rodo pliusa blink.gif ,pati jauciuosi kazkokia issiputus blink.gif
Nakti teko keltis bendraut su wc unsure.gif nezinau,bandysiu dar siandien,bet jei savijauta bus tokia pat(t.y.nekokia)tai nebekankinsiu saves,vadinas sitas reikalas ne man verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Endrija @ 2010 11 02, 14:37)
Jurgitele,laikykis nepasiduok 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Pagalvok apie tai kaip atrodysi numetus svorio,kokius drabuzelius galesi apsirengt(man kartais padeda ax.gif )
As kolkas laikausi,tik kazkas zarnyne vyksta,lyg pucia,lyg raizo,ar nebuvo jum kazko panasaus unsure.gif

man ir panasiai,va ir dabar kazkoks burbuliavimas pilve....vakar truputi sugriesinau,bet ne per daugiausia,truputi paragavau to plokstainio blush2.gif ,dar vienas dalykelis,as,kaip ir kazkuri cia jau rasiusi nuo druskos i tualeta neinu...trecias rytas snd buvo ir man nei galvoj nei uodegoj,tokia slikstyne geriu ir nieko.tai nusprendziau gersiu arbata nes jau ziaukcioju gerdama ta druska... man ir aktualiausia cia buti del kg nes reikia numesti svorio nemazai....laikausi toliau ir ziuresiu kas bus smile.gif
Atsakyti
Na ka merginos,palieku jus verysad.gif uzteko man ir vienos dienos doh.gif
Siryt atsikeliau 5 ryto(kaip visada),lyg ir nieko,ale dabar tai jau kazkas baisaus,silpna,akyse temsta,kol didiji aprengiau i darzeli pavargau lygh kalnus versdama unsure.gif
Nurasiau viska nevalgymui unsure.gif
Atsakyti
sveikos merginos,
yra dar besilaikančių dietos ar besivalančių organizmą? Man šiandien 9 diena, geriu ta limonada toliau.

QUOTE(Endrija @ 2010 11 03, 08:58)
Na ka merginos,palieku jus verysad.gif uzteko man ir vienos dienos doh.gif
Siryt atsikeliau 5 ryto(kaip visada),lyg ir nieko,ale dabar tai jau kazkas baisaus,silpna,akyse temsta,kol didiji aprengiau i darzeli pavargau lygh kalnus versdama unsure.gif
Nurasiau viska nevalgymui unsure.gif

Nuovargį ir aš kartais jaučiu, bet ne tokį su kuriuo susigyvent neitų. Gaila kad šis būdas netiko. Pabandyk kefyrinę dietą, aš su ja net kelis kg numečiau nors laikiausi laaaabai negriežtai smile.gif
Atsakyti