Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai stato svajonių namus **

QUOTE(kreizzy @ 2010 10 20, 09:55)
  modernaus baseino ieskai tai impulsas ,beto jis jums ir arciausiai  butu:) 

Pletku lygyje esu girdejus,kad bobutes labai dziaugiasi,kad einant i baseina nereikia pampersu detis doh.gif pasislykstejau ir daugiau neinu. Kiek teko buti, visada daugiau pensijinio amziaus zmogiukai.
Tada arciausias ir moderniausias baseinas belieka Jurmaloje tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(femme_fatale @ 2010 10 20, 12:06)
bet va ko siauliuose tokios, tai...  doh.gif 

nes Šiauliai gražiausias miestas tongue.gif
Atsakyti
http://www.hgtv.com/...om-living-rooms

svetainiu dizainas. Jei norit pasiziureti kitu kambariu, pvz. virtuves, vaiku kambario, miegamojo ir tt tai spauskit virsui ant pavadinimo. labai daug visokiu ideju galima prisirinkti biggrin.gif sekmes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo masajugi: 20 spalio 2010 - 12:16
QUOTE(Dovis @ 2010 10 19, 22:14)
As kaip durne susiviliojau ir isigyjau ta skysti (~30lt). Ir neduok D, kiek as privargau ir ta dieda prakeikiau, kol viena kambari isvaliau. Vien ranka nuo purkstuvo spaudinejimo pavargo. Greitai isdziudavo  ir  dryziai likdavo. Visiskas pravalas ir nesamone.panasus principas kaip langus valant. Nedatryniai, druziai liko, nespejai, isdziuvo. doh.gif

MB irgi praplove smegenus ir nupirko man ta birzgala, alia as dar su juo nebandziau plauti doh.gif Jauciu, kad ir nebandysiu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2010 10 20, 02:57)
nes Šiauliai gražiausias miestas  tongue.gif

sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
labas

masajugi ,aciu uz psl ,tikrai yra i ka paziureti thumbup.gif

gal zinote ,jei sala viduryje darai virtuves ,tai ar gali buti dujine kaitlente ? ar i grindis galima slepti duju vamdzius?
ar tik elektrine kaitlente smile.gif
Atsakyti
As katik parlekiau is tos tapetu parduotuves,kur tilzeje tai maciau graziu ir nebrangiu tapetu bigsmile.gif puoliau skambinti mb ,kad man sienas ismatuotu lotuliukas.gif bet tas mane greitai nugesino,sako kol reikes mums klijuoti bus dar naujasniu ir grazesniu g.gif
osera rodos ir tavo maciau g.gif ar yra aplink kiekviena roze griovelis?kiek tu mokejai jei nepaslaptis?

Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2010 10 20, 12:35)
Pletku lygyje esu girdejus,kad bobutes labai dziaugiasi,kad einant i baseina nereikia pampersu detis doh.gif  pasislykstejau ir daugiau neinu. Kiek teko buti, visada daugiau pensijinio amziaus zmogiukai.
Tada arciausias ir moderniausias baseinas belieka Jurmaloje tongue.gif

ir turi pinigu tos bobutes i impulsa eiti? nu gerai jus ten siauliuose gyvenat! doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(aulina @ 2010 10 20, 12:57)
nes Šiauliai gražiausias miestas  tongue.gif

drinks_cheers.gif ne, nu tai kas dristu gincytis mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(masajugi @ 2010 10 20, 13:12)
http://www.hgtv.com/...om-living-rooms

svetainiu dizainas. Jei norit pasiziureti kitu kambariu, pvz. virtuves, vaiku kambario, miegamojo ir tt tai spauskit virsui ant pavadinimo. labai daug visokiu ideju galima prisirinkti  biggrin.gif sekmes.

geras puslapis! bet paskui kai nervas ima, kad nori, o kur nupirkti nezinai smile.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Gavau MOKI-VEŽI reklaminį bukletuką. Jau visos turbūt žinote apie ten vykstrančias akcijas ax.gif Bet pamačiau skelbimą apie struktūriniu dažus, apie sienų dekoracijas ir t.t. Rytoj 10 val vyks dekoravimo pristatymas. Gal kam bus įdomu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(masajugi @ 2010 10 19, 21:30)
Prasau pasiziureti vonios kambariu dizainu

http://www.hgtv.com/.../room-bathrooms     

ten reikia spausti next virsui paveisliuko.

Wau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kreizzy @ 2010 10 20, 13:45)

osera rodos ir tavo maciau g.gif ar yra aplink kiekviena roze griovelis?kiek tu mokejai jei nepaslaptis?

taip su grioveliais smile.gif 36,99 o pirkom bauhofe

man irgi ten graziu tapetu yra ,ir kainos thumbup.gif
Atsakyti
Gal turite idėjų kaip galima "atitverti" valgomąjį nuo svetainės? Sienos nenoriu, galvoju apie "gyvą gėlių" sieną ar ką nors panašaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2010 10 20, 14:25)
Gal turite idėjų kaip galima "atitverti" valgomąjį nuo svetainės? Sienos nenoriu, galvoju apie "gyvą gėlių" sieną ar ką nors panašaus  g.gif

user posted image
Atsakyti