Įkraunama...
Įkraunama...

Islamas

QUOTE(logika @ 2006 02 15, 18:59)
neprismenu,nes manęs čia nebuvo...

tu neprisimeni. Tu man primeni mane pačią tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita_b @ 2006 02 13, 18:51)
dailin, negi tikrai nera moteru, kurios bijo likti vienos? ir be to, esu labai sveiko proto, ar ka tu manei apie ta prota? mano vyras- musulmonas. uuuuuuuuuuuuuuuui kaip baisu, brrrrrrrrrrrrrrr, jis mane musa, uzrakina, neleidzia niekur eiti, vaikstau tik su "parandza", ir isvis, koks cia gali but gyvenimas su musulmonu, jie gi ne zmones, tiksliau, antrarusiai, va visi kiti, tai bent luomas! jauciu reiks ieskot kokio kito diedo...smile.gif))

g.gif as juk nesakau kad visi, bet.................. doh.gif
Dvi respublikos ant vienos pagalves niekada nesutilps.......... nors buna ir isimciu g.gif
Atsakyti
Dailin, tų išimčių ne tiek jau ir mažai kai pagalvoji
Atsakyti
QUOTE(Dailin @ 2006 02 15, 23:10)
g.gif  as juk nesakau kad visi, bet.................. doh.gif
Dvi respublikos ant vienos pagalves niekada nesutilps.......... nors buna ir isimciu g.gif

sutelpa ne tik respublikos- net ir kontinenetai, religijos, tautybes, kulturos ir t.t. mirksiukas.gif ir visai ne isimintys cia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2006 02 15, 22:20)
Dailin, tų išimčių ne tiek jau ir mažai kai pagalvoji

QUOTE(jurgita_b @ 2006 02 16, 22:12)
sutelpa ne tik respublikos- net ir kontinenetai, religijos, tautybes, kulturos ir t.t. mirksiukas.gif ir visai ne isimintys cia schmoll.gif

schmoll.gif Aisku jei zmogus praktikuoja islama, man jis neeee. Pykit nepykit ne, va as turejau bendradarbi tai melsdavosi ir jam kas dzin, jam laikas maldai kilimas ant zemes, ir alach.............nes jei neleis apsauks jog darbdavys pazeidzia jo zmogaus teises....... g.gif
Atsakyti
Tai kad tų musulmonų visokių yra. Aš, va, esu katalikė, bet nevaikštau į bažnyčią kas sekmadienį, nepoteriauju prieš kiekvieną valgymą. O turėčiau. Bet vis tiek esu katalikė.

Taip ir musulmonų tokių yra, kurie tik pavadinimą nešiojasi, bet pačios religijos pagal visas dogmas neišpažįsta
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2006 02 16, 22:27)
Tai kad tų musulmonų visokių yra. Aš, va, esu katalikė, bet nevaikštau į bažnyčią kas sekmadienį, nepoteriauju prieš kiekvieną valgymą. O turėčiau. Bet vis tiek esu katalikė.

Taip ir musulmonų tokių yra, kurie tik pavadinimą nešiojasi, bet pačios religijos pagal visas dogmas neišpažįsta

g.gif taip tu siuo atveju teisi, bet. Kiek mes zinom moteru kurios istekejo usz muslmonu, o po to nei joms nei joms vaikams ramybes nera.
As nesuprantu europieciu kurios sutinka ryseti parandza, vaiksiot ilgom rudom juodom suknelem. Patike man jo nieks neuzvilktu.
Is mano matymo, buvau batu parduotuvej dvi moterys devincios parandza apziurineja lupdazius kuriuos nuipirko, ir pasikelusi greit pasidazo lupas ir vel ji nuleidzia......
juk 21amzius, ir tai jau tagyvena, beje juk pagal islama dabar tik 14...metai, neveltui doh.gif blink.gif
Atsakyti
islamo zinovai lygindami kitu arabiksu saliu islamistus, apie turkus pasakytu, kad tai visai kas kitka. turkai yra visiskai skirtingi, labai jau europietiski, ne veltui gi Europos valstybe.
(pastebejimas is jusu pokalbiu apie turkus)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo primavera: 16 vasario 2006 - 22:38
g.gif Dar mano Justo kelios klasiokes rysi skaras nes jos musulmone, siaubas man gaila tu mergyciu.
Papildyta:
QUOTE(primavera @ 2006 02 16, 22:36)
islamo zinovai lygindami kitu arabiksu saliu islamistus, apie turkus pasakytu, kad tai visai kas kitka. turkai yra visiskai skirtingi, labai jau europietiski, ne veltui gi Europos valstybe.

g.gif Pala juk kalba eina apie islama, o Turkai tikrai ne Europa, zinau as kelis turkus, jo jie musulmonai bet jau kitokie. Mes as suprantu aplamai kalbam apie islama...... ar kazka ne taip supratau.
kalba ne apie tautas o apie religijas, taigi, man islamas mano akimis jau senai atgyvena.
tiesa koranas raso, zudyk tuos kurie neispazysta islamo, o pats tikriausias musulmonas tai Osama Bin Laden doh.gif Nes jis tas musulmonas kuris aklai laikosi korano unsure.gif
Atsakyti
apdarai man tai maziausiai susidomejimo kelia, kas liudniausia, tai moteru isnaudojimas, neturejimas vietos nei seimoj nei visuomenej...
zinau ir keleta isimciu, bet tai tik isimtys. kalbu is to ka pati matau, girdziu ir zinau...
Papildyta:
QUOTE(Dailin @ 2006 02 16, 22:41)
g.gif  Dar mano Justo kelios klasiokes rysi skaras nes jos musulmone, siaubas man gaila tu mergyciu.
Papildyta:

g.gif Pala juk kalba eina apie islama, o Turkai tikrai ne Europa, zinau as kelis turkus, jo jie musulmonai bet jau kitokie. Mes as suprantu aplamai kalbam apie islama...... ar kazka ne taip supratau.
kalba ne apie tautas o apie religijas, taigi, man islamas mano akimis jau senai atgyvena.
tiesa koranas raso, zudyk tuos kurie neispazysta islamo, o pats tikriausias musulmonas tai Osama Bin Laden doh.gif  Nes jis tas musulmonas kuris aklai laikosi korano unsure.gif

turkija yra tikrai europoj mirksiukas.gif
tu teisi, kalbama cia apie islama. tiesiog paskaiciau ankstesnius pasisakymus ir nemazai buvo kalbama apie turkus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(primavera @ 2006 02 16, 22:42)
apdarai man tai maziausiai susidomejimo kelia, kas liudniausia, tai moteru isnaudojimas, neturejimas vietos nei seimoj nei visuomenej...
zinau ir keleta isimciu, bet tai tik isimtys. kalbu is to ka pati matau, girdziu ir zinau...

drinks_cheers.gif Sutinku su tavimi. Man baisu irgi, kai vienas musulmonas man aiskino, o ji labai laiminga nors ir devi parandza, bet jis sako po apacia ji vilki GUCCI Armani, prada.. sakau velniop man tie dizianeriu rubai jei ju nieks nemato. O jis baik tu, as matau ir dar gali jos drauges pamatyt unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Čia jūs stebitės tomis parandžomis. O tos moterys visai nesijaučia nei išnaudojamos, nei nelaimingos. Taip kad gal patylim geriau. Jei mus vers apsimuturiuoti, tada uraganą sukelsim biggrin.gif
Atsakyti