Įkraunama...
Įkraunama...

Islamas

QUOTE(Azalija @ 2006 11 06, 14:57)
logika  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Taip, logika ax.gif Paskaityk, kas parašyta. Seniai tai buvo, ir visi žmonės buvo tamsuoliai, o knyga yra tikrai sena.
Atsakyti
QUOTE(M & G @ 2006 11 06, 16:09)
Taip, logika ax.gif Paskaityk, kas parašyta. Seniai tai buvo, ir visi žmonės buvo tamsuoliai, o knyga yra tikrai sena.

skaitau - liepta mušti, taip liepta kad neužmuštų...
kad knyga sena tai gerai, skant... baisiau kai tuo remiamasi.... Koraną esu skaičiusi, rusiškai.. pakraupau nuo daugelio vietų... doh.gif
Atsakyti
Ne maksimalistas rašytojas buvo, tai bandė apsaugoti moteris bent jau nuo mirties ax.gif biggrin.gif Aš kažkodėl dar nepakraupus, gal dėl to, kad nesigilinau į daug vietų, tik į pagrindines, kurios kliūna daugeliui.

Aš irgi sakau, kad negerai, jog jie šitos knygos kažkaip nemodernizuoja, bet daugelio jų išsilavinimas trukdo susivokti. ax.gif Sakiau, kad tuoj atnaujintą versiją išleisiu, tai liepė neteršti Dievo kūrinio, turi išlikti originalu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo M & G: 06 lapkričio 2006 - 15:24
QUOTE(M & G @ 2006 11 06, 16:22)
Ne maksimalistas rašytojas buvo, tai bandė apsaugoti moteris bent jau nuo mirties ax.gif biggrin.gif Aš kažkodėl dar nepakraupus, gal dėl to, kad nesigilinau į daug vietų, tik į pagrindines, kurios kliūna daugeliui.

gyvybė trapi. kur riba?
Atsakyti
QUOTE(Azalija @ 2006 11 06, 15:31)
gyvybė trapi. kur riba?

Jiems kažkokiu būdu išsilavinimą suteikti reikia. Utopija tikriausiai unsure.gif Tame pačiame korane ir parašyta, kad žudyti yra labai didelė nuodėmė. Mano draugas religinėje mokykloje kažkiek metų mokėsi. Baisiai skamba? Mokėsi būti tikru musulmonu fear.gif Bet jis man puikiausiai išaiškina kiekvieną korane parašytą eilutę, jeigu man kyla įtarimų. Kol kas pačiai man niekas neužkliuvo, nes po jo paaiškinimo viskas aišku ir ramu. Neramu tik dėl to, kad musulmoniškose šalyse per daug neišsilavinusių ir tamsių žmonių, gyvenančių pagal savo sukurtas taisykles ir iškraipytą koraną. Jie ir teršia visą islamo vardą... Tuo pačiu ir visi emigrantai tamsuoliai, ieškantys geresnio gyvenimo Europoje bei aklai įsikibę neva savo kultūros vertybių verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(M & G @ 2006 11 06, 16:43)
1.Jiems kažkokiu būdu išsilavinimą suteikti reikia. Utopija tikriausiai unsure.gif
2, Tuo pačiu ir visi emigrantai tamsuoliai, ieškantys geresnio gyvenimo Europoje bei aklai įsikibę neva savo kultūros vertybių verysad.gif

1. bigsmile.gif tie kurie į bokštus įskrido buvo studentai, išsilavinę žmonės, pasiturinčių šeimų vaikai.. kas iš to?
2. reiktų matyt gerbti tuos, kurie savo kultūrą išlaiko... ne kosmoplitai, žmonės be vertybių ir praeities..
p.s. ar šviesuoliai tik tie, kurie
Mano draugas religinėje mokykloje kažkiek metų mokėsi. Baisiai skamba? Mokėsi būti tikru musulmonu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azalija: 06 lapkričio 2006 - 15:49
QUOTE(Azalija @ 2006 11 06, 15:48)
p.s. ar šviesuoliai tik tie, kurie

Kartais išsilavinimo universitete neužtenka. Labai svarbu, kokias vertybes perduoda tėvai ir kokioje aplinkoje augama.

o į tavo p.s. atsakau kad ne ax.gif Iš tų mokyklų ir fanatikų išeina. Ne savo noru ten ėjo, net jam buvo gėda ir tuo pačiu baisu pasakyti man, kad ją lankė. Bet šaunuolis, pasiėmė iš ten tik protingas mintis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(scorpioneeee @ 2006 11 06, 14:42)
O aš skaičiau ir man labai idomu pasidarė kaip Snaigei sekėsi, juk jau pagimdė... Kokia vyro pozicija? Taip nervinosi...

taip, jau pagimde, yra abu laimingi. turi dukryte.
Atsakyti
***** bet kaip pagalvoju vistiek musulmonas lieka musulmonu... blink.gif kai buvau pas savishki tai jis nei meldesi, nei ka, paprastas toks kaip ir visi nemusulmonai atrode... bet vat cia viena karta sugalvojau paklaust, kas butu jei turetume vaiku, ir ar jis leistu jiems, kai paaugs pasirinkt religija patiems... tai tiesiog kategoriskai pareishke, kad jokiu pasirinkimu nebus blink.gif o as tikrai nenoriu, kad mano vaikai, kuriuos jei turesiu su juo, butu musulmonai schmoll.gif man taip liudna pasidare verysad.gif pradejau irodynet savo tiesas tai gavosi ishvis, kad as negerbiu jo religijos blink.gif
Atsakyti
Laiko dar yra, pasistenk išsaiškinti jo požiūrį į viską ax.gif
Atsakyti
Ir dar vienas dalykas. O tai jeigu neleidžia rinktis ir liepia vaikams būti musulmonais, tai čia krikščionybę jis gerbia skaitosi ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(M & G @ 2006 11 07, 14:19)
Ir dar vienas dalykas. O tai jeigu neleidžia rinktis ir liepia vaikams būti musulmonais, tai čia krikščionybę jis gerbia skaitosi ? g.gif

Tai as jam ir sakiau, tai chia tada tu visiskai mano religijos negerbi, sakiau kodel tavo religija turi paimti virsu, tada pradejo prikaisiot, kad as nesu pamaldi, neinu i bazhnycia ir kad ale nelabai religinga blink.gif atsiprasau, bet kai as pas ji buvau tai nei karto nesimelde pats ir i jokia mechete ne kojos nekele blink.gif jauciuosi kaip su siena shnekeciau.... doh.gif ech tie vyrai blink.gif nu bet nieko laiko dar yra smile.gif perkalbesiu kaip nors ax.gif
Atsakyti