QUOTE(Insomnia @ 2006 11 15, 08:30)
1. M&G, o pagal ką protas matuojamas? IQ? Baigtus mokslus? Ir kada žmogus yra protingas? Kai jo pažiūros sutampa su tavo?

2. Na tarkim, kad lietuvės priima Islamą, nes yra neišsilavinusios ir neprotingos, o ištekėję už musulmonų, pakeičia religiją. Dėl ekonominių, socialinių, šeimyninių ir dar kažkokių priežasčių.
3. O kaip tada su vyrais? Suaugusiais, išsilavinusiais, dirbančiais atsakingose pareigose, iš "prestižinių" šalių?
1. Ne pagal baigtus mokslus

2. Aš nepuolu tų, kurios dedasi tuos rūbus gyvendamos kokioj musulmoniškoj šaly, kur tokių moterų pilna. Gal joms taip net geriau prisitaikyti, kad jas šilčiau priimtų. Bet kai mergina sumąsto pradėti skarą nešioti gyvendama, pvz., Lietuvoje

3. Nemanau, kad jie priima tą islamą, tiesiog perima kažkokias idėjas. O jeigu pradeda laikytis tradicijų ar melstis, tada man jie priplaukę ir tiek.
Tikriausiai man labiausiai trukdo merginų žavėjimasis "maišais" normaliose valstybėse, kuriose niekas tokių nenešioja ir bandymas skleisti islamo tiesas, pačiai perėmus religiją ir nelabai išmanant. Ypač kai pradeda gilintis į visokius hadisus ar dar kokias pašalines knygas

Papildyta:
Dėl "kilimo iš geros šeimos", atsiprašau