Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių palata

Ketvirtadienį ruošiuosi užsukti į Vilniaus Schetelig'ą pasižiūrėti, kokių pilnavidurių amarilių liko... tongue.gif cool.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 11 08, 12:38)
Kai apčiupinėjau svogūną, tai matėsi, kad jis du vaikus NEMAŽUS turėjo  rolleyes.gif Gal susipras ir DAR apsivaikuos, nes matosi, kad turi polinkį "storėti"  thumbup.gif

Tai vieną, jei gali, rezervuok man ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 11 08, 11:40)
Tai vieną, jei gali, rezervuok man ax.gif  4u.gif

Gal pirma sulaukiam bent pastorėjimo tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 11 08, 13:42)
Gal pirma sulaukiam bent pastorėjimo tongue.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Pastorės nestuke.gif , bijau, kad vėliau nespėsiu uošviene tapti, bus kaip su Exotika lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(milereta @ 2010 11 08, 12:08)
Ketvirtadienį ruošiuosi užsukti į Vilniaus Schetelig'ą pasižiūrėti, kokių pilnavidurių amarilių liko...  tongue.gif cool.gif  blush2.gif

Aš penktadienį Vilniaus Schetelinge žiūrėjau, amarililių svogūnų nėra, tik tulpių svogūnai išparduodami. gal mergaitės kuri esate mačiusi, ar Vilniuje dar kur galima būtų šiemet jų nusipirkti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oplia5: 08 lapkričio 2010 - 11:56
QUOTE(oplia5 @ 2010 11 08, 13:54)
Aš penktadienį Vilniaus Schetelinge žiūrėjau, amarililių svogūnų nėra, tik tulpių svogūnai išparduodami. gal mergaitės kuri esate mačiusi, ar Vilniuje dar kur galima būtų šiemet jų nusipirkti?

Ar mano laiško negavai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(oplia5 @ 2010 11 08, 13:54)
ar Vilniuje dar kur galima būtų šiemet jų nusipirkti?

Rizikuoti su Eurogelėm (rūšiniai ir pilnaviduriai)... smile.gif
Nepilnavidurių yra gėlių parduotuvėse, tik reikia nepatingėti pavaikščioti..
Dar Žalioji stotelė nebuvo užsivežusi, o turėtų...
Atsakyti
Galit mane sveikinti (nors gal ir nesuprasit kodėl) savaitgalį atsilaikiau prieš amarilius... žydinčius... turinčius po kelis stiebus... buvo ne vienas vazonas bigsmile.gif stovėjau stovėjau, žiūrėjau žiūrėjau ir susilaikiau.
Jei kas nesat tokios tvirtos: Vilnius, Minsko Iki, gėlių parduotuvė mirksiukas.gif biggrin.gif panašūs į red lion ir appple blosom
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglužė žiemos: 08 lapkričio 2010 - 17:35
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2010 11 08, 19:34)
Galit mane sveikinti (nors gal ir nesuprasit kodėl) savaitgalį atsilaikiau prieš amarilius... žydinčius... turinčius po kelis stiebus... buvo ne vienas vazonas bigsmile.gif  stovėjau stovėjau, žiūrėjau žiūrėjau ir susilaikiau.
Jei kas nesat tokios tvirtos: Vilnius, Minsko Iki, gėlių parduotuvė mirksiukas.gif  biggrin.gif panašūs į red lion ir appple blosom

Įsivaizduoju, kiek Tau reikėjo tvirtybės console.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2010 11 08, 19:34)
Galit mane sveikinti (nors gal ir nesuprasit kodėl) savaitgalį atsilaikiau prieš amarilius... žydinčius... turinčius po kelis stiebus... buvo ne vienas vazonas bigsmile.gif  stovėjau stovėjau, žiūrėjau žiūrėjau ir susilaikiau.
Jei kas nesat tokios tvirtos: Vilnius, Minsko Iki, gėlių parduotuvė mirksiukas.gif  biggrin.gif panašūs į red lion ir appple blosom

Iš kur mergaitei tiek drąsos,tiek valios begalinės g.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2010 11 08, 18:34)

as ta pati siandien Ermitaze padariau smile.gif bet speju del to, kad tu neveisliniu pilnos palanges, tad norisi grazesniu ir idomesniu. Beje, jeigu kam idomu, Ermitaze po 17 lt, bet visiskai beveisliai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2010 11 08, 22:32)
as ta pati siandien Ermitaze padariau smile.gif bet speju del to, kad tu neveisliniu pilnos palanges, tad norisi grazesniu ir idomesniu. Beje, jeigu kam idomu, Ermitaze po 17 lt, bet visiskai beveisliai  bigsmile.gif

Ir KLP Ermitaže dar vazonuose gyventojų mačiau blink.gif mega_shok.gif sto pudovai cibule iš apačios supuvusi( ax.gif šiaip nagai niežtėjo vazonėlį patikrinti,bet MB uždrožė(prisimink kas esi),tai grįžau realybėn blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti