Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga, 29 tema

Apklausa: Kurį Volturių sugebėjimą norėtumėte turėti? (53 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Nika89 @ 2010 10 17, 11:52)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  box.gif  gun_smilie.gif VIENIJAMESSSSSS!!!!!! showoff.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif protest.gif protest.gif
Atsakyti
QUOTE(Bellana @ 2010 10 17, 11:08)
kas ten del to vaikino, tai jis irgi dalyvavo perziuroj i edward vieta! ir ji kartais paparacai seka, nes mano, kad ten pattinson, kai is arciau pamato, kad ne robke, palieka ramybej!  lotuliukas.gif

kazka praleidau..koks vaikinas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 10 17, 11:12)
kazka praleidau..koks vaikinas? g.gif

vakar vakare idejau tris foto vaikinuko, apie kuri skaiciau zurnale, pora puslapiuku atgal paversk! smile.gif
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Bellana @ 2010 10 17, 13:15)
vakar vakare idejau tris foto vaikinuko, apie kuri skaiciau zurnale, pora puslapiuku atgal paversk! smile.gif

bet tai Robkei neprilygsta schmoll.gif niekaip.. net is toli bigsmile.gif nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Nika89 @ 2010 10 17, 11:17)

bet tai Robkei neprilygsta  schmoll.gif niekaip.. net is toli bigsmile.gif  nail.gif

tai cia savaime aisku, faktas, bet kad panasus tai jo! neradau tu foto, kurios padarytos zurnalo fotosesijoj tiktais! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kosmanaftikiene @ 2010 10 17, 10:47)
mergaites vienijames ir streikuojam prie Arti
protest.gif  protest.gif  protest.gif

QUOTE(Nika89 @ 2010 10 17, 10:52)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif   box.gif  gun_smilie.gif VIENIJAMESSSSSS!!!!!! showoff.gif

QUOTE(*Harpija* @ 2010 10 17, 11:11)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  gun_bandana.gif   protest.gif  protest.gif

hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
as gi sakiau.. cyyypavimai nepades nail.gif ..tikrai kaip pereksles "kutkudaa kutkudaaa" biggrin.gif

Mano tongue.gif
user posted image

Sautuvelis pasake ir sventa biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arti: 17 spalio 2010 - 11:23
Pas mane mokykoj yra ziauriai panasus bernas i Robke..plaukai, rengimosi stilius nu viskas. g.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 10 17, 10:23)
Arti, tai ten panos pasisavine treciarusius bernus, kuriu niekam nereikia o tu nori auksciausios rusies sau pasisavinti, o tai jau negerai schmoll.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif ale tikrai..sitaip skonio netureti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kosmanaftikiene @ 2010 10 17, 11:47)
mergaites vienijames ir streikuojam prie Arti
protest.gif  protest.gif  protest.gif  protest.gif  protest.gif

QUOTE(Nika89 @ 2010 10 17, 11:52)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  box.gif  gun_smilie.gif VIENIJAMESSSSSS!!!!!! showoff.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif "LAISVE TWILIGHTIJAI!!!!!!" "SALIN DIKTATORIUS!!!!!!!!!!!!" As vis tik aiskiarege... Sakiau kad bus pirmas twilightinis karas, na po kol kas tik sukilimas, bet zinai - apetitas auga didejant...

QUOTE(*Harpija* @ 2010 10 17, 12:22)
Pas mane mokykoj yra ziauriai panasus bernas i Robke..plaukai, rengimosi stilius nu viskas. g.gif  wub.gif

Na na kuri rytoj lydes Harpija i mokykla? ir pasiims...? Ir kasdien vezios, a? kuriai jaunesni patinka? bigsmile.gif bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(Daiva41 @ 2010 10 17, 11:23)

Arti, tai ten panos pasisavine treciarusius bernus, kuriu niekam nereikia o tu nori auksciausios rusies sau pasisavinti, o tai jau negerai schmoll.gif  lotuliukas.gif

tongue.gif tongue.gif tongue.gif Galit vadinti ir penktarusiais ir isvis netinkamus naudojimui... Man tai nulis emociju... bis.gif
Atsakyti
Arti nebijom mes to tavo sautuvelio irnesakyk.gif hihihi.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
QUOTE(style @ 2010 10 17, 01:25)
Taigi blem naktis gi jau biggrin.gif

Oman tas vyrukas tikrai panasus i Roberta... ula la toks  bigsmile.gif

Na man jis irgi užneša, aišku jam toli iki originalo... bigsmile.gif
QUOTE(Daiva41 @ 2010 10 17, 08:33)
Nominacijos ir laimetojai

1.Geriausias fentezi filmas - "Uztemimas"
2..The Ulti­mate Scream- "Uztemimas"
3.Geriausia fentezi aktore - Kristen Stewart
4. Geriausias fentezi aktorius - Robert Pattinson

Kristen, atsiemusi apdovanojima, lydima apsauginiu, isvyko is sou biggrin.gif
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
Kristen suknele Guishem.
Kristen bateliai Giuseppe Zinnotti.
user posted image

Ir Kristen labai gražiai atrodo thumbup.gif
QUOTE(Arti @ 2010 10 17, 11:11)
Kas cia per diskriminacija..nu tada ir Dzasperas visu..ir Kajus..o siaip tai, negi jums vyru maza..nu atiduokit ta apsepeli nevalyva man biggrin.gif turekit koki Jamesa benram naudojimui.. lotuliukas.gif

Cia man ax.gif
user posted image

Nebūk gobšuolė! Negražu schmoll.gif

QUOTE(kosmanaftikiene @ 2010 10 17, 11:21)
mergai mergai, ateisnu pasigirti ir pasidziaugti,
pasirodo svajones pildosi
jau seniai norejau toiterjero veisles sunioko ir siandin gavau  wub.gif
istorija pasikartoo kaip pries 3 metus  doh.gif tik tada vietoj suniuko, kurio jau tada norejau gavau seska  smile.gif

Sveikinu, aš už svajonių išsipildymą thumbup.gif Aš tai kaip ir Daiva turiu tik katiną. Nu bet labai teigiamaaas bigsmile.gif
QUOTE(Arti @ 2010 10 17, 12:21)
as gi sakiau.. cyyypavimai nepades nail.gif ..tikrai kaip pereksles "kutkudaa kutkudaaa"
Mano tongue.gif
user posted image

Sautuvelis pasake ir sventa biggrin.gif

Arti, gana mus diskriminuoti nono.gif o tai be sukilimo neapsieisim schmoll.gif
Atsakyti
Kur du pesasi, trecias laimi lotuliukas.gif palauksiu, kol jus cia razborkes vykdysit, ir graziai akutem mirksesiu, faktas Robkei labiau patiks nemaistaujanti ir nesisavinanti asmenybe tongue.gif Juk tos arsios gerbejos, kur ant kaklo jam kabinasi, sansu tai neturi. Pamastykit tongue.gif
Atsakyti