Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga, 29 tema

Apklausa: Kurį Volturių sugebėjimą norėtumėte turėti? (53 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Laba,
o kokią fotkę radau daugeliui tinkama biggrin.gif
user posted image
Papildyta:
lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Nu bet kokie karai cia vyksta... Galingai! blink.gif bigsmile.gif As ir kovosiu uz Robke, vienisiuos su kitom, taip kad Arti vilciu daug nedek... kad jis butu vien tavo...

O tas, kur skelbiasi, kad panasus i Robke, tai isties kazkiek uznesa.. Matai, tiek uztenka, kad Robuko sloves spinduliuose pasimaudytu lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Bet su tom bandelem, tai sakes... Ir as taip uzsimaniau, negi ir man teks kepti? As per metus is mielines teslos tik 1 dalyka kepu...kuciukus... Bet jauciu teks... nes bandeles su cinamonu mano silpnybe...
Atsakyti
Laba visoms 4u.gif . Nuotraukos vaikinu thumbup.gif . Bet Kristen tai i soliariuma galejo nuaiti g.gif . Niki gerai atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Militukas @ 2010 10 17, 14:22)
Laba visoms 4u.gif . Nuotraukos vaikinu  thumbup.gif . Bet Kristen tai i soliariuma galejo nuaiti g.gif . Niki gerai atrodo smile.gif

O kam?
Grazi ji ir be soliariumu wub.gif
Kuo naturaliau, tuo graziau wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Prisidedu prie tų, kurios sako, kad Robas visų protest.gif
Man tai Kristen tuose apdovanojimuose labai gražiai atrodė wub.gif
O dėl soliariumo tai abejoju ar Kristen jų megėja g.gif Be to gi BD filmavimai turi tuoj prasidėt, o ji tai balta ten turi būti, tai dabar dėl vienų apdovanojimų paskui visą grimuot reikės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(donata222 @ 2010 10 17, 13:37)
Prisidedu prie tų, kurios sako, kad Robas visų  protest.gif
O dėl soliariumo tai abejoju ar Kristen jų megėja  g.gif 

o as tai isvis nieko nesakau, ir taip aisku, kad jis VISU! lotuliukas.gif

del soliariumo tai sutinku, kazkaip ne ta mergina, kuri begtu i soliariuma... jauciu jei turi laisvo laiko tai koki cigariuka suruko, bet tikrai nebega degintis, ar manikiuru darytis! ax.gif
Atsakyti
Naujos Kristen, Roberto foto atvykus i Luiziana, kartu apsistojo vienuose apartamentuose:

user posted image

user posted image

user posted image

sedziu prie labai leto kompo, tai tik kelios foto.
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 10 17, 15:26)
sedziu prie labai leto kompo, tai tik kelios foto.

Aš va kelias įdėsiu dar mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Nu bet ir dydis foto doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo donata222: 17 spalio 2010 - 14:36
Nu kaip jiems faina, nuvare kur silta thumbup.gif O dar ir suo koks nerealus wub.gif

Atsakyti
Ten turbut Dzeikobas pasislepias hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Militukas @ 2010 10 17, 15:46)
Ten turbut Dzeikobas pasislepias  hihihi.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif

Naujos foto thumbup.gif
Atsakyti
Daiva, tai buvo tiesa! Jie buvo kartu (cia spalio 15 d. nuotraukos, pries apdovanojimus).
Atsakyti