Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių palata

Sveikos.Naktį grįžau iš Šiaulių.Panos (aišku Maximkoje-Akropolio) doh.gif ,bet toookius cibulius amarilių mačiau blink.gif ,nu ir kainuoja pgal "gabaritus" doh.gif nuo (49,99-25,99 lt)
Spalvos įvairios balti,ružavi,krėminiai,"ryži" doh.gif .Norėjau bent vieną pasiimti,bet teko nusileisti MB(jo gimtadienis buvo) nieko po Klp pašniukštinėsiu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės mergytės 4u.gif šiandien buvau savo gėlyčių parduotuvėj,sumedžiojau JEWEL,tokio dar neturėjau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2010 11 22, 14:11)
Sveikutės mergytės 4u.gif šiandien buvau savo gėlyčių parduotuvėj,sumedžiojau JEWEL,tokio dar neturėjau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kokiuos plotuos medžioklė vyko? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 11 22, 18:46)
Kokiuos plotuos medžioklė vyko? bigsmile.gif

Kaune,Kalvarijos g.labai faina maža parduotuvėlė,bet amarilių nemažas pasirinkimas mirksiukas.gif
Atsakyti
O kurioj vietoj tiksliau, ten kur toks senas baltas pastatas, netoli autobuso sustojimo...
Ir koks tas pasirinkimas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivasen: 22 lapkričio 2010 - 20:06
QUOTE(daivasen @ 2010 11 22, 22:05)
O kurioj vietoj tiksliau, ten kur toks senas baltas pastatas, netoli autobuso sustojimo...
Ir koks tas pasirinkimas?

Netoli prie autobusų stotelės,vieno aukšto baltas namas,šalia yra ir gėlių bazė.Dabar gal labai tiksliai neišvardinsiu rūšių bet;LADY JANE,dar trys rūšys pilnavidurių,jewel paėmiau paskutinį,klown,red lion,hercules,aplle blossom,baltas tikslai neatsimenu pavadinimo.
Atsakyti
o kuriam cia Kauno gale? g.gif
Atsakyti
kalvarijos gatvej prie juodelynes, aleksotas....
Papildyta:
QUOTE(GIZZI5 @ 2010 11 22, 21:19)
Netoli prie autobusų stotelės,vieno aukšto baltas namas,šalia yra ir gėlių bazė.Dabar gal labai tiksliai neišvardinsiu rūšių bet;LADY JANE,dar trys rūšys pilnavidurių,jewel paėmiau paskutinį,klown,red lion,hercules,aplle blossom,baltas tikslai neatsimenu pavadinimo.

O tai jus ten gal vietine?
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2010 11 23, 00:18)
kalvarijos gatvej prie juodelynes, aleksotas....
Papildyta:

O tai jus ten gal vietine?

Beveik už kokių 5km. lotuliukas.gif O ką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2010 11 22, 22:42)

gal cia kur netoli karmelitos?
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2010 11 22, 23:42)

Nieko, mano uosviai gyvena mokolu gatvej ir teta kalvarijos gatvej, tai kadangi jus ten kazka ziot tai ir paklausiau...
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2010 11 22, 10:58)
Sveikos.Naktį grįžau iš Šiaulių.Panos (aišku Maximkoje-Akropolio)  doh.gif

Kauno maxėse kažkaip nesimato g.gif nebent didžiausiose yra.

o aš šiandien "netyčia" rolleyes.gif į schetelingą užsukau,ir va ....
user posted image
Elvas su žiedkočiu,
user posted image
ir Carmen su vaikiuku
user posted image
Atsakyti