Įkraunama...
Įkraunama...

Islamas

QUOTE(jurgita_b @ 2006 02 10, 18:08)
smurkos patarimas geriau susirasti alevita nei sunita atitiktu mazdaug - geriau is tikejimo zodzio negu katalikas...

prašyčiau plačiau... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita_b @ 2006 02 10, 18:08)
smurkos patarimas geriau susirasti alevita nei sunita atitiktu mazdaug - geriau is tikejimo zodzio negu katalikas...

lotuliukas.gif pritariu ax.gif Manasis sunitas, tai klausimas: kokie dabar manęs pavojai tyko dėl to ? biggrin.gif
Atsakyti
Dieve dieve..radau tą temą ir vienu mirksniu perskaičiau..Mūsų šeima nebegali susikalbėti su sese..Įsimylėjo turką, pakvaišo, ruošiasi važiuoti..o mes nebežinom kaip kalbėt su ja..Bandom ir piktuoju ir gražiuoju. Ji kaip kokioj sektoj. Aš didžiulėj nevilty.Man baisu, aš bijau dėl jos, bet jau nieko nebegaliu padaryt. Žinau kaip jie suokia, siunčia dovanas, gėlių puokštes į darbą..Matosi kad turtingas..nesišvaistytų juk tūkstančiais dolerių..bet nežinau..net nežinau ar vertėjo rašyt..Logika, būk tu žmogus, bėk nuo jų kuo toliau..
Atsakyti
kriziuke, nereikia pagal viena mata visu matuoti. yra ir geru turku, ir blogu lietuviu. as esu labai laiminga su musulmonu. beje, jis tikrai ne isimtis, pazistu dauuuuuuuug geru zmoniu ju tarpe.
Atsakyti
QUOTE(kriziuke @ 2006 02 11, 00:45)
Dieve dieve..radau tą temą ir vienu mirksniu perskaičiau..Mūsų šeima nebegali susikalbėti su sese..Įsimylėjo turką, pakvaišo, ruošiasi važiuoti..o mes nebežinom kaip kalbėt su ja..Bandom ir piktuoju ir gražiuoju. Ji kaip kokioj sektoj. Aš didžiulėj nevilty.Man baisu, aš bijau dėl jos, bet jau nieko nebegaliu padaryt. Žinau kaip jie suokia, siunčia dovanas, gėlių puokštes į darbą..Matosi kad turtingas..nesišvaistytų juk tūkstančiais dolerių..bet nežinau..net nežinau ar vertėjo rašyt..Logika, būk tu žmogus, bėk nuo jų kuo toliau..

O tai kokios priežastys, kad taip bijote? unsure.gif Aš pavyzdžiui absoliučiai nesuprantu. Tikiuosi yra rimtų priežasčių jo bijoti ir tai nėra tik jo tautybė? unsure.gif Jei taip, tai vadinama rasizmu... Kas yra labai neteisinga, nes žmogų reikia vertinti pagal jo asmenybę, o ne pavadinimus kaip turkas ar musulmonas... Jis turi ir vardą...

O kam jūs tą sesę taip spaudžiate? Mano nuomone reikia žmogui suteikti pasirinkimo laisvę. Negalima visąlaik kontroliuoti kaip mažo, nieko nesuvokiančio vaiko. Ji turi savo galvą. O jeigu su tuo žmogum ji bus laimingiausia? Jei jūs jei uždrausite su juo draugauti ji niekada nesužinos, kas būtų, jei būtų... Kaltins jus, gal graušis dėl to... O jei ir suklys? Tada pasimokys iš savo klaidų. Aš esu toks žmogus, kuriam reikia daryti savo klaidas, o ne klausyti kitų, nes kartais paklausiusi nesurizikuoju ir daug prarandu... o tada lieka tik savigrauža.

Ir beje, pažįstu daug gerų musulmonų. Blogų irgi daug ax.gif Bet lygiai tą patį galiu pasakyti ir apie bet kurią kitą tautybę. Turkai tikrai ne tie musulmonai, kurių reikia taip baisiai bijoti. Pasidomėkite labiau apie tautas, o ne religiją islamą... Musulmonai yra labai skirtingi ir tai priklauso nuo jų tautybės. Turkai yra tie, kurie "tikrąsias musulmoniškas" šalis nervina vien dėl savo demokratiškumo. Tos tikrosios vadovaujasi kažkokiu absurdu ir dar vadina tai islamu verysad.gif To tikro islamo nelabai kur ir likę... Bet turkai yra tie musulmonai, kuriais labiausiai pasitikėčiau. Tiesa, tik tais, kurie gyvena savo šalyje. Emigrantų galvosena jau irgi iškreipta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isyankar: 11 vasario 2006 - 11:13
Kontroliavimas, pastovus skambinimas kur, ką, su kuo ir kodėl darai..pamato per kamerą kokį vaikiną, pavydo scenos ir skandalai, nesvarbu kad ten ir brolis praeitų..Aš to nesuvokiu..Mes esam laisvi žmonės. O dėl to prižiūrėjimo..aišku kad aš nešoksiu prieš lėktuvą ir sakysiu "neskrisk", bet man rūpi, aš bijau kad ją nuskriaus, kad ką blogo padarys. Kaip aš galiu pasitikėt žmogum, kurio nesu mačius? Kuris neatvažiuoja neva nekenčia žiemos..Įsimylėję afrikiečiai atvažiuoja ir nesušąla..aš negaliu to suprast. Atvažiuotų kai žmogus, prisistatytų, susipažintų..Priveda sesę iki ašarų PER TELEFONĄ. Šitas nors ačiū dievui nesižudo, vienas jau žudėsi, beprotiškas psichologinis spaudimas.KOKIE LAIŠKAI. Tiesa ir dar metų skirtumas gąsdina jai 20, jam 36..Žodžiu, jūs nesuprasit ir nežinau dėl ko aiškinu..Tikriausiai todėl kad noriu suprast, bet niekur nerandu logikos, kurios visur ir visada ieškau...
Atsakyti
QUOTE(kriziuke @ 2006 02 11, 13:30)
Kontroliavimas, pastovus skambinimas kur, ką, su kuo ir kodėl darai..pamato per kamerą kokį vaikiną, pavydo scenos ir skandalai, nesvarbu kad ten ir brolis praeitų..Aš to nesuvokiu..Mes esam laisvi žmonės.  O dėl to prižiūrėjimo..aišku kad aš nešoksiu prieš lėktuvą ir sakysiu "neskrisk", bet man rūpi, aš bijau kad ją nuskriaus, kad ką blogo padarys. Kaip aš galiu pasitikėt žmogum, kurio nesu mačius? Kuris neatvažiuoja neva nekenčia žiemos..Įsimylėję afrikiečiai atvažiuoja ir nesušąla..aš negaliu to suprast. Atvažiuotų kai žmogus, prisistatytų, susipažintų..Priveda sesę iki ašarų PER TELEFONĄ. Šitas nors ačiū dievui nesižudo, vienas jau žudėsi, beprotiškas psichologinis spaudimas.KOKIE LAIŠKAI.  Tiesa ir dar metų skirtumas gąsdina jai 20, jam 36..Žodžiu, jūs nesuprasit ir nežinau dėl ko aiškinu..Tikriausiai todėl kad noriu suprast, bet niekur nerandu logikos, kurios visur ir visada ieškau...

Dabar pasidarė aiškiau unsure.gif Pagal tavo pasakojimą susirūpinčiau... Negerai, kad kontroliuoja, o dar vyresnis... Esmė ne tame, kad vyresnis, bet iš tos senesnės kartos, o jie beveik visi turi įsikandę dar nelabai sveikas pažiūras...

