Įkraunama...
Įkraunama...

Master Cleanse, limonado dieta

QUOTE(Bikergirl_81 @ 2011 04 01, 13:46)
Na bent jau man asmeniskai po sio metodo ,paskui daug ko nesinori valgyt...
siaip kai buvau numetus tuos kelis kg ,priziuredavau maista ,ir svoris islikdavo plius minus toks pats,neskaitant to kad po gimdymo kg padaugejo doh.gif

o dabar darau tiesiog po 4-5 dienas,kad gerai jaustis, kartoju kas 3-4 menesius...
tai buna kad numetu po 2-4 kg,bet cia iseina visas tas brudas kuris prisikaupia per ta laika...tai iki sekancio valymo buna kad prikaupi vel koki 1-2 kg,bet ne daugiau,nes kaip jau minejau po kiekvieno valymo kazko atsisakai... pvz i kava negaliu ziureti jau kokie 7 metai,man ji tapo neskani...tiek pat laiko ir neberukau,i mesos puse irgi ziureti nebegaliu,batonu visai nebesinori... taip kad man sis valymas labai praverte  thumbup.gif

Nu puiku tuomet. Gal ir as kavos atisakysiu, nors nebaisiai to siekiu. Bet jei dingtu potraukis bandelem ir saldumynam tai sio valymo atradejui pasiulyciau iteikti nobelio premija biggrin.gif .
Meginsiu startuot pirmadieni.
Atsakyti
QUOTE(Bikergirl_81 @ 2011 04 01, 13:46)
Na bent jau man asmeniskai po sio metodo ,paskui daug ko nesinori valgyt...
siaip kai buvau numetus tuos kelis kg ,priziuredavau maista ,ir svoris islikdavo plius minus toks pats,neskaitant to kad po gimdymo kg padaugejo doh.gif

o dabar darau tiesiog po 4-5 dienas,kad gerai jaustis, kartoju kas 3-4 menesius...
tai buna kad numetu po 2-4 kg,bet cia iseina visas tas brudas kuris prisikaupia per ta laika...tai iki sekancio valymo buna kad prikaupi vel koki 1-2 kg,bet ne daugiau,nes kaip jau minejau po kiekvieno valymo kazko atsisakai... pvz i kava negaliu ziureti jau kokie 7 metai,man ji tapo neskani...tiek pat laiko ir neberukau,i mesos puse irgi ziureti nebegaliu,batonu visai nebesinori... taip kad man sis valymas labai praverte  thumbup.gif

Per kiek laiko isnaudojate viena buteliu klevu sirupo?
Papildyta:
O kas laikosi sios dietos ar guma kramtomaja vartoja?
Atsakyti
QUOTE(rugytele @ 2011 04 01, 16:44)
Per kiek laiko isnaudojate viena buteliu klevu sirupo?
Papildyta:
O kas laikosi sios dietos ar guma kramtomaja vartoja?

man uztenka 4-5 dienoms,
kramciau guma,nors nerekomenduoja ax.gif bet kitaip neimanoma...nes laikantis ilgesni laika,eina nemalonus kvapas is burnos doh.gif
Atsakyti
Na sveikos mergaitės wink.gif tikriausiai prisijungsiu ir aš prie jūsų, tik dar dėl kainos dvejoju, baisiai jau brangiai gaunasi unsure.gif Bet jei viskas gerai, pažadu nuo pirmadienio laikytis šios dietos 4u.gif Esu išbandžiusi ir grikių dietą ir šiaip badauti , bet vienintelis kartas, kai pavyko sukontroliuoti save tai, kai laikiausi grikių dietos, per savaitę numečiau 7 kg, buvau pasiekusi net 58 kg ribą bigsmile.gif Man labiau patinka tokios išsivalymo dietos, kai turi vieną produktą ir valgai ar geri, nei kas kelias valandas žiūrėti, ką valgai, darytis maistą pagal specialų meniu, o kai pradedi valgyt tai ir dar daugiau užsinori, todėl ši dieta manau man bus kaip tik, o ir virškinimą išsivalyti neprošal smile.gif
Atsakyti
Bandysiu as nuo pirmadienio laikytis sios dietos, smile.gif bandysiu kokias 3 ar 4 dienas.Labai idomu kokie rezultatai bus,nors manes sudytas vanduo neveikia visiskai...
Atsakyti
Sitosdietos jau laikiausi 2 k: pirma kart po dukriuko gimimo (kai mazei buvo 10 men), laikiausi 10d, numeciau 7kg! Pirmos trys dienos buvo sunkios, 4d sedejau BBQ party ir vargo nemaciau smile.gif antra syk organizmo valyma dariau po persileidimo ;( kazkaip gal hormonai issireguliavo ar ka, nes per 6-7 savaites priaugau 7kg! Teko griebtis organizmo valymo... Issilaikiau 10d, si kart buvo labai sunku, ir tas kokteilis neskanus... Numeciau 5 kg! Jei tik del svorio, manau neverta, bet jei del organizmo valymo, tada tikrai taip! Oda tiesiog svyti, pilvukas idumba;) sakiau reiktu daryt si valyma kasmet, bet geriausia vasara, kai silta, o ir apetitas tada mazesnis buna smile.gif

sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
Na va dvi dienas iškentėjau be nukrypimų thumbup.gif savijauta gera, valgyt ne taip ir norisi, tad kolkas viskas gerai smile.gif
Atsakyti
As kaip is kaimo,bet kur gavot klevu sirupo ir kajeno pipiriuko? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Al14ma @ 2011 04 06, 03:43)
As kaip is kaimo,bet kur gavot klevu sirupo ir kajeno pipiriuko? blush2.gif  4u.gif

Kajeno pipiru buna aliejaus parduotuvese,o klevu sirupo galima uzsisakyti ir internetu... kazkur jau buvau imetusi nuoroda. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rututex @ 2011 04 01, 22:32)
Man labiau patinka tokios išsivalymo dietos, kai turi vieną produktą ir valgai ar geri, nei kas kelias valandas žiūrėti, ką valgai, darytis maistą pagal specialų meniu,

Bet pasilaikius tokios vieno produkto dietos, visi kg daug greiciau sugrįžta, nes:
1. Tu būni visko nerealiai pasiilgus ir tik atleidus vadeles valgai nežiūrėdama ką
2. Tavo pačios organizmas būna pajutęs tam tikrų medž. tūkumą ir tau pradėjus valgyt jis pradeda viską savintis ir kaupti atsargas kitam tokiam nesusipratimui biggrin.gif
3. Tu svorį numeti daugiau ne riebalų sąskaita, o raumenų ir skysčių.
4. Susilėtini medžiagų apykaitą

Jei norite kiek prasivalyti organizma, pagražinti odą, pravalyt žarnyną, nes jaučiat, kad jau negerovės darosi, ligos smulkios kabinasi, tai šis prasivalymas super. Kokios 4 dieneles manau tik į naudą. Bet jei organizmas jaunas, jokių problemų kolkas nėra, neseniai jau tą organizmą valėtės su grikių dieta, jei norint tik numesti svorio, tai nea schmoll.gif neužskaitau, nes tai kova su vėjo malūnais biggrin.gif
Atsakyti
laba vakara smile.gif

Jūs man, nežinančiai, paaiškinkit kokią druską naudoti?? radau, kad jūros, bet tai čia kuri jūros? Toji valgoma, kur su jodu ar ta, kur i vonias beriama ir kosmetikoje naudojama? nes jau nesigaudau... įmeskit nuorodą, dėkuj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emeira @ 2011 04 10, 21:23)
laba vakara smile.gif

Jūs man, nežinančiai, paaiškinkit kokią druską naudoti?? radau, kad jūros, bet tai čia kuri jūros? Toji valgoma, kur su jodu ar ta, kur i vonias beriama ir kosmetikoje naudojama? nes jau nesigaudau... įmeskit nuorodą, dėkuj smile.gif

Laba,
dazniausiai tos druskos buna ,sveiki produktai lt ,arba ekologiskose parduotuvese,prekybcentriuose neteko uzmatyti ,nors gal dabar ir yra g.gif
tikrai ne ta druska kuria beriame i vonia biggrin.gif Tiesiog ekologiska juros druska ,be jokiu priedu kainuojai iki 12lt, ji is tokiu baltu stambiu kristalu ,nors manau yra ivairiu rusiu 4u.gif
bet as druskos atsisakiau ,tai vietoj jos geriu senos lapu arbata...
Atsakyti