Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga, 29 tema

Apklausa: Kurį Volturių sugebėjimą norėtumėte turėti? (53 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 10 18, 19:06)
U girls are crazy  biggrin.gif bet aš čia vis užsuku naujienų pasigaudyt.. Esu šiek tiek Twilightmaniac, bet dar į palatą nesiprašau  biggrin.gif

Bet jei užeitų noras prisijungt prie mūsų - mielai prašom 4u.gif drinks_cheers.gif mes nesikandžiojam biggrin.gif
Atsakyti
Su gimtadieniu Style! 4u.gif

user posted image

Papildyta:
user posted image

Atsakyti
QUOTE(donata222 @ 2010 10 18, 19:24)
Bet jei užeitų noras prisijungt prie mūsų - mielai prašom  4u.gif  drinks_cheers.gif mes nesikandžiojam biggrin.gif

Na iš kai kurių pasisakymų tai neatrodo, kad nesikandžiotumėt biggrin.gif biggrin.gif Juokauju. Na aš tai žiūriu, kad man ta Twilight'o istorija jau gyvenimą verčia aukštyn kojom, skaitau Breaking Dawn dabar originalo kalba, ir nepaisau, kad koliai, namų darbai laukia biggrin.gif knygą apsikabinus kai tik nuo darbo ir paskaitų laisva, o ir filmus po porą kartų visus mačiau.. emm.. tai gal laikas į palatą, kaip manot biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 10 18, 19:30)

So true thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bellana @ 2010 10 18, 20:14)
Kokios grazios nuotraukos!!!  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Cia del musu mergaiciu wub.gif biggrin.gif

Beprotiskai fanastiska Sveika atvykus 4u.gif Junkis prie musu ax.gif dar labiau apsirksi rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 10 18, 20:30)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
uzsispyrele27 gal kokias naujienas taip ilgai rasai.... g.gif daba sudominai tai laukiu rimtai naujienu ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Scream 2010 apdovanojimai:

Geriausias fantastikos filmas - Eclipse

user posted image

Geriausia fantastikos zanro aktore - Kristen Stewart

user posted image

Geriausias fantastikos zanro aktorius - Robert Pattinson

user posted image

Metu debiutas - Xavier Samuel wub.gif

user posted image

Papildyta:
QUOTE(Nika89 @ 2010 10 18, 19:40)
uzsispyrele27 gal kokias naujienas taip ilgai rasai.... g.gif  daba sudominai tai laukiu rimtai naujienu ax.gif  biggrin.gif

Nieko naujo, viska jau zinojot biggrin.gif

Naujienos - Kristen Niujorke, spaudos konferencijoje. Robertas Boton Rouge, Naujajame Orleane.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uzsispyrele27: 18 spalio 2010 - 18:46
QUOTE(Nika89 @ 2010 10 18, 19:40)
Beprotiskai fanastiska Sveika atvykus 4u.gif  Junkis prie musu ax.gif  dar labiau apsirksi rolleyes.gif
Papildyta:

Nenorėčiau labiau apsirgt šia liga, bet jaučiu kad ir taip vis dažniau jūsų paplepėjimus aplankau biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 10 18, 19:46)
Nenorėčiau labiau apsirgt šia liga, bet jaučiu kad ir taip vis dažniau jūsų paplepėjimus aplankau  biggrin.gif  drinks_cheers.gif

Tu cia atejusi galvojai, kad pasveiksi? g.gif Neimanoma schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 10 18, 19:32)
Na iš kai kurių pasisakymų tai neatrodo, kad nesikandžiotumėt  biggrin.gif  biggrin.gif Juokauju. Na aš tai žiūriu, kad man ta Twilight'o istorija jau gyvenimą verčia aukštyn kojom, skaitau Breaking Dawn dabar originalo kalba, ir nepaisau, kad koliai, namų darbai laukia  biggrin.gif knygą apsikabinus kai tik nuo darbo ir paskaitų laisva, o ir filmus po porą kartų visus mačiau.. emm.. tai gal laikas į palatą, kaip manot  biggrin.gif  biggrin.gif

Na laikas laikas jau biggrin.gif
Atsakyti
Style, su gimtadieniu, ponia biggrin.gif Būk tokia pat žavinga, graži, smagi thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 10 18, 20:46)
Nenorėčiau labiau apsirgt šia liga, bet jaučiu kad ir taip vis dažniau jūsų paplepėjimus aplankau  biggrin.gif  drinks_cheers.gif

Man tai patinka ligone but thumbup.gif o kai dar aplink visos tokios (turiu omeny sioj palatoj) tai isvis liux victory.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Skaitau, gal jau trecia tema ir vis nedristu prisijungti blush2.gif Vis turbut nepripazystu, kad ir man palaton laikas biggrin.gif Filmus maciau, knygas kol kas perskaiciau tik pirmas dvi dalis, medzioju kitas dvi. Ar priimsit? Yra vietu dar Twilight palatoj? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Juodre- @ 2010 10 18, 19:53)
Sveikutes  4u.gif  Skaitau, gal jau trecia tema ir vis nedristu prisijungti  blush2.gif Vis turbut nepripazystu, kad ir man palaton laikas  biggrin.gif  Filmus maciau, knygas kol kas perskaiciau tik pirmas dvi dalis, medzioju kitas dvi. Ar priimsit? Yra vietu dar Twilight palatoj?  blush2.gif  4u.gif

Labas 4u.gif

Rasim lova... gal ne prie lango sioje palatoje, bet vietos tikrai uzteks mirksiukas.gif
Atsakyti