Įkraunama...
Įkraunama...

Islamas

Nezinau kas cia su kokiais musulmonais bendrauja,bet mano drauges gyvena kaip ir visos kitos nemusulmoniskos seimos.Skirtumu zinoma yra,vyrauja didesne pagarba vyresniems zmonems,apranga buna neisaukianti.Na kas jau kas bet mano pazistami labai jau megsta i svecius vaikscioti.O kadangidabar Bairamas tai moteriskes tik ir stovi prie puodu,nes sveciu pilna kasdien doh.gif smile.gif
Atsakyti
Mulana, o kur tu gyveni? smile.gif
Atsakyti
Deutschlande ax.gif
Atsakyti
tai ko neuzsuki i vokieciu skyreli? wink.gif
Atsakyti
Tai kad as siame forume - svieziai iskepta,nzn ar pritapsiu,nes mamyte dar neplanuoju greitu laiku buti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mulana @ 2006 10 24, 11:01)
Tai kad as siame forume - svieziai iskepta,nzn ar pritapsiu,nes mamyte dar neplanuoju greitu laiku buti blush2.gif

Pritapsi visur thumbup.gif Čia ir dar ne mamos puikiausiai sutaria mirksiukas.gif
Atsakyti
as tai taip chia skaichiau, skaichiau visa tema, labai idomu pasidare, taip laukiau galo kaip che tai merginai pasiseke su turku ir nieko nesuzinojau blink.gif a tai kazin susitiko ar ne ? biggrin.gif
Atsakyti
Aš būsiu labai netaktiška ir pasakysiu. Susitiko ir išsiskyrė berods g.gif Pasibaigė tuo, kad ji kitur išvažiavo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(M & G @ 2006 11 06, 13:39)
Aš būsiu labai netaktiška ir pasakysiu. Susitiko ir išsiskyrė berods g.gif Pasibaigė tuo, kad ji kitur išvažiavo? g.gif

nu va tai tau ... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(bembyze @ 2006 11 06, 11:42)
nu va tai tau ... blink.gif

C'est la vie, prancūzai pasakytų biggrin.gif
Atsakyti
O aš skaičiau ir man labai idomu pasidarė kaip Snaigei sekėsi, juk jau pagimdė... Kokia vyro pozicija? Taip nervinosi...
Atsakyti
QUOTE(Schneewitchen @ 2006 05 27, 20:42)
Bet pvz.: Korane parasyta kat tu turi musti savo moteri. Bet kazkodel niekas nepagalvojai, kad kai atsirado Koranas, tuo metu vyrai savo moteris uz nisizengimus uznusdavo. Ir musti buvo parasyti tik todel kad vyrai ju neuzmustu.O cia pati stipriausia musulmone moteris( mano manymu) mirksiukas.gif

logika doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti