Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga, 29 tema

Apklausa: Kurį Volturių sugebėjimą norėtumėte turėti? (53 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Oi bigsmile.gif Kokia netikėtai įdomi ir nenuobodi tema. Kaip čia taip nutiko? biggrin.gif
Ir vis dar laukiu oficialios Eclipses torentuose. Kažkas rašėt kada atsiras, nebepamenu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 10 16, 19:06)
Oi bigsmile.gif Kokia netikėtai įdomi ir nenuobodi tema. Kaip čia taip nutiko? biggrin.gif
Ir vis dar laukiu oficialios Eclipses torentuose. Kažkas rašėt kada atsiras, nebepamenu g.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir as laukiu smoke.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 10 16, 18:06)

Matai kokios cia visos draugiskos group.gif Priima ir tokias violetines antis kaip as, kurios myli Kaju... Ta pati, kuris sako" we have to kill bella and Edward, killlllll !!!!!" verysad.gif ax.gif ax.gif

Labai dziugu, kad visoms patinka tokia tema...
clap_1.gif devil.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style: 16 spalio 2010 - 17:15
Noriu per sena.lt pirkt knygą ir klausiu ar galėtu atsiust neregistruotu, o va ka jis man rašo:

Paštu galiu atsiųsti, bet reikės papildomai primokėti 5 lt. (šiaip siuntimo išlaidos didesnės, bet dalį jų apmokėsiu).
Jeigu tinka, parašykite savo rekvizitus

Rašau, kad siuntimas reg.kainuoja 4.25.Jis man ka:

Siųsime registruotu, nes po to pasimeta pinigai.
Antra, knyga svers daugiau negu paprasta korespondencija. Man dažniausiai paima 6,25 / 6,99 LT.

Niekad už knygos siuntima tiek nemokėjau..
Atsakyti
QUOTE(*Harpija* @ 2010 10 16, 18:34)
Noriu per sena.lt pirkt knygą ir klausiu ar galėtu atsiust neregistruotu, o va ka jis man rašo:

Paštu galiu atsiųsti, bet reikės papildomai primokėti 5 lt. (šiaip siuntimo išlaidos didesnės, bet dalį jų apmokėsiu).
Jeigu tinka, parašykite savo rekvizitus

Rašau, kad siuntimas reg.kainuoja 4.25.Jis man ka:

Siųsime registruotu, nes po to pasimeta pinigai.
Antra, knyga svers daugiau negu paprasta korespondencija. Man dažniausiai paima 6,25 / 6,99 LT.

Niekad už knygos siuntima tiek nemokėjau..

tai gal labai sunkios knygos nori? biggrin.gif
user posted image
ale juokingai raso kad "knyga svers daugiau negu paprasta korespondencija" lotuliukas.gif puse kilogramo laisku sveria tiek pat kiek puskilogramine knyga juk biggrin.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliosha: 16 spalio 2010 - 17:48
Knyga sveria apie 200g. doh.gif
Atsakyti
Oi, *Harpija* , matyt nori tavim pasinaudoti doh.gif
Begėdžiai!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Zizija @ 2010 10 16, 19:22)
Oi, *Harpija* , matyt nori tavim pasinaudoti doh.gif
Begėdžiai!!!!!!

Sakau,šiknius..
Nepirksiu aš iš jo knygos..kažkoks asilas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Harpija*: 16 spalio 2010 - 18:35
QUOTE(*Harpija* @ 2010 10 16, 19:34)
Sakau,šiknius..
Nepirksiu aš iš jo knygos..kažkoks asilas..

drinks_cheers.gif
Atsakyti
krč, per lnk rodo šokių laidą, tai Vilija su Savo partneriu tipo vaidino Bella ir Robke (filmo tema reiekjo soki sukurt). Bet esme ta, kad tas jos partneris rimtai buvo panasus i Edwa bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif unsure.gif

o buvo taip - ziuriu filma per kabeline, reklama uzrode, tai varineju po kanalus. pim... sustoju ties lnk, nes ten stovi bicas, nu ziauriai i Robke panasus doh.gif ir komsija kad sneka sneka apie juos... Ir rimtai pasirodo jie vaidino musu porele. Superinis grimas buvo, nes as net nezinodama atpazinau... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(style @ 2010 10 16, 20:33)
krč, per lnk rodo šokių laidą, tai Vilija su Savo partneriu tipo vaidino Bella ir Robke (filmo tema reiekjo soki sukurt). Bet esme ta, kad tas jos partneris rimtai buvo panasus i Edwa  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  unsure.gif

o buvo taip - ziuriu filma per kabeline, reklama uzrode, tai varineju po kanalus. pim... sustoju ties lnk, nes ten stovi bicas, nu ziauriai i Robke panasus  doh.gif ir komsija kad sneka sneka apie juos... Ir rimtai pasirodo jie vaidino musu porele. Superinis grimas buvo, nes as net nezinodama atpazinau...  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Va va aš ir mačiau biggrin.gif Kažkaip praeinu, sako: O po reklamos matysite šokį pagal mistinį trilerį "Saulėlydis". Aš iškart prie TV biggrin.gif Tai mačiau ir šokį, man tai labai gražiai wub.gif Muzika iš "Saulėlydžio" garso takelio, dar taip padaryta, kad Bela su Edvardu kalba, ten pagrindinės frazės, nu man tai labai patiko wub.gif Tik truputį prieš pat šokį iš Robo pavardės išsityčiojo, nu ne tai kad išsityčiojo, bet kelis kart sakė ir gerai vistiek nepasakė biggrin.gif Bet čia smulkmena

Style, ačiū už receptą 4u.gif Jau įsirašiau, reikės kada bandyt kept biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo donata222: 16 spalio 2010 - 19:47
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti