Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga, 29 tema

Apklausa: Kurį Volturių sugebėjimą norėtumėte turėti? (53 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Nu psio ainu tvarkytis toliau, bo kažkaip užkliuvau aš čia tam gimtadieni. biggrin.gif
Atsakyti
Style su gimtadieniu birthday.gif

Labai grazi temuke mirksiukas.gif
Atsakyti
Ti ko dabar visos susirinkusios tyli? biggrin.gif
Laukiat ka Arti pasakys? lotuliukas.gif
Tai va, pas mane katik iskepe pyragas..dabar lankstau drabuzius..po to greit grindis praplausiu..eisiu savo meiluzio is darzo pasiimt..ateis drauge ir valgysim pyraga su kava..va tep vat smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arti: 18 spalio 2010 - 15:03
QUOTE(Arti @ 2010 10 18, 16:42)
Oij laukiu laukiu..as savo gimtadieniuko laukiu..tada bus dviguba gimce bigsmile.gif
Mano ir Edvardo assa.gif  sokiai.gif

Ei, mergos, prisipazinkit, kuri savo masiniuke  numeri uzsidejus "ieskau meiluzio"? biggrin.gif Einu siandien..ziurau tokia mergike aplink savo masiniuka duodas..o vyras pro sali eidamas negali akiu atitraukt..galvoju "nu kas ji taip masina"...priejau arciau, o gi ziuuuu..iskaba "ieskau meiluzio" lotuliukas.gif Sunku vargsui praeit buvo..turbut svarste pasisiulyt ar ne biggrin.gif

Arti pakviesi i gimshe? nail.gif
O su meiluziu tai geras thumbup.gif thumbup.gif taip gal ir koks Robke pasikabintu g.gif ax.gif
Atsakyti
Sveiki,

Style,su Gimtadieniu!!!Deja as be dovabos,atsiprasau,tikiuosilabai nepyksti? blush2.gif happybday.gif

Jau laukiu foto is B.A.filmavimo wub.gif

Papildyta:
Turiu John Ajvide Linqvist-Įsileisk Mane.Gal kam reikia?atiduočiaU UŽ 8LT. g.gif blush2.gif
Atsakyti
Style su torto diena drinks_cheers.gif
Atsakyti
Militukai, kiek zinoma, tu taip pat svarstykles...tai kada tavo svente? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
ax.gif ax.gif ax.gif
user posted image
doh.gif doh.gif doh.gif rolleyes.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image

Atsakyti
trumpam uzbegau ax.gif

su gimtadieniu style happybday.gif happybday.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vesta:6: 18 spalio 2010 - 17:12
Daiva41 mano torto diena bus 21d biggrin.gif
Atsakyti
U girls are crazy biggrin.gif bet aš čia vis užsuku naujienų pasigaudyt.. Esu šiek tiek Twilightmaniac, bet dar į palatą nesiprašau biggrin.gif
Atsakyti
Kokios grazios nuotraukos!!! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti