Įkraunama...
Įkraunama...

Islamas

QUOTE(logika @ 2006 02 03, 19:10)
pradėjo amūriukai skraidyti,bet ką man daryti? rolleyes.gif o aš galvoju,kad man užtektų nuotykio,jei per daug neįsijausčiau. tame turkomanių forume bandžiau prisregistruoti,bet neatsiuntė patvirtinimo kodo,tad be jo negaliu nieko rašyti tik skaityti smile.gif wub.gif

Taip taip, dauguma taip mano.Susitiksi, isimylesi, jis pasinaudos tavim.Liksi viena su sudauzyta sirdim, kam to reikia?Verciau susirask ka nors realesnio ir ne tokio tolimo 4u.gif
Ir velniop kazkokias internetines meiles schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2006 02 03, 20:18)
Taip taip, dauguma taip mano.Susitiksi, isimylesi, jis pasinaudos tavim.Liksi viena su sudauzyta sirdim, kam to reikia?Verciau susirask ka nors realesnio ir ne tokio tolimo 4u.gif
Ir velniop kazkokias internetines meiles schmoll.gif

prieš susitinkant ant širdutės užsidėsiu šarvą... ph34r.gif
pasinaudojimas.tai ką reiškia?tu čia apie lovą?
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2006 02 03, 19:27)
prieš susitinkant ant širdutės užsidėsiu šarvą... ph34r.gif
pasinaudojimas.tai ką reiškia?tu čia apie lovą?

Jausmais.Lova, aisku, taip pat.Ne viena pavyzdi pries akis maciau.Tikrai nieko gero is to nebus, tik tiek kad nugalesi smalsuma, nes baisiai norisi ji pamatyti.O neverta schmoll.gif
O jei nueisi i ta islamo puslapi, tai pamatysi, kad dauguma merginu besilankanciu ten, istekejo uz musulmonu, su kuriais susipazino butent per interneta.Tik kaip jos pasikeite...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 03 vasario 2006 - 19:34
QUOTE(Shalimar @ 2006 02 03, 20:32)
Jausmais.Lova, aisku, taip pat.Ne viena pavyzdi pries akis maciau.Tikrai nieko gero is to nebus, tik tiek kad nugalesi smalsuma, nes baisiai norisi ji pamatyti.O neverta schmoll.gif
O jei nueisi i ta islamo puslapi, tai pamatysi, kad dauguma merginu besilankanciu ten, istekejo uz musulmonu, su kuriais susipazino butent per interneta.Tik kaip jos pasikeite...

aišku...na aš papasakosiu ,jei bus įdomu po susitikimo.tik nežinaukada įvyks... smile.gif
Atsakyti
logika, aš turiu vieną atsarginį niką pasidarius Novature. Jei nori, galiu perleist. Jis nenaudotas nei karto
Atsakyti
Logika, mano drauge susitikinejo su turku mazhdaug 10men. Nebuvo religingas, bet jau smegeneliu pudrintojas neblogas lotuliukas.gif Jis visai buvo galvele apsukes tai draugei. Bet mergina susipaazhino su dar geresniu egzemplioriu - italu ax.gif Kita drauge susipazhino su turku Antalijoje, pagyveno su juo 4men. Ir pavargo nuo jo. Bet dabar karts nuo karto nuskrenda, kuomet jos vyras uzhknisa blink.gif Jos ishvada, kaip ir Shalimar - norint nuotikiu tai pats tas, bet rimtesni santykiai jau sudetingesnis reikalas...
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2006 02 03, 21:22)
logika, aš turiu vieną atsarginį niką pasidarius Novature. Jei nori, galiu perleist. Jis nenaudotas nei karto

užteks ir paskaityti jaučiu...
Papildyta:
QUOTE(Tosk @ 2006 02 03, 21:22)
Logika, mano drauge susitikinejo su turku mazhdaug 10men. Nebuvo religingas, bet jau smegeneliu pudrintojas neblogas lotuliukas.gif Jis visai buvo galvele apsukes tai draugei. Bet mergina susipaazhino su dar geresniu egzemplioriu - italu ax.gif Kita drauge susipazhino su turku Antalijoje, pagyveno su juo 4men. Ir pavargo nuo jo. Bet dabar karts nuo  karto nuskrenda, kuomet jos vyras uzhknisa blink.gif Jos ishvada, kaip ir Shalimar - norint nuotikiu tai pats tas, bet rimtesni santykiai jau sudetingesnis reikalas...

visi žmonės skirtingi... tongue.gif
Atsakyti
Logika chia as tik pasakiau mano draugiu nuomones apie turkus. As pati labai mazhai esu bendravusi su turkais ax.gif
Atsakyti
Logika, matosi, kad esi labai jauna ir naivi, ir tas nikas nelabai tau tinka, nepyk tik smile.gif
Vat, lygai tokia pat tema.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 03 vasario 2006 - 22:20
jauna smile.gif xi xi xi...gal ir jauna,bet ne kvaila...pažadu nepasakoti jokių graudžių istorijų...tik geras...padarysiu taip kaip norėsiu mirksiukas.gif ir viskas bus gerai...
jokių turkų-jokių sudaužytų širdelių... tongue.gif
Atsakyti
Nu laikykis. Nes net ir ne jaunos į pinkles jų papuola
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2006 02 04, 00:26)
Nu laikykis. Nes net ir ne jaunos į pinkles jų papuola

laikausi... tongue.gif žinau dar ir tai,kad viskas priklauso nuo pačio žmogaus...ir jokių pinklių,jei tik panorėsiu nebus... tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo logika: 03 vasario 2006 - 23:43