[/quote]
Jei ir pakrikstytas vaikas, tai dar nereiskia kad jis katalikas. Veliau galima ir kita tikejima priimti. Ir taip sakau ne todel kad as taip galvoju. O todel kad sia tema su vyskupu kalbejau.
Papildyta:
[quote=Smurka,2006 05 27, 20:01]Be reikalo ieškojai

[/quote]

Papildyta:
[quote=Jurga23 Oslas,2006 03 07, 23:47]
Gerai paskaityk mano komentara ten aiskei esu parasiusi kad tas veliavas kurias uzkabinai teksto apacioje gerai pazystu, del to ir klausiau, kodel pas tave jos kabo ar seip ar priezastis tam yra. O seip tai tikrai ta dabartine iranietiska veliava kuria ten prilipinai ir nera mano vyro veliava, nes jis ne praktikuojantis ar fanatikas musulmonas

Papildyta:
[quote=snaige,2006 03 08, 22:31]Tai galima ir apie ka nors kitka sneket.Juk sio skyrelio tema islamas,tai tinka ivairiausios temos susijusios,zinoma ir liemenuku pirkimas islamiskoje respublikoje,viskas kas apie islama...
Tai kas ka domina,bandysim atsakyt is savo patirties.
Papildyta:
Kiek zinau,yra padedami ant stalo septyni daiktai is S raides prasidedantys,pvz:Samovaras ir t.t.,bet pagrindinis dalyvis auksine zuvele ir sudyge ar kvieciai ar kazkas zalio,pas juos tai irgi is S raides.Jei nesuklysiu ar Nuirus Bairam tas pats kaip ir nauji metai...
[/quote]
Samovaras nepriklauso buti ant stalo