Dar apie tai, kad nenori atvažiuoti unsure.gif Jeigu yra tokie kvaili pasiteisinimai kaip žiema, tai tada kokia čia meilė unsure.gif Mano tėvas irgi dėl mano draugo isterikuoja, bet mano draugas bet kuriuo sezonu atvažiuotų ir prisistatytų.. jis to labai nori, tik mano tėvas pasakė, kad nenori matyti akyse ir nušaus, jeigu bandys atvažiuoti unsure.gif verysad.gif Džiugu girdėti, kad jūs sesės draugą mielai priimtumėt ir susipažintumėt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isyankar: 11 vasario 2006 - 16:10
Va todėl ir baisu..ir nežinau ką daryt..o jinai jau vasario 18 ruošiasi skristi, turi nusipirkusi bilietą verysad.gif Aš sapnuoju baisiausius košmarus..jau kiek nervų praradau, pražilsiu anksčiau laiko.. verysad.gif Man nereikia skaityt apie islamą ir apie turkų mentalitetą, aš matau kas tai per žmogus. Aš matau konkretų žmogų, nekalbu čia iš lempos. Bet ji aklai juo pasitiki, kas yra dar baisiau...Jaučiuosi kaip traukdama žmogų iš sektos. Dažnai rodydavo tokias istorijas per tv, kai neįmanoma susikalbėti. Tu sakai vieną, o ji šventai tiki kad yra kitaip. Ir tu pabandyk ką nors pajuokaut apie turkus ir Turkiją..akis išdraskys..
Atsakyti
kriziuke, isivaizduoju, kaip jautiesi, nezinau, ka pasakyti. jei jau dabar iki asaru priveda, tai kokia ten ateitis gali buti... bet zinok, kol pati nesusipras, tol niekas, jokie prasymai ir maldavimai ir t.t. tavo seses nesulaikys. turiu tokiu pavyzdziu artimu zmoniu tarpe- atrodo, visi mato, kad nieko nebus ir tik blogai bus, bet pats atsimerki tik po kazkokio tai "taukst-aha" galvoj ir tada galvoji: o tikrai, gi visi man sake, bet man buvo vienodai...
maniskis pirma karta i lietuva atvaziavo per kaledas, buvo -25°C, vaiksciojom kaune!!! aisku, sake, geriau gal kita karta vasara as atvaziuosiu:))
Atsakyti
QUOTE(kriziuke @ 2006 02 11, 15:57)
Va todėl ir baisu..ir nežinau ką daryt..o jinai jau vasario 18 ruošiasi skristi, turi nusipirkusi bilietą  verysad.gif  Aš sapnuoju baisiausius košmarus..jau kiek nervų praradau, pražilsiu anksčiau laiko.. verysad.gif Man nereikia skaityt apie islamą ir apie turkų mentalitetą, aš matau kas tai per žmogus. Aš matau konkretų žmogų, nekalbu čia iš lempos. Bet ji aklai juo pasitiki, kas yra dar baisiau...Jaučiuosi kaip traukdama žmogų iš sektos. Dažnai rodydavo tokias istorijas per tv, kai neįmanoma susikalbėti. Tu sakai vieną, o ji šventai tiki kad yra kitaip. Ir tu pabandyk ką nors pajuokaut apie turkus ir Turkiją..akis išdraskys..

viskas dėl to,kad moterys myli ausimis... blink.gif
Atsakyti
nea, viskas del to, kad moterys galvoja, geresnio negu JIS nebus, nes JIS pats pats...
kai kurios dar bijo likti vienos- geriau bet koks, ne jokio...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgita_b: 11 vasario 2006 - 17:54
QUOTE(jurgita_b @ 2006 02 11, 17:54)
nea, viskas del to, kad moterys galvoja, geresnio negu JIS nebus, nes JIS pats pats...
kai kurios dar bijo likti vienos- geriau bet koks, ne jokio...

nu geriau jau jokio,nei bet koks...
bet turkai tai tikrai moka galva apsukti...jie hipnotizuoja...ir tai apsuka galvą,nebesupranti ,kas vyksta...pradedi nebekontroliuoti situacijos... doh.gif
Atsakyti