Įkraunama...
Įkraunama...

Islamas

QUOTE(logika @ 2006 02 03, 23:30)
laikausi... tongue.gif žinau dar ir tai,kad viskas priklauso nuo pačio žmogaus...ir jokių pinklių,jei tik panorėsiu nebus... tongue.gif

Tikiuosi, kad esi lygiai tokia pat prognozuojama, kaip ir tavo nikas. Aš papuoliau, nors išankstinę nuostatą turėjau lygiai tokią pat, kaip ir dabar. Dabar žaizdas laižausi, o jos visą gyvenimą man nebeužgis - tokią žalą jis man padarė
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2006 02 04, 00:48)
Tikiuosi, kad esi lygiai tokia pat prognozuojama, kaip ir tavo nikas. Aš papuoliau, nors išankstinę nuostatą turėjau lygiai tokią pat, kaip ir dabar. Dabar žaizdas laižausi, o jos visą gyvenimą man nebeužgis - tokią žalą jis man padarė

kokią žalą? blink.gif
Atsakyti
O tau tikrai viso to reikia? Negali susirasti nuotykių kitur? Kur nors kitur energiją išlieti? Juk yra daug visokių pramogų ir aplink, kam trenktis į Turkiją?
Atsakyti
QUOTE(Isyankar @ 2006 02 04, 00:54)
O tau tikrai viso to reikia? Negali susirasti nuotykių kitur? Kur nors kitur energiją išlieti? Juk yra daug visokių pramogų ir aplink, kam trenktis į Turkiją?

niekur nesitrenksiu mirksiukas.gif pats jei norės-atvažiuos biggrin.gif
jūs mane ne taip truputėlį supratote...nieko aš iš to nesitikiu,nei jis man būsimas jaunikis, nei ką...
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2006 02 03, 23:56)
niekur nesitrenksiu  mirksiukas.gif  pats jei norės-atvažiuos biggrin.gif
jūs mane ne taip truputėlį supratote...nieko aš iš to nesitikiu,nei jis man būsimas jaunikis, nei ką...

Aš suprantu, kad gal tik pažaisti ir linksmybių nori,bet su jais žaidimai yra pavojingi, ir patys drąsiausi ir logiškiausi įkliūna į spąstus... Net negali kartais ir numatyti visko...
Atsakyti
Isyankar, ir tau jau šiknon įgnybė? Gi taip lyriškai buvai nusiteikus tongue.gif Ir kai aš tau sakiau, kad sutikt padorų turką, tai tas pats kas laimėt loterijoj. Gi taip džiaugeisi, kad ėmei ir laimėjai... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2006 02 04, 00:16)
Isyankar, ir tau jau šiknon įgnybė? Gi taip lyriškai buvai nusiteikus tongue.gif Ir kai aš tau sakiau, kad sutikt padorų turką, tai tas pats kas laimėt loterijoj. Gi taip džiaugeisi, kad ėmei ir laimėjai... tongue.gif

Man dar niekas neįspyrė ir sekasi kuo puikiausiai, kas labai gąsdina blink.gif Tik noriu patikrint, ar tikrai ji to nori bigsmile.gif
Atsakyti
mes mergaitės jau pradėjome ne į temą čia šnekėti...
o kaip viskas bus pranešiu...
man loterijose nesiseka,nes aš tiesiog niekada nelošiu... lotuliukas.gif
Atsakyti
Is sio dienos Delfi

Saudo Arabijoje gyvenantis vyras pateko į ligoninę po to, kai tėvai jį privertė susituokti keturis kartus per pusmetį. Susirėmimas prasidėjo tuomet, kai tėvas pareikalavo, kad jaunuolis turėtų susituokti su mergina iš jo šeimos pusės. Motina neliko skolinga ir privertė sūnų vesti merginą iš jos šeimos pusės, praneša „Arab News“.
Bet tėvui nepatiko susiklostęs jėgų balansas, todėl, norėdamas parodyti, kas yra tikrasis šeimininkas, pareikalavo kad sūnus vestų trečiąkart – vėl merginą iš jo šeimos pusės.
Motina skolinga neliko ir pareikalavo, kad sūnus vestų dar kartą – merginą iš jos šeimos pusės.
Po visų šių vedybinių žaidimų ir susirėmimo tarp tėvų sūnus pateko į ligoninę, kur yra prižiūrimas psichologų. Jis atsisako matytis ir su tėvais, ir su žmonomis.

smile.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai čia ne vaikinas, o mazgotė.
Atsakyti
QUOTE(Isyankar @ 2006 02 04, 11:54)
Tai čia ne vaikinas, o mazgotė.

Cia vaikinas.Arabas.Musulmonas.O norint su tokiais gyventi, ar bent jau bendrauti reikia turetu daug tolerancijos ir suprasti svarbiausia dalyka - pas juos daug kas kitaip.Absoliuciai kitaip.Tai kas mums atrodo nenormalu, jiems yra pats tas ir atvirksciai, tiesiog jie gime kitur, aukleti kitaip, kitos vertybes.Jiems gal merginos trumpom rankovem atrodo prostitutes.
Taip kad jei neturit tolerancijos, verciau net nebandykit pradet jokiu santykiu wink.gif
Atsakyti