Įkraunama...
Įkraunama...

Master Cleanse, limonado dieta

ei ar yra besidietinanciu dar?
Atsakyti
QUOTE(akvii @ 2010 11 13, 13:23)
Tikrai daug nedejau,reiks  kitu nusipirkt.O kaip tau sekasi?

ačiū man gerai viskas jau 15dienų laikausi, bet galutinius rezultatus parašysiu kai jų pasieksiu smile.gif
Atsakyti
sveikos,as irgi laikausi jau penkta diena.vagyt norisi bet nepasiduodu smile.gif bet as tu gerimu neisgeriu 6 stikliniu ir druskos nebegeriu,geriau pirmas 2 dienas...kazin tai labai blogai?o kaip jum sekasi?tos kurios bandet ar nesugryzo svoris atgal po keliu dienu?
Atsakyti
QUOTE(Auxiuke @ 2010 11 18, 13:04)
sveikos,as irgi laikausi jau penkta diena.vagyt norisi bet nepasiduodu smile.gif bet as tu gerimu neisgeriu 6 stikliniu ir druskos nebegeriu,geriau pirmas 2 dienas...kazin tai labai blogai?o kaip jum sekasi?tos kurios bandet ar nesugryzo svoris atgal po keliu dienu?

ta druskuota vandeni as geriau pirmas dvi dienas ir poveikio jokio....nebegeriu ir as jo,nezinau ar tai blogai
Atsakyti
Sveikutes cia besilankancios
Nuos siandiena pradejau ir as.
Tad norejau paklausti, kaip atrodo, ilgiausiai besilaikiusios, rezultatai?
Kaip sekesi, gal galite labiau aprasyti?
Atsakyti
man ir butu idomu...as laikiausi 9 d.ir numeciau apie 5 kg,bet dabar yra beda,nes bijau pradet valgyt... doh.gif
Atsakyti
AUXIUKE ar dar laikaisi. ir kaip sekesi iveikti noro valgyti protrukius?
Man kaip sakiau pirma diena tai ne kas...norisi labai valgyti..
Atsakyti
as dabar pati nesuprantu ka veikiu biggrin.gif nei tai laikausi nei valgau...man nebuvo labai sunku kadangi dirbau tai gryzdavau namo apie 9 val ir net gerimo to nedarydavau nes tingedavau blush-anim-cl.gif as isgerdavau tik 2-3 tuos gerimukus nei karto negeriau 6,valgyt norejau kokias 6 dienas po to tikrai apetitas dingo o nuotaika atsirado kai pamaciau jog numeciau svorio smile.gif tik pamenu kad antra ir trecia diena labai skaudejo galva bet tai praejo....as buciau ilgiau isbuvus bet savaitgali mano tortadienis taigi nusprendziau tik 10 dienu laikytis bet po savaitgalio gal vel bandysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Auxiuke @ 2010 11 26, 00:56)
as dabar pati nesuprantu ka veikiu biggrin.gif nei tai laikausi nei valgau...man nebuvo labai sunku kadangi dirbau tai gryzdavau namo apie 9 val ir net gerimo to nedarydavau nes tingedavau blush-anim-cl.gif as isgerdavau tik 2-3 tuos gerimukus nei karto negeriau 6,valgyt norejau kokias 6 dienas po to tikrai apetitas dingo o nuotaika atsirado kai pamaciau jog numeciau svorio smile.gif tik pamenu kad antra ir trecia diena labai skaudejo galva bet tai praejo....as buciau ilgiau isbuvus bet savaitgali mano tortadienis taigi nusprendziau tik 10 dienu laikytis bet po savaitgalio gal vel bandysiu smile.gif

Tai tu saunuole! jei isilaikei 10 dienu!
Taip pat DIDZIAUSI sveikinimai TORTADIENIO proga!!!!
Oman sunkoka, ir labai labai skauda galva, kad net nakti pabudus jauciu toki skausma, kad norisi eit vaistu gert arba pavalgyt, kad praeitu...
Tai jei as istversiu savaitgali, tai pirmadieni startuosim toliau..smile.gif
Grazios sventes!

Beje klausimukas: kaip ta juros druska? kur i vonia pilam??smile.gif negeriau jos gerimo tad nezinau. geriau tik arbatele smile.gif ir aisku limonada.

Atsakyti
aciu aciu wub.gif viskas bus gerai praeis tas skausmas tikrai.man ir nebuvo lengva bet as kazkuria tai diena suvalgiau riekute duonos tai geiau pasidare ir dar jei labai noredavau ko nors ciulpdavau saldainius...zinoma jei kalbant apie valyma tai nelabai gerai, bet jei apie svori tai nemanau kad labai kenke..na zinoma proto ribose :)del druskos tai as ja geriau kelis kartus kai pratinausi prie sitos dietos tai man jokio poveikio nebuvo tai tada vakare isgeriau laisvinancios arbatos tai kita ryta ojojoi kas buvo biggrin.gif ir daugiau as negeriau druskos, nes ziauriai slykstu wacko.gif o druska turi but valgoma juros druska nes ta kur i vonia tai yra kosmetine nes daznai ir su kvapais ivairiais buna smile.gif
Atsakyti
sveikos,
as tyliai ramiai pasiskaitinejau ir nutariau pradeti smile.gif
ziuresim kaip seksis
Papildyta:
ar yra dar besilaikanciu?
Atsakyti
as ryt poryt pradesiu nes buvau laaaabai negera savaitgali gun_bandana.gif essen.gif
Atsakyti