Įkraunama...
Įkraunama...

Islamas

[quote=Kristin,2006 03 07, 23:13]Nu tu pavarai bigsmile.gif ,tai jei jus juos pakrikstynot, na tai jau jie tikejima turi mirksiukas.gif .Tai negali rasyt ,kad jie nei musulmonai nei katalikai mirksiukas.gif Tai tas pats butu , kad as esu katalike ir sakysiu ,ai as esu nei musulmone nei katalike ar dar ten kokio kito tikejimo doh.gif biggrin.gif
[/quote]

Jei ir pakrikstytas vaikas, tai dar nereiskia kad jis katalikas. Veliau galima ir kita tikejima priimti. Ir taip sakau ne todel kad as taip galvoju. O todel kad sia tema su vyskupu kalbejau.

Papildyta:
[quote=Smurka,2006 05 27, 20:01]Be reikalo ieškojai laugh.gif Nes šitaip teigia tik tos/tie, kurios/kurie priklauso ketvirtajai mano išvardintai susidūrimo su islamu kategorijai hihihi.gif
[/quote]

drinks_cheers.gif Tai del to ir klausiau, nes tikrai zinau kad to nera parasyta mirksiukas.gif O zinoti ir galvoti, tai du skirtingi dalykai g.gif
Papildyta:
[quote=Jurga23 Oslas,2006 03 07, 23:47]
Gerai paskaityk mano komentara ten aiskei esu parasiusi kad tas veliavas kurias uzkabinai teksto apacioje gerai pazystu, del to ir klausiau, kodel pas tave jos kabo ar seip ar priezastis tam yra. O seip tai tikrai ta dabartine iranietiska veliava kuria ten prilipinai ir nera mano vyro veliava, nes jis ne praktikuojantis ar fanatikas musulmonas tongue.gif , tikra iranietiska veliava yra su liuto atvaizdu viduryje ir joje nera parasyta " ALLAH! ALLAH!...." O ta veliava kuria tu turi, atsirado po revoliucijos irane pries 27metus atejus i valdzia musulmonu lyderiu Ajatolah Homeini(tuo metiniui, kuris panaikino alkoholy uzdare naktinius klubus-barus irane, uzdare magdonaldus ir cocacola fabrikus ir priverte moteris nesioti skaras, chadras ir uzupakaliu dengancius drabuzius ir daugybe kitokiu nesamoneliu ir del kurio, ant daugelio pastatu irane galima pamatyti uzrasa DOWN WITH USA ir salia, jo besisypsanty veida.

drinks_cheers.gif Mes pripazistam tik su liutu mirksiukas.gif
Papildyta:
[quote=snaige,2006 03 08, 22:31]Tai galima ir apie ka nors kitka sneket.Juk sio skyrelio tema islamas,tai tinka ivairiausios temos susijusios,zinoma ir liemenuku pirkimas islamiskoje respublikoje,viskas kas apie islama...
Tai kas ka domina,bandysim atsakyt is savo patirties.
Papildyta:
Kiek zinau,yra padedami ant stalo septyni daiktai is S raides prasidedantys,pvz:Samovaras ir t.t.,bet pagrindinis dalyvis auksine zuvele ir sudyge ar kvieciai ar kazkas zalio,pas juos tai irgi is S raides.Jei nesuklysiu ar Nuirus Bairam tas pats kaip ir nauji metai...
[/quote]

Samovaras nepriklauso buti ant stalo doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hamid: 27 gegužės 2006 - 19:29
QUOTE(Smurka @ 2006 05 27, 20:01)
Be reikalo ieškojai laugh.gif Nes šitaip teigia tik tos/tie, kurios/kurie priklauso ketvirtajai mano išvardintai susidūrimo su islamu kategorijai hihihi.gif

O aš ieškojau ir radau tongue.gif clap.gif lotuliukas.gif

... Tik ten parašyta, kad reikia žudyti (nors jau ir dėl šito žodžio pradedu abejoti) tuos, kurie išvis niekuo netiki, t.y. neturi jokio Dievo. Vadinasi, visos kitos religijos jų "nekaso" tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Isyankar @ 2006 05 27, 20:21)
O aš ieškojau ir radau tongue.gif clap.gif lotuliukas.gif

... Tik ten parašyta, kad reikia žudyti (nors jau ir dėl šito žodžio pradedu abejoti) tuos, kurie išvis niekuo netiki, t.y. neturi jokio Dievo. Vadinasi, visos kitos religijos jų "nekaso" tongue.gif

O kokia kalba skaitei?
Atsakyti
QUOTE(hamid @ 2006 05 27, 20:28)
O kokia kalba skaitei?

Anglų ir internete ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Isyankar @ 2006 05 27, 20:34)

Kitom kalbom internete kartais labai keistai isvercia.

Bet pvz.: Korane parasyta kat tu turi musti savo moteri. Bet kazkodel niekas nepagalvojai, kad kai atsirado Koranas, tuo metu vyrai savo moteris uz nisizengimus uznusdavo. Ir musti buvo parasyti tik todel kad vyrai ju neuzmustu.

O cia pati stipriausia musulmone moteris( mano manymu) mirksiukas.gif

http://images.google...p...ficial&sa=N
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hamid: 27 gegužės 2006 - 19:43
Bet tas "mušti" irgi paliktas tik kaip jau paskutinė priemonė, jeigu neina su žmona susitarti. O vyrai protinguoliai išsivertė tą pastraipą kaip jiems reikia ir laiko žmonas po padu aiškindami, kad taip koranas liepia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Isyankar @ 2006 05 27, 19:34)

Ar ten tikrai buvo KORANAS ir tikrai buvo parašytas žodis ŽUDYTI?

Nes aš neskaičiau. Bet tiesiog buvau įsitikinusi, kad jokia TRADICINĖ religija neleidžia žudyti. Čia sektos visokios tokiais reikalais užsiima
Atsakyti
QUOTE(Isyankar @ 2006 05 27, 20:47)
Bet tas "mušti" irgi paliktas tik kaip jau paskutinė priemonė, jeigu neina su žmona susitarti. O vyrai protinguoliai išsivertė tą pastraipą kaip jiems reikia ir laiko žmonas po padu aiškindami, kad taip koranas liepia biggrin.gif

drinks_cheers.gif Bet aciu Dievui ne visi
Atsakyti
QUOTE(Isyankar @ 2006 05 27, 20:47)

Vat ir as pastoviai su vyru gincijuos, kad teorija labai grazi, o praktika nuo seimos priklauso. Jei abu normalus, gerai sutaria, tai Islamas tik padeda, bet jei vyras "durnas", tai oj kaip gali moteryte pakankinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2006 05 27, 20:49)
Ar ten tikrai buvo KORANAS ir tikrai buvo parašytas žodis ŽUDYTI?

Nes aš neskaičiau. Bet tiesiog buvau įsitikinusi, kad jokia TRADICINĖ religija neleidžia žudyti. Čia sektos visokios tokiais reikalais užsiima

Aš jau išvis nebepasitikiu tiesą sakant tais vertimais, nes žmonės kažkodėl suinteresuoti pateikti islamą kaip kokią blogybę ir versdami tokių nesamonių prirašo doh.gif Interpretuoja durnai... bet patys musulmonai (daugiau vyrai, kaip pastebėta biggrin.gif ) dėl to kalti, nes patys savo tą koraną interpretuoja kaip jiems patogiau ir kaip pasiteisinimą pareiškia, kad taip koranas liepia daryti.

Mano draugas pasibaisėjęs kai kuriomis tradicijomis kitose musulmoniškose šalyse ir sakė "kaip jie gali šitaip meluoti ir sakyti, kad taip korane parašyta??"
Atsakyti
del to musimo ir kitu "baisybiu" islmae: daug kam gal ir baisu darosi, kai perskaito is Korano viena eilute, kur parasyta( sorry, nezinau tiksliai, bet tipo "moteri galima musti nestipriai" arba "zudykit kitus..."). bet skaityti reikia pastaripa pries, ir pastraipa po tokios eilutes. ir isvis, geriausia - visuma. nes tokios nuotrupos neturi jokios reiksmes, tiksliau, "padaro" iskreipta reiksme...ir nemazai zmoniu to uztenka, kad galetu svaidytis tokiais argumentais...
Atsakyti
QUOTE(jurgita_b @ 2006 05 27, 20:57)
del to musimo ir kitu "baisybiu" islmae: daug kam gal ir baisu darosi, kai perskaito is Korano viena eilute, kur parasyta( sorry, nezinau tiksliai, bet tipo "moteri galima musti nestipriai" arba "zudykit kitus..."). bet skaityti reikia pastaripa pries, ir pastraipa po tokios eilutes. ir isvis, geriausia - visuma. nes tokios nuotrupos neturi jokios reiksmes, tiksliau, "padaro" iskreipta reiksme...ir nemazai zmoniu to uztenka, kad galetu svaidytis tokiais argumentais...

Tu visiskai teisi. Visokias erezijas kaip tik skleidzia tokie zmones, kurie tik ilute perskaite, o ne iki galo.
Atsakyti