Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga, 29 tema

Apklausa: Kurį Volturių sugebėjimą norėtumėte turėti? (53 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Hi mergai 4u.gif Pizenas kazimirenas kiek daug pripliurpet doh.gif cool.gif
QUOTE(Militukas @ 2010 10 15, 20:12)
Parejau ir as 4u.gif . Grazios nuotraukos smile.gif . Nika 89 tas nuoraukas kurias praitoje temoje idejai, Karlaila su Esme ir kitas poras tai tie paveikslai is Jaunaties kalendoriaus thumbup.gif

nuuuu...... ten tokie grazus visi thumbup.gif

QUOTE(Arti @ 2010 10 15, 22:14)

Tikrai labai grazus wub.gif melodija labai grazi... atititko ten labai ax.gif

QUOTE(Arti @ 2010 10 16, 01:14)
Aaa stai kame Dzeikobas pakastas biggrin.gif Nu tada sorry Edvardistes..nuo siol Edva mano ir tik mano vienos triniti.gif Ir galit necyyyypauti..cypavimai nepades cool.gif Prie kiekvienos R.P fotkes prasom nepamirsti prieraso "Cia tau Arti"

Arti umn.gif stupid.gif Tavo Edva??????? ir tik tavo?????????? box.gif box.gif cyyyyypavimai nepades????? Ach tu jobstararai gun_bandana.gif Net jei pusiau reiks plest nepasiduosiu!!!!!!! lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nika89: 16 spalio 2010 - 14:16
QUOTE(Žanė @ 2010 10 16, 15:10)
ir aš tą patį pagalvojau. kam jau taupo, tai geram stilistui.

beje, šiandien vyras grasino kompe man užblokuoti visus puslapius, susijusius su raktažodžiu twilight. aš jam pagrasinau, kad nulaušiu. sakė užblkuos tada ir hakerių draugų puslapius, kad negalėčiau susisiekti biggrin.gif
tada jau patylėjau, kad iš telefo matysiu  lotuliukas.gif

juk Alisa tokia stiliova pana turetu but, o uzdejo bele ka, kad tik spalvos pilkos butu.
biggrin.gif mb pastoviai grasina kad SM uzblokuos biggrin.gif
Atsakyti
DAIVAI DAIVAI DAAAAVAAAI
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Dzimute @ 2010 10 16, 14:13)
O tai uz ka tau tie grasinimai, Zane? Ne taip suvadovavai ka nors? hihihi.gif

ai, pasakiau, kad man namuose naktį baisu būna. jisai pamanė, kad nuo vampyrų...
Papildyta:
eglioshai

user posted image biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 10 16, 15:19)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif yes, kam tie sortai kai ir taip karsta:! laugh.gif
Atsakyti
Faini šitie:

user posted image thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Zane , dekui 4u.gif
As Bela su uzsispyrele27 ir kosmanaftikiene dalinuosi ax.gif
Pagalvojau, style, o kaip lietuviskai pavadinti moteriska grupini sex blush2.gif ...yra tokis pavadinimas g.gif lotuliukas.gif

Viskas, dingstu iki vakaro...vyras skambino, kad jau namolio vaziuoja...reikia naikinti buvimo prie kompo pedsakus bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 16 spalio 2010 - 14:26
Laba 4u.gif

style
, kokios bandeeeelessss kaip skaniai atrodo wub.gif recepto ir as noriu blush2.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikos
Style, bandelės kaip skaniai atrodo wub.gif man irgi recepto reikėtų blush2.gif
Čia tik tarp kitko, Roberto nebus 'Scream Awards 2010' verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 10 16, 14:25)
Zane , dekui  4u.gif
As Bela su uzsispyrele27 ir kosmanaftikiene dalinuosi ax.gif
Pagalvojau, style, o kaip lietuviskai pavadinti moteriska grupini sex blush2.gif ...yra tokis pavadinimas g.gif  lotuliukas.gif

Viskas, dingstu iki vakaro...vyras skambino, kad jau namolio vaziuoja...reikia naikinti buvimo prie kompo pedsakus bigsmile.gif

gal lezbietiškas grupinis? lotuliukas.gif
dedikavau tau, nes tu kaip ir Edvardą laaaaabaaaai mėgsti ir Belą tuo pačiu.
Atsakyti
Ej mergai, maciau jusu fotkes, visos labai grazios ir saunios! 4u.gif ax.gif Bellanos jau koks grozis... 4u.gif As ir idejau pora fotkiu ax.gif
Atsakyti