Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėjimas, kalinių "teisės"

QUOTE(vredna @ 2007 05 31, 15:49)
Na absurdu aš to nelaikau, bet kaip sakant kas kaip moka tas taip sukasi...  smile.gif

o aš ir esu priešiška būtent tam prasisukimui, neturėtų būti tam net sudaromos sąlygos rolleyes.gif jei kalėjimas- tai kalėjimas tikrąja to žodžio prasme rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*VICI* @ 2007 05 31, 16:57)
o aš ir esu priešiška būtent tam prasisukimui, neturėtų būti tam net sudaromos sąlygos rolleyes.gif jei kalėjimas- tai kalėjimas tikrąja to žodžio prasme rolleyes.gif

Bet patys milicininkai iš jų ten taip prasisuka... kad dėjuot lai net nedrysta. Nu neesmė smile.gif
Atsakyti
Mielos teisininkės, sakykit, kas konkrečiai kalėjimuose daroma, kad kaltasis suprastų blogai padaręs? g.gif Kokie nors pokalbiai su psichologais ar paskaitos vyksta? g.gif Ar jie ten šiaip sėdi, mokosi, dirba, valgo, žaidžia ir tieiog galvoja apie nežinia ką? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2007 06 04, 19:08)
kas konkrečiai kalėjimuose daroma,

nieko nedaroma ph34r.gif ir pasakysiu kodėl: 70 proc darbuotojų - tarybinio mąstymo asmenys: mušti, neleisti, žūlikui snukin ir pan. atėję nauji tik ką mokslus baigę darbuotojai būna kupini entuziazmo ir gerų norų pakeisti pasaulį.... kol nepradeda latravot su seniais. baigiasi visos iliuzijos.
kartą per mėnesį privalomas pokalbis su psichologu... prabūną žmogelis tarkim tardymo izoliatoriuj 4 mėnesius ir dieną prieš jo "etapavimą" psichologas susigriebia, kad nei vieno įrašo nėr. o tada jau prasideda kūrybinės kančios doh.gif
baisu ir ne kitaip doh.gif
Atsakyti
Blogai sad.gif O psichologiškai būtų įmanoma paveikti daug žmonių.. ir jeigu su jais gražiai elgtųsi..
Atsakyti
QUOTE(Lemone @ 2007 06 04, 21:24)
nauji tik ką mokslus baigę darbuotojai būna kupini entuziazmo ir gerų norų pakeisti pasaulį....

blink.gif čia kur tokių milicininkų yra?
Kiek žinau paskutiniu metu nereikia jokio mokslo kad į pvz lukiškes eit dirbt. Iš pat pradžių jiem ten net uniformų neduoda, kaip ir bandomasis laikotarpis gal kažkoks... Kurie silpnesni tai zekai iškart pastebi ir taip vargšus pastrojina kad ne vienas išeina taip ir nespėjęs uniformos užsidėt...
Tai va, o dėl entuziazmo tai iš kur pas tokius vos ne iš darbo biržo surinktus darbuotojus bus entuziazmo??
Nesakau kad nereikia to entuziazmo ir t.t., bet mum dar iki to kaip pėškom iki Maskvos.
Atsakyti
QUOTE(vredna @ 2007 06 04, 21:52)
blink.gif  čia kur tokių milicininkų yra?

flirt.gif biggrin.gif
aš bausmių vykdymo teisę bakalaurą baigus. iš gatvės milicininkus gal ir jama, bet jiems tadu yra nustatytas laikotarpis, per kurį turi pasibaigt mokslus. tikrai 4u.gif na mano apie 60 proc. grupiokų po baigimo susidarbino pataisos namuose visoje Lietuvoje, tai kaip i jaučiuosi išmananti smile.gif
Atsakyti
Nu nesiginčysiu, ale žinau vieną vadinamą "auklytę" tai jis dabar Kūno kultūros akademiją užbaiginėja blink.gif
Karočia kaip ir tarp zkų pilną visokių taip ir tarp milicininkų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vredna @ 2007 06 05, 09:18)
Kūno kultūros akademiją 
Karočia kaip ir tarp zkų pilną visokių taip ir tarp milicininkų  smile.gif

na matai, ne kiekvienai profesijai reikalaujamas teisinis išsilavinimas. va tas tarkim iš KKA - fiziškai stiprus, dirba kokiam sunkiam būry prižiūrėtoju g.gif ir dar neaišku kokia jo specialybė. gal koks komandos gydytojas tarkim - tai net žino kaip teisingai ranką sulaužyt biggrin.gif
va auklėtojų iš Kauno NTI prašoma pedagoginio / psichologinio - pedagoginio išsilavinimo.
kas liečia valstybės tarnybą, tai gerų pareigų negausi baigęs ne teisę (pradedant nuo A7 kategorijos)
Atsakyti
QUOTE(Lemone @ 2007 06 05, 09:48)
na matai, ne kiekvienai profesijai reikalaujamas teisinis išsilavinimas. va tas tarkim iš KKA - fiziškai stiprus, dirba kokiam sunkiam būry prižiūrėtoju  g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Oi prajuokinai lotuliukas.gif
Pamatytum tu jį lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Žodžiu turėk tu ten išsilavinimą kokį nori, seniai mentai vistiek prie savos tvarkos nori nenori pripratins smile.gif Pireš vėją nepapūsi... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*VICI* @ 2007 05 31, 15:57)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Taip, turi jie ten kalėjime daug privilegijų. Todėl ir grįžta ten po keletą kartų. Ką laisvėje... juk norint išgyvent dirbti reikia schmoll.gif
Atsakyti