Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių palata

QUOTE(Ice tea @ 2010 11 10, 13:03)
Visų pirma nuimk tą šliugalą ir stebėk  mirksiukas.gif Ir liek TIK Į LĖKŠTUTĘ mirksiukas.gif

AČIŪ smile.gif Lukštai nuimti, bet kad pats cibulis toks gličiu pavirsium blush2.gif tai sakau gal raut lauk ir padziovbint ji? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(miklee @ 2010 11 10, 11:14)
AČIŪ smile.gif  Lukštai nuimti, bet kad pats cibulis toks gličiu pavirsium blush2.gif tai sakau gal raut lauk ir padziovbint ji? biggrin.gif

Nuimk ir tą glitų paviršių- čia tokia permatoma plėvelė, kaip ir pas valgomą cibulį mirksiukas.gif Nieko tu nerauk irnesakyk.gif Tik kol kas sausros dietą paskirk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 11 10, 13:15)
Nuimk ir tą glitų paviršių- čia tokia permatoma plėvelė, kaip ir pas valgomą cibulį mirksiukas.gif Nieko tu nerauk  irnesakyk.gif Tik kol kas sausros dietą paskirk  mirksiukas.gif

Ačiū, taip ir padarysiu, biggrin.gif ir jokio vandens jis dar ilgai nematys schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(miklee @ 2010 11 10, 11:17)
Ačiū, taip ir padarysiu, biggrin.gif  ir jokio vandens jis dar ilgai nematys schmoll.gif

Nu labai nenuhidratuokit blush2.gif Kai žiedstiebis bus apie 7 cm, paliek į lėkštutę- juk turi žiedstiebį auginti, nes kitaip nudžius žiedstiebis verysad.gif
Sėkmės ir lauksim pasirodant su žiedais mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano kieme irgi ŠVENTĖ thumbup.gif clap.gif clap_1.gif Būt malonu, kad pražystų tikra Bogota (jei ne- vistiek mylėsiu ir prižiūrėsiu)

Lutpede būk žmogus, prasivalyk AŽ. Neprisibeldžiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2010 11 10, 11:28)
Mano kieme irgi ŠVENTĖ thumbup.gif  clap.gif  clap_1.gif  Būt malonu, kad pražystų tikra Bogota (jei ne- vistiek mylėsiu ir prižiūrėsiu)

LABAI gražus pasirinkimas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 10 lapkričio 2010 - 11:40
QUOTE(Ice tea @ 2010 11 10, 13:26)
Nu labai nenuhidratuokit blush2.gif Kai žiedstiebis bus apie 7 cm, paliek į lėkštutę- juk turi žiedstiebį auginti, nes kitaip nudžius žiedstiebis  verysad.gif
Sėkmės ir lauksim pasirodant  su žiedais  mirksiukas.gif

Mat kaip, tada aš vėl su kvailu klausimu blush2.gif : O ką tada daryt jei žiedstiebis jau apie kokį 12-15 cm? lens.gif
Papildyta:
QUOTE(miklee @ 2010 11 10, 13:40)
Mat kaip, tada aš vėl su kvailu klausimu blush2.gif : O ką tada daryt jei žiedstiebis jau apie kokį 12-15 cm? lens.gif

Dabar jau liet ir neliet bijau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(miklee @ 2010 11 10, 11:40)

Bijojau šito klausimo tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tada vieną liejimą praleisk, o paskui TIK į lėkštutę mirksiukas.gif
O nulupai tą gleivumą?? Ką radai bigsmile.gif Viskas gerai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 11 10, 13:42)
Bijojau šito klausimo  tongue.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Tada vieną liejimą praleisk, o paskui TIK į lėkštutę  mirksiukas.gif
O nulupai tą gleivumą?? Ką radai  bigsmile.gif Viskas gerai  bigsmile.gif

Tik vakare nulupsiu ta plėvelę, nes dabar darbe sėdžiu blush2.gif tai pranešiu rytoj, kas per situacija biggrin.gif Aišku jeigu nevarginu jūsų su savo tokiom kvailom bėdom, nes ir tas sergantysis amariliukas- tik paprastutis raudonasis "Red lion" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 11 10, 13:42)
Bijojau šito klausimo  tongue.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Tada vieną liejimą praleisk, o paskui TIK į lėkštutę  mirksiukas.gif
O nulupai tą gleivumą?? Ką radai  bigsmile.gif Viskas gerai  bigsmile.gif

Tada jau žinoma,kad reikia lieti g.gif , ir tik į lekštutę thumbup.gif Nes vargšiukas ir taip sukūs,o jei dar neliesi tai bus kaput.Tik aš siūlyčiau nenaudoti trąšų,nes bus blogai aš pernai taip sugadinau vieną.
Atsakyti
QUOTE(miklee @ 2010 11 10, 11:49)
Aišku jeigu nevarginu jūsų su savo tokiom kvailom bėdom, nes ir tas sergantysis amariliukas- tik paprastutis raudonasis "Red lion" 4u.gif

Kas čia per nesąmonės blink.gif Klausimai nebūna kvaili, kvaili būna tik atsakymai mirksiukas.gif Tam juk ir esam susibūrusios į palatą, kad viena kitą palaikytumėm, apsidalintumėm patirtimi, džiaugsmais ir vargais group.gif (oi kaip saldžiai sukalbėjau doh.gif )
"TIK" blink.gif - koks skirtumas, juk jis MEILENIS wub.gif Negi vieną vaiką gydytum labiau nei kitą blush2.gif
Atsakyti
[quote=GIZZI5,2010 11 10, 13:49]
Ačiū už patarimą smile.gif - kol kas jokių trašų nebus pioneer.gif
Atsakyti