Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių palata

sakykit, prasom, jei nesiruosia miegoti ar reikia laistyti?
Atsakyti
DVI oi as noreciua kokio pilnavidurio kaip blossom peakock blush2.gif
Papildyta:
beje kuri is manes dar nepasiemusi La Paz mazylio???? prasom apsireiksti, nes reikia vieta atvaisvinti ant palanges biggrin.gif
Atsakyti
Na ir prirašėte šiandien karsta.gif
Atsakyti
Sveikos, amarilių mylėtojos 4u.gif

Dvi geltonoji žinutė privertė mane prašytis į jūsų būrį, tikiuosi priimsit ax.gif
Iš viso turiu 4 amarilius: 2 raudonus paprastus "bevardžius" amarilius ir 1 baltą raudonai dryžuotą. Žodžiu, standartiniai lietuviški. Ir dar vieną turiu su pavadinimu (bet pamiršau tą pavadinimą blush2.gif ) Šitą įsigijau su Dvi pagalba prieš keletą metų, parsiųstas iš Olandijos, berods.

user posted image

Noriu dar vieno blush2.gif Dvi, gal pagelbėtum vėl ir iš Švedijos pagriebtum man "Fairy Tale" arba "Charisma" (pirmenybė pirmajam)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peledike: 19 lapkričio 2010 - 21:40
QUOTE(GIZZI5 @ 2010 11 19, 17:33)
Na man tai vis dar reikėtų BLACK PEARL,jei nebus ką gi ne pirmas kartas lotuliukas.gif

To net sarase parduotuvej nera, tai mazai sansu.
QUOTE(Peledike @ 2010 11 19, 22:38)
Sveikos, amarilių mylėtojos  4u.gif 

Dvi geltonoji žinutė privertė mane prašytis į jūsų būrį, tikiuosi priimsit  ax.gif
Iš viso turiu 4 amarilius: 2 raudonus paprastus "bevardžius" amarilius ir 1 baltą raudonai dryžuotą. Žodžiu, standartiniai lietuviški. Ir dar vieną turiu su pavadinimu (bet pamiršau tą pavadinimą  blush2.gif ) Šitą įsigijau su Dvi pagalba prieš keletą metų, parsiųstas iš Olandijos, berods.
Noriu dar vieno  blush2.gif  Dvi, gal pagelbėtum vėl ir iš Švedijos pagriebtum man "Fairy Tale" arba "Charisma" (pirmenybė pirmajam)?

Laba bigsmile.gif Išlindai bigsmile.gif Seniai laikas biggrin.gif Parvešiu, bile dar būtų likę ir liktų laiko nors valanda pasiekti parduotuvę. Arčiau važiavimo perversiu temą ir susirašysiu kas ko nori.
Atsakyti
sveikutes, amarili neseniai visai nusipirkau ir niekaip nesuprantu ar taip turi buti.. amarilis pries dvi dienas atrode taip kaip pirmoj foto, o siandien grizau namo ir ziuriu kad jo lapai kazkaip issisketojo i visas puses kaip antroj.. tiesa viduje sparciai auga naujas lapelis, negi del jo galejo taip iskrypti lapai ir ar tai nieko blogo?
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~*Besisypsanti*~: 20 lapkričio 2010 - 00:13
Bent jau mano manymų, lapai parasčiausiai auga ir neatlaikė savo svorio. Man panaši situacija buvo, tik su žiedkočiu, per naktį nulinko 90 laipsnių kampu, galvojau, kad nulūš, bet parišau ir toliau sau auga patenkintas rolleyes.gif
Atsakyti
bet taip keista.. isejau pries keturias valandas.. buvau pamacius kad vienas lapelis taip lenkiasi ir atlenkiau atgal, nes pagalvojau gal katinas uzkliuvo kad taip uzsilenke.. dabar parejau ir du jau tokie.. labai jau greit auga tie amariliai.. ir viduje lapelis dar ka tik buvo kokiu 3 cm pries pora dienu, o dabar jau virs desim cm doh.gif
Atsakyti
Viskas cia normalu juk tie lapai ir turi nusilenkti i sonus....
Atsakyti
Anksčiau duota Dvi nuoroda, kur perkami meileniai parduotuvė Eiti LЦK - hцstfцrsдljning -> Amaryllis
Bet žiūriu išparduota viskas kaip reikalas. Nedaug kas likę. g.gif
Atsakyti
QUOTE(~*Besisypsanti*~ @ 2010 11 20, 02:27)
bet taip keista.. isejau pries keturias valandas.. buvau pamacius kad vienas lapelis taip lenkiasi ir atlenkiau atgal, nes pagalvojau gal katinas uzkliuvo kad taip uzsilenke.. dabar parejau ir du jau tokie.. labai jau greit auga tie amariliai.. ir viduje lapelis dar ka tik buvo kokiu 3 cm pries pora dienu, o dabar jau virs desim cm doh.gif

kadangi dabar tamsios dienos, tai lapai sparciau auga sviesos link. Reikia lapus paristi, kad nesilauzytu ir kiek galima gele pastatyti arciau lango
Atsakyti
'Flaming Peacock' wub.gif
Atsakyti