Bet jei užeitų noras prisijungt prie mūsų - mielai prašom mes nesikandžiojam
"Cause when push comes to shove/You taste what you're made of/You might bend, till you break/Cause its all you can take/On your knees you look up/Decide you've had enough/You get mad you get strong/Wipe your hands shake it off Then you Stand"
Na iš kai kurių pasisakymų tai neatrodo, kad nesikandžiotumėt Juokauju. Na aš tai žiūriu, kad man ta Twilight'o istorija jau gyvenimą verčia aukštyn kojom, skaitau Breaking Dawn dabar originalo kalba, ir nepaisau, kad koliai, namų darbai laukia knygą apsikabinus kai tik nuo darbo ir paskaitų laisva, o ir filmus po porą kartų visus mačiau.. emm.. tai gal laikas į palatą, kaip manot Papildyta:
Na iš kai kurių pasisakymų tai neatrodo, kad nesikandžiotumėt Juokauju. Na aš tai žiūriu, kad man ta Twilight'o istorija jau gyvenimą verčia aukštyn kojom, skaitau Breaking Dawn dabar originalo kalba, ir nepaisau, kad koliai, namų darbai laukia knygą apsikabinus kai tik nuo darbo ir paskaitų laisva, o ir filmus po porą kartų visus mačiau.. emm.. tai gal laikas į palatą, kaip manot
"Cause when push comes to shove/You taste what you're made of/You might bend, till you break/Cause its all you can take/On your knees you look up/Decide you've had enough/You get mad you get strong/Wipe your hands shake it off Then you Stand"
Sveikutes Skaitau, gal jau trecia tema ir vis nedristu prisijungti Vis turbut nepripazystu, kad ir man palaton laikas Filmus maciau, knygas kol kas perskaiciau tik pirmas dvi dalis, medzioju kitas dvi. Ar priimsit? Yra vietu dar Twilight palatoj?
Sveikutes Skaitau, gal jau trecia tema ir vis nedristu prisijungti Vis turbut nepripazystu, kad ir man palaton laikas Filmus maciau, knygas kol kas perskaiciau tik pirmas dvi dalis, medzioju kitas dvi. Ar priimsit? Yra vietu dar Twilight palatoj?