Įkraunama...
Įkraunama...

Master Cleanse, limonado dieta

QUOTE(Bikergirl_81 @ 2011 04 11, 10:51)
Laba,
dazniausiai tos druskos buna ,sveiki produktai lt ,arba ekologiskose parduotuvese,prekybcentriuose neteko uzmatyti ,nors gal dabar ir yra  g.gif
tikrai ne ta druska kuria beriame i vonia  biggrin.gif Tiesiog ekologiska juros druska ,be jokiu priedu kainuojai iki 12lt, ji is tokiu baltu stambiu kristalu ,nors manau yra ivairiu rusiu  4u.gif
bet as druskos atsisakiau ,tai vietoj jos geriu senos lapu arbata...

Ir kiekviena ryta ja geri? g.gif

beje, ar bus bent koks poveikis jei tik 1 diena pasilaikysiu sios programos, na maximum 2. nes noriu tik zarnyna pravalyti, ne svori mesti.
Atsakyti
QUOTE(Emeira @ 2011 04 11, 10:43)
Ir kiekviena ryta ja geri?  g.gif

beje, ar bus bent koks poveikis jei tik 1 diena pasilaikysiu sios programos, na maximum 2. nes noriu tik zarnyna pravalyti, ne svori mesti.

geriu ir ryte ir vakare,
o vienai ar dviem dienom ,manau geriau net nepradeti 4u.gif
Atsakyti
kiek sauksteliu arbatzoliu dedi i puodeli? smile.gif ir kaip supratau geri ja tik dietos metu, taip? nes nuo per dazno laisvinamuju vartojimo organizmas gali atprasti pats salinti maista blink.gif
Atsakyti
taip geriu tik tada kai valausi organizma...
man puodeliui uztenka saukstelio senos lapu,tuo paciu geriu daug skysciu ,vandens, zalios arbatos-nesaldintos
Atsakyti
Aciu mergytes uz paaiskinimus 4u.gif kur ir ka galima rast.
Greitu metu pradesiu-ir pranesiu kas ivyks manajame organizme.
O visoms besilaikacioms istvermes ir sekmes bigsmile.gif
Atsakyti
va dabar tai pasidziaugsiu biggrin.gif

Visu pirma super, super, super, kada radau sita organizmo valymo buda thumbup.gif

Esme ta, kad kazkada turejau valgymo sutrikimu ir dideliu svorio svyravimu, gal tiksliau buvau emocine valgytoja, na suprantat nera ka veikti, ar liudna, nuobodu, pikta ir tada maistas tapdavo geriausiu draugu, veliau vel sumazinta mityba ir toks uzsuktas ratas tesesi ziauriai ilgai.

Ssvoris kito nuo 90kg iki 58kg (ugis 1.77) dabar sveriu 63kg. Issigydziau valgymo sutrikimus, svoris pastovus, valgau ir normaliai, bet va pasekmes, kaip ziaurus viduriu uzkietejimas, jis tesesi ir tesesi ir tesesi unsure.gif Patikekit, kai neiseinama i toleta 4-6 dienas rimtam reikalui, tai nuolatinis pilvo putimas, zarnyno raizymas, diskomfortas... ech... tampa nuolatinis palydovas verysad.gif

Tad pasiskaicius jusu postu sumasciau ir as pasidaryti sio limonado smile.gif Tik as valgymo nenutraukiau, valgau normaliai 5-6krt. dienoje, BET pries kiekviena valgyma isgeriu stikline filtruoto vandens su sauksteliu kajeno pipiru ir naturaliu citrinu sulciu. Jokio druskuoto vandens ar laisvinamuju arbatu ryte negeriu, mitybos ir neatsisakiau biggrin.gif tiesiog geriu ta limonaduka, beje klevu sirupo nors ir turiu, taciau nededu ir man puikiai suveike thumbup.gif Nors pradejau gerti limonada tik nuo vakar, bet siandien jau buvau rimtu reikalu ir jokio viduriu uzkietejimo lotuliukas.gif

