Įkraunama...
Įkraunama...

Master Cleanse, limonado dieta

man siandien pirmoji diena su limonadu, atrodo viskas kaip ir neblogai, valgyt lyg ir noriu bet lyg ir ne, uzeina silpnumo akimirkos kai atrodo kad visa deze spurgu suvalgyciau, bet praeina. ax.gif tiesa man druskuotas vanduo nesuveike, gal per mazai isgeriau blush2.gif reiks ryt ryte daugiau gerti, nes vakare tai jau tikrai apseisiu ir be arbatu liekninanciu, uzteks tik paprasto vandenuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pastaba @ 2010 11 08, 17:40)
Prieš klizmas tai prieš, bet kad toksinai į organizmą eina tai negerai. Aš kadaise badavau to paties P. Brego prisiskaičius. Savaitę laiko, buvo labai lengva, nukrito keli kg, po to 2 ataugo ir stabilizavosi. Bet dabar tai jau nebadačiau nė už ką, protas ne tas  biggrin.gif

o kaip eina toxinai?
Atsakyti
QUOTE(Avietyte @ 2010 11 08, 23:25)
o kaip eina toxinai?

turiu galvoj Į organizmą
Atsakyti
Jau laikaisi, Oleja? Aš nuo rytojaus pradedu. smile.gif
Esu prieš metus bandžiusi šį organizmo valymo būdą ir galiu pasakyti - nuotabu. Laikiausi vos 5 ar 7d, bet oda labai pagražėjo, aplinkiniai nuolat klausinėjo, ką pasidariau, kad veidas toks švytintis. Aišku, ir kilogramų kažkiek nukrito, bet tiksliai nebepamenu kiek. thumbup.gif
Atsakyti
Siandien man pirma diena smile.gif ziauriai noriu valgyti doh.gif ...bet uzsispyriau,ir noriu truputi organizma prasivalyti.Na labai noreciau,kad ir oda pradetu spindeti biggrin.gif
Smagu,kad ne viena laikysiuosi sios dietos drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na asmeniškai man sunkiausia buvo ištverti pirmąją ir antrąją dieną, o po to jau ganėtinai lengvai ėjosi, nes (paradoksas) atsirado daug energijos, jaučiausi dar geriau nei prieš tai. Tikiuosi, ir tau bus taip pat. thumbup.gif
Atsakyti
AR IŠMIRĖT,MIELOSIOS?smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Avietyte @ 2010 11 13, 03:43)
AR IŠMIRĖT,MIELOSIOS?smile.gif)

Avietyte,o gal uzskaitet,kur ar turintiems problemyciu su inkstais,galima ji gert g.gif Nes tie pipirai man schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(akvii @ 2010 11 13, 13:10)
Avietyte,o gal uzskaitet,kur ar turintiems problemyciu su inkstais,galima ji gert  g.gif Nes tie pipirai man  schmoll.gif

tai minimaliau jų dėkit,svarbu kad bent kažkiek būtų, o ne kad kuo daugiau:)
Atsakyti
QUOTE(Avietyte @ 2010 11 13, 13:14)
tai minimaliau jų dėkit,svarbu kad bent kažkiek būtų, o ne kad kuo daugiau:)

Tikrai daug nedejau,reiks kitu nusipirkt.O kaip tau sekasi?
Atsakyti
as laikiaus kazkada 2dienas. ilgiau neitveriau verysad.gif siaip didziausia mano problema yra persivalgymas ir uzkandziavimas, niekaip nepavyksta jo isvaryt. Tai psichologine problema, nes uzkandziauju ne del alkio jausmo. Manau jei kaip nors prisiversciau islaikyt 14 dienu, gal sustipretu valia.
Gal yra norinciu pradeti kartu ir laikytis kartu? Tai butu spyris nesuklupt.
Atsakyti
QUOTE(Black&Gold @ 2010 11 13, 10:36)
as laikiaus kazkada 2dienas. ilgiau neitveriau  verysad.gif siaip didziausia mano problema yra persivalgymas ir uzkandziavimas, niekaip nepavyksta jo isvaryt. Tai psichologine problema, nes uzkandziauju ne del alkio jausmo. Manau jei kaip nors prisiversciau islaikyt 14 dienu, gal sustipretu valia.
Gal yra norinciu pradeti kartu ir laikytis kartu? Tai butu spyris nesuklupt.

labukas as nuo rytojaus su tavimi drinks_cheers.gif
Atsakyti