Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai stato svajonių namus **

QUOTE(femme_fatale @ 2010 10 28, 23:37)
ne ne, mes jau baigiam eile atstoveti prie tu slaptazodziu  lotuliukas.gif  tegul kiti perka  lotuliukas.gif

o del plyteliu tai as irgi patirti turejau,
vieni kur vonioj klijavo, tai sumaise grindu dekorus su sienu dekorais  doh.gif  o sieniniai buvo ranku darbo ant tinkliuko tokie aptrupeje, sendinti. tai tas kur klijavo, sako, nu niekaip nebuciau pagalvojes, kad situos brokuotus jus ant sienu klijuosit  doh.gif  lotuliukas.gif  tai pavare juos ant grindu per visa perimetra  doh.gif  paskui uzstatem voniom, skalbenkem ir t.t. ir tiek ju matesi  doh.gif
o kiti tai geruliai buvo, kur klinkeri lauke klijavo. jis toks margas buvo, tamsiai rudas su juodais tonais, atspalviais, ten reliai is eiles imi is dezutes ir klijuoji, toks margas vaizdas gaunasi. o as atvaziuoju paziureti kaip jie dirba, tai jie kokias 20 dezuciu atsidare, issieme viska, ir sako '' jusu visas klinkeris brokuotas, kiek beatidarom, tiek visur spalva kitokia''  doh.gif

dabar sakiau, kai jau klijuos ka, tai nei per zingsni nesitrauksiu  cool.gif

Prie kryziu kalne vienuolyne buvo panasiai su plytelem. Atveze is Ispanijos ar Prancuzijos sendintas spacialias plyteles,aisku jos buvo nevienodos. Bet lietuviai nebutu lietuviai jei nesugebbetu patobulinti. Puole pjaustyti su vandeninem staklem kad dydziai butu. Atvaziavo kazkoks prancuzas paziureti kaip darbai vyksta tai pamates plyteles is koto isvitro thumbup.gif ,nezinau kuom ten baiges bet cirkas geras isejo. Ten buvo labai griezti kokybes reikalavimai tai matyt zmones ir pasibaide,issigando kad lygiai neiseis suklijuoti ir apipjauste.
As tai daznai jei reikia duso pada suklijuoti,kadangi jis yra su nemenkais nuolydziasi susipjaustau grindines plyteles i 10/10 plyteles.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 10 29, 08:47)
Prie kryziu kalne vienuolyne buvo panasiai su plytelem. Atveze is Ispanijos ar Prancuzijos  sendintas spacialias plyteles,aisku jos buvo  nevienodos. Bet lietuviai nebutu lietuviai jei nesugebbetu patobulinti. Puole pjaustyti su vandeninem staklem kad dydziai butu. Atvaziavo kazkoks prancuzas paziureti kaip darbai vyksta tai pamates plyteles is koto isvitro  thumbup.gif ,nezinau kuom ten baiges bet cirkas geras isejo.  Ten buvo labai griezti kokybes reikalavimai tai matyt zmones ir pasibaide,issigando kad lygiai neiseis suklijuoti ir apipjauste.
As tai daznai jei reikia duso pada suklijuoti,kadangi jis yra su nemenkais nuolydziasi  susipjaustau grindines plyteles i 10/10 plyteles.

thumbup.gif jo, lietuviai nebutu lietuviai lotuliukas.gif
o beje, gal zinot kur geriausios kainos tu visokiu sendintu, zinoma, kad noresiu tokiu, tai jau reikia ziurinetis doh.gif
Atsakyti
kaip norec.... rolleyes.gif daugiau pvz www.siuzanosstudija.lt
Atsakyti
QUOTE(Pojo @ 2010 10 29, 13:03)
kaip norec....  rolleyes.gif  daugiau pvz www.siuzanosstudija.lt

Grazu taip,bet as pabijociau tokius dalykus daryti pas save nes greitai jie atsibosta.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 10 29, 13:17)
Grazu taip,bet as pabijociau tokius dalykus daryti pas save nes greitai jie atsibosta.

man irgi gražu, tik tokiuose dalykuose turi būti saikas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2010 10 29, 13:20)
man irgi gražu, tik tokiuose dalykuose turi būti saikas  rolleyes.gif

kaip ir viskame kame... ir parketo spalva pabosta, ar plyteles vonioje ax.gif man asmeniskai visada graziau, kas individualiau rolleyes.gif nors konkretus medis nuotraukoje man kazko toks per saltas ax.gif bet cia tik mano nuomone...
Atsakyti
sveiki,
pasizvalgykit, gal patiks smile.gif
http://www.grazinosbaldai.lt/news.php
Atsakyti
QUOTE(korisda @ 2010 10 29, 16:17)
sveiki,
pasizvalgykit, gal patiks  smile.gif
http://www.grazinosbaldai.lt/news.php

perziurejau virtuves visas - nu dauguma man tai ten kazkokie nesusipratimai blush2.gif tik ta viena kur nuoroda- puse velnio ziurisi... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Beržė @ 2010 10 28, 15:27)
Ne rasta - suklijavo visai ne ten verysad.gif 
Nervuoja juodai.

Man tai tie dekoratyviniai tinkai nelabai....
As irgi manau, kad labiau visuomeniniams...

Tai gal kazkas blogai paaiskino arba papiese kaip kur ir ka klijuoti blush2.gif arba auksto lygio meistrai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(airise @ 2010 10 28, 18:39)
užsisakiau duris metalines iš Elmagos išėjimui iš garažo,į kiemo pusę.Iš vidaus turi būti jūrinė fanera. Gan brangios,bet forto dar brangesnės.Ar viskas gerai su ta firma? Kažkaip nenorėjau dėti kinietiškų . Priešgaisrinių ir man reik,ir dviejų,nes katilinė tarp holo ir garažo.

P.s.gal kas turit gerą mašinų elektriką renuškių,man šiandien valytuvai veikė net raktelius ištraukus,posūkių lempos,ir dar visko.

RenOOOO, kancaetsa na O mirksiukas.gif
Pabandykite vaziuojant ant aukstelkes Karalisuciaus gatve uz degalines po kokiu 400 metru ir po desine

O jei reikia geru ir tikru priegaisriniu tai siulyciau kreiptis i Daigesta (i Gedimina)
Papildyta:
QUOTE(femme_fatale @ 2010 10 28, 22:37)
ne ne, mes jau baigiam eile atstoveti prie tu slaptazodziu  lotuliukas.gif  tegul kiti perka  lotuliukas.gif

o del plyteliu tai as irgi patirti turejau,
vieni kur vonioj klijavo, tai sumaise grindu dekorus su sienu dekorais  doh.gif  o sieniniai buvo ranku darbo ant tinkliuko tokie aptrupeje, sendinti. tai tas kur klijavo, sako, nu niekaip nebuciau pagalvojes, kad situos brokuotus jus ant sienu klijuosit  doh.gif  lotuliukas.gif  tai pavare juos ant grindu per visa perimetra  doh.gif  paskui uzstatem voniom, skalbenkem ir t.t. ir tiek ju matesi  doh.gif
o kiti tai geruliai buvo, kur klinkeri lauke klijavo. jis toks margas buvo, tamsiai rudas su juodais tonais, atspalviais, ten reliai is eiles imi is dezutes ir klijuoji, toks margas vaizdas gaunasi. o as atvaziuoju paziureti kaip jie dirba, tai jie kokias 20 dezuciu atsidare, issieme viska, ir sako '' jusu visas klinkeris brokuotas, kiek beatidarom, tiek visur spalva kitokia''  doh.gif

dabar sakiau, kai jau klijuos ka, tai nei per zingsni nesitrauksiu  cool.gif

Na tokiais atvejai rekia bent jau paaiskinti meistrams apie susipirktas medziagas, juk jie neisigiline, o ir brezinio jokio nemato
Atsakyti
QUOTE(zojux @ 2010 10 29, 23:35)

Papildyta:
Na tokiais atvejai rekia bent jau paaiskinti meistrams apie susipirktas medziagas, juk jie neisigiline, o ir brezinio jokio nemato

Jei abejoja meistras turetu skambinti savininkui ir paaiskinti situacija. Nelabai suprantu ka jie butu pese ,atsirinke spalvas.Suklijave juosta tamsesniu,juosta sviesesniu ? lotuliukas.gif . Aisku visko pasitaiko,bet ju tas pokstas gana keistai atrodo. Man tai sunku suprasti kad jie neatskyte kas per plyteles jiem duotos. Nebent atspalviai tik vos vos skyresi. g.gif
Atsakyti
snd rode laida skirta statyboms. pristatinejo dazomaja siltinimo priemone kurios keli mm atstoja 5cm vatos. galima siltinti tokiu budu pamatus, fasada, vamzdzius (atsirenkant pagal dazomojo pavirsiaus rusi). fasadui galimas naudojimas dar ir pigmento. vadiasi Korund. ar kam teko ka nors girdet, o gal ir dirbt ar naudot?
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 10 30, 11:18)
snd rode laida skirta statyboms. pristatinejo dazomaja siltinimo priemone kurios keli mm atstoja 5cm vatos. galima siltinti tokiu budu pamatus, fasada, vamzdzius (atsirenkant pagal dazomojo pavirsiaus rusi). fasadui galimas naudojimas dar ir pigmento. vadiasi Korund. ar kam teko ka nors girdet, o gal ir dirbt ar naudot?

jei tiesa ka sako, sakyciau gana viliojanciai skamba thumbup.gif
Atsakyti