Atsakyti
drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mielosios, o ryte gerti juros druska su vandeniu reik?
Atsakyti
Ir aš pradėjau šį valymą smile.gif Nežinau kiek ištversiu, nes pirmą dieną išgėriau druskos tik su 1 šaukšteliu (neįsiskaičiau gerai tongue.gif, todėl wc reikąlų valandos bėgyje neturėjau) ir tik 2 tiklines sirupo (buvo daug darbo ir daugiau kažkaip nesinorėjo), bei gėriau vandens truputį ir vakarop kramčiau braškinę gumą smile.gif . Rezultatai akivaizdūs: -2kg smile.gif Tikiuosi taip ir toliau smile.gif Šiandien pagalvoti apie druskos gėrimą labai sunku, bet įsidėsiu 2 šaukštelus ir gersiu kaip sultinuką biggrin.gif Tik va nesupratau ar sirupas geriams iškart po druskos gėrimo ar po kiek laiko?? Aš geriu po kurio laiko. Žiūrėsiu kaip seksis toliau, stengsiuos pasidalinti savo patirtimi karts nuo karto ir nenukrypti nuo kurso smile.gifsmile.gif
Atsakyti
Na žiūriu forumas biški apmiręs. Taigi nuo šiandien ir as imuosi limonado smile.gif Jau pirma stiklinė išgerta... palinkėsiu sau sėkmės smile.gif)) Kiek dienų laikysiuos dar nežinau,bet esmė,kad pradžia padaryta wink.gif
Gal kas prisijungs? drinks_cheers.gif
Atsakyti
prisiskaiciau ir as apie si stebukla.... blush2.gif
beda ta, kad esu siuo metu nedirbanti, tad sunku sukontroliuot po truputuka vis didejanti svori, sakysit eik i sporto kluba... deja aplink mane isikure brangus, o jei rinktis kiek pigesni varianta , tai jis tolokai ir vazinejimas kainuoja... blush2.gif kas keiciausia pasidariau labai taupi biggrin.gif ko niekada nebuvo. biggrin.gif
Gana man cia postringaut , as siandien nulekiau nusipirkau visus produktus...siai dienai pasidariau 2,1l.sio skystalo, jau istasiau viena stikline katik, tik kol geriau, galvojau, kad atpilsiu, tai normalu? g.gif na man skonis labai nepriimtinas, gal kajeno padauginau/ nes dejau kone pilna valgomaji sauksta? g.gif
Na siaip ar taip reikia ugdyti pakantuma ir valia biggrin.gif biggrin.gif
Labai noreciau sulaukti patarimu :" ka algyti sio apsival;ymo metu, ko vengti? mirksiukas.gif
tad pradedam :

1 diena svoris 64kg unsure.gif
Atsakyti
smile.gif+2011 10 17, 14:33-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2011 10 17, 14:33)
prisiskaiciau ir as apie si stebukla.... blush2.gif
beda ta, kad esu siuo metu nedirbanti, tad sunku sukontroliuot po truputuka vis didejanti svori, sakysit eik i sporto kluba... deja aplink mane isikure brangus, o jei rinktis kiek pigesni varianta , tai  jis tolokai ir vazinejimas kainuoja... blush2.gif  kas keiciausia pasidariau labai taupi biggrin.gif ko niekada nebuvo. biggrin.gif
Gana man cia postringaut , as siandien nulekiau nusipirkau visus produktus...siai dienai pasidariau 2,1l.sio skystalo,  jau istasiau viena stikline katik, tik kol geriau, galvojau, kad atpilsiu, tai normalu?  g.gif na man skonis labai nepriimtinas, gal kajeno padauginau/ nes dejau kone pilna valgomaji sauksta?  g.gif
Na siaip ar taip reikia ugdyti pakantuma ir valia biggrin.gif  biggrin.gif
Labai noreciau sulaukti patarimu :" ka algyti sio apsival;ymo metu, ko vengti? mirksiukas.gif
tad pradedam :

1 diena svoris 64kg  unsure.gif

Sveikute, stiprybes ir valios tau, pirmosios trys dienos sunkiausios wink.gif Kajano tereikia det 1/10 saukstelio, o tu cia visa sauksta ivarei smile.gif)))
Ir valgyti isvis nieko negalima. Kai jau pasijauti ziauriai isalkusi ikali limonaduko,o i tarpus vandenuko. Ir nepamirs isgert vakarais puodelio "kakuti" varancios arbateles. Nes kai nieko nevalgai,o tik geri, ta visa bruda is zarnu pades isvalyti arbatele wink.gif
SEKMES DAR KART!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Al14ma: 29 spalio 2011 - 16:38