Na matai as kai i sita foruma atejau tai buvau visiska Robertiste, bet laikui begant patapau Kajiste... Bet.... Robertui didziausi sentimentai, prisiminimai, pirmoji meile Paimciau ir as Robke, bet uzteks man ir Kajuko... Jeigu reiktu tarp ju abieju rinktis - laaaaabai ilgai svarstykliskai galvociau... Bet greiciausiai Kaju pasiimciau i negyvenama sala, nes jau pripratau prie jo Patinka man tokio stiliaus vaikinukai...
Pasiziuriu i savo avatara ir padusauju... Koks jis ten tobulas...Visiskas mano idealaus grozio atspindys... Dar plaukai ilgi...
Beje mano vyras irgi buvo ilgais, bet laikui begant nusireze...
Na matai as kai i sita foruma atejau tai buvau visiska Robertiste, bet laikui begant patapau Kajiste... Bet.... Robertui didziausi sentimentai, prisiminimai, pirmoji meile Paimciau ir as Robke, bet uzteks man ir Kajuko... Jeigu reiktu tarp ju abieju rinktis - laaaaabai ilgai svarstykliskai galvociau... Bet greiciausiai Kaju pasiimciau i negyvenama sala, nes jau pripratau prie jo Patinka man tokio stiliaus vaikinukai...
Pasiziuriu i savo avatara ir padusauju... Koks jis ten tobulas...Visiskas mano idealaus grozio atspindys... Dar plaukai ilgi...
Beje mano vyras irgi buvo ilgais, bet laikui begant nusireze...
Gimtadienine nuotaika paveike, matai jau ji renkas , ka i sala negyvena imtu
Man ant avataro pas tau Kajus irgi visai grazus (daba i galva gausiu? )
Bet man seip ilgais plaukais vyrai nea pasilikciau sau Roberta .. saldainis su marmeladu
Gimtadienine nuotaika paveike, matai jau ji renkas , ka i sala negyvena imtu
~~~
Man ant avataro pas tau Kajus irgi visai grazus (daba i galva gausiu? )
Bet man seip ilgais plaukais vyrai nea
~~~
pasilikciau sau Roberta .. saldainis su marmeladu