Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai stato svajonių namus **

QUOTE(giedre.v @ 2010 10 22, 12:34)
labas,
Kas cia klause del elektros, tai mums elektros isvedziojimas kainavo apie 7t.

Nemaza suma. Mums uz darba paskaiciavo apie 2500lt, ir plius medziagos.

QUOTE(biesas66 @ 2010 10 23, 07:52)
Kiek jim kainuos pabaigti elektra isivesti? Greit ir man reikes judinti reikaliukus. Nes dabar pas mane taippat deze ant dvieju zmoniu stovi ir tiek.
Papildyta:
Vakar vaiksciojau po miesta ir uzmaciau kad eks komisaru biuras namus saugo uz 20 litu menesiui . Nustebau tokia kaina pamates. Va ka gali krize smile.gif

Labai negirdeti tie eks komisarai, kazi ar cia rimta firma. Mums kaip tik dabar aktualu prie kokios cia firmos prisijungti. Kazi kas Siauliuose normaliausi?
Atsakyti
QUOTE(Notyte @ 2010 10 23, 15:00)
Nemaza suma. Mums uz darba paskaiciavo apie 2500lt,  ir plius medziagos.
Labai negirdeti tie eks komisarai, kazi ar cia rimta firma. Mums kaip tik dabar aktualu prie kokios cia firmos prisijungti. Kazi kas Siauliuose normaliausi?

Man atrodo tie eks komisarai tai kazkokia senesne firma su nauju pavadinimu.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 10 23, 16:00)
na taip,betonas matyt dregnas,bet turbut ypatingai dregnas nes man su tokiais bajeriais neteko susidurti. O po kiek laiko jus pabandete nuimti plytele? Buna jei dregnos patalpos kita diena klijai isvis nesustinge.  Bet jum ne apie perbetonavima reiktu galvoti,o apie betono dziovinima.  smile.gif  jei betonas dregnas,patalpoje dregna ir nesildoma tai ir nedziuna klijai.

plytkos buvo paklijuotos pries keleta dienu,gal pirmad... nebepamenu g.gif betonas ko gero dregnas ir buvo. mastau gal paimt pramonini sildytuva ir dregmes surinkeje jei yra ju nuomot cramo... ar padetu? nes negalim det silumos siurblio kol ner plytku isklijuotu doh.gif
Atsakyti
noriu rolleyes.gif
http://www.wallpaper...ampaign=product

dar tu apacioj su lapais zaliais irgi noriu biggrin.gif cia jie visi velvetiniai... uzmaciau ermitaze tuos balta juoda, jau buciau papirkos... bet pamaciau kaina tai vos nenugriuvau - 460 ruloniukas doh.gif man reik triju, tas trecias tai praktiskai viena juosta sunaudotume doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ,norejau paklaust ,gal kas zinot kokia firma ar siaip kokius zmogelius,kad iskastu sulini,gal galetumet pasidalint info.kiek tas malonumas kainuoja mazdaug ir kaip su tais avansais ,ar duodat,ar moketi uz padaryta darba?Dar noreciau,kad nusistatytu vandens gysla ,ar cia reikia atskirai kviestis?
Atsakyti
QUOTE(Pojo @ 2010 10 24, 13:04)
noriu  rolleyes.gif
http://www.wallpaper...ampaign=product 

dar tu apacioj su lapais zaliais irgi noriu  biggrin.gif cia jie visi velvetiniai... uzmaciau ermitaze tuos balta juoda, jau buciau papirkos... bet pamaciau kaina tai vos nenugriuvau - 460 ruloniukas doh.gif man reik triju, tas trecias tai praktiskai viena juosta sunaudotume doh.gif

ieskok uzsisakyti ,nes tikrai rasi pigiau nei pas mus....
bet as suabejojau ju prieziura ,kazin kaip su valymu ju? nes pats pagrindas plonas labai
Atsakyti
QUOTE(Pojo @ 2010 10 23, 19:47)
plytkos buvo paklijuotos pries keleta dienu,gal pirmad... nebepamenu g.gif  betonas ko gero dregnas ir buvo. mastau gal paimt pramonini sildytuva ir dregmes surinkeje jei yra ju nuomot cramo...  ar padetu? nes negalim det silumos siurblio kol ner plytku isklijuotu doh.gif

Seip tai labai keista kad tiek ilgai nedziuva klijai. Matau tik viena to priezasti-didele dregme,kuria pasalinsite su sildytuvu. Ir suklijavus plyteles geriau butu palaikyti siluma kury laika. Nes jei vaiksciosite ant nevisiskai isdziuvusiu grindu(nors atrodys isdziuvusios) gali atsokti plyteles. Kokius klijus naudojate? Pacius pigiausius?
Atsakyti
QUOTE(astaes @ 2010 10 24, 13:32)
Sveikos  4u.gif ,norejau paklaust ,gal kas zinot kokia firma ar siaip kokius zmogelius,kad iskastu sulini,gal galetumet pasidalint info.kiek tas malonumas kainuoja mazdaug ir kaip su tais avansais ,ar duodat,ar moketi uz padaryta darba?Dar noreciau,kad nusistatytu vandens gysla ,ar cia reikia atskirai kviestis?

Patarciau is anksto nemoketi pinigu, nes mums teko per du kartus kasti sulini. Nepatarciau su Vitalijumi prasideti, toks apie koki 35-40m. aukstas. Mums kase ginkuniskiai, nu nieko. Vandeni rado, sulini iskase gant greitai.
Atsakyti
biesai, klijai tai nepigiausi mirksiukas.gif naudojom knauf kaina ju 17-18lt
Papildyta:
QUOTE(Osera @ 2010 10 24, 15:05)
ieskok uzsisakyti ,nes tikrai rasi pigiau nei pas mus....
bet  as suabejojau  ju  prieziura ,kazin kaip su valymu  ju? nes pats pagrindas plonas labai

tai ziuresiuos uk, ten kiek pamenu ir is pigesniu maciau kurie man patiko kadi Dovis ieskojau violettiniu g.gif
Atsakyti
[quote=Pojo,2010 10 23, 10:33]
verysad.gif vakar nuemem grindines plytkas, nes pasirodo betonas neidziuves tai jos ir neprilipo

SAKES kaip gaila verysad.gif ir darbo ir medziagu doh.gif Is taves pasimoke turbut mes gabar neklijuosim g.gif palauksim kol betonas isdzius.
sendiena buvau megoj Kaune,tai ten senukuose maciau graziu sviestuvu wub.gif tai jei bus nuolaidos senuose praneskit biggrin.gif
Atsakyti
[quote=kreizzy,2010 10 24, 18:55]
[quote=Pojo,2010 10 23, 10:33]
verysad.gif vakar nuemem grindines plytkas, nes pasirodo betonas neidziuves tai jos ir neprilipo

SAKES kaip gaila verysad.gif ir darbo ir medziagu doh.gif Is taves pasimoke turbut mes gabar neklijuosim g.gif palauksim kol betonas isdzius.
sendiena buvau megoj Kaune,tai ten senukuose maciau graziu sviestuvu wub.gif tai jei bus nuolaidos senuose praneskit biggrin.gif
[/quote]

jo jei neseniai betonavot - neklijuokit doh.gif mastau gal issinuomot sildytuva, pas mus paprastas radiatorius ijungtas dabar
Atsakyti
QUOTE(Pojo @ 2010 10 24, 17:59)
jo jei neseniai betonavot - neklijuokit doh.gif mastau gal issinuomot sildytuva, pas mus paprastas radiatorius ijungtas dabar

na jeigu radijatorius katilineje,tai pradzius greitai g.gif ,reiketu pamatuoti dregme betono.meistrai turi tokius aparaciukus g.gif
Atsakyti