
kaip skaniai atrodo, truputuką jei dar cinamono pabarsčius tai išvis liuks būtų

Gal ir būtų, bet aš nemėgstu cinamono


tada kita kalba jau 
o prieš puošiant kremu reikia keksiuką kažkuo patepti? kažkur nuskaičiau kad kažkuo ten patept reikia kad tie kremai nenukristų

o prieš puošiant kremu reikia keksiuką kažkuo patepti? kažkur nuskaičiau kad kažkuo ten patept reikia kad tie kremai nenukristų

Kiek žiūrėjau visokius video tai niekur niekas netepė nieko
na tik reikia palaukti kol atvės keksiukas, nes tas kremas iš sviesto, kad neištirptų


QUOTE(Gintariuxt @ 2011 12 10, 17:18)
Kiek žiūrėjau visokius video tai niekur niekas netepė nieko
na tik reikia palaukti kol atvės keksiukas, nes tas kremas iš sviesto, kad neištirptų 


gal receptuką galima?


QUOTE(saulyteee @ 2011 12 10, 23:04)
Keksiukų receptas:
150 g miltu,
1 a.s. kepimo milteliu,
ziupsnelis druskos,
150 g sviesto,
200 g cukraus,
3 kiausiniai,
1 a.s. vaniles ekstrakto (to, mazame buteliuke Dr. Oetker)
1 v.s. pieno.
(sokoladas)
miltus, kepimo miltelius ir druska sumaisyti atskirame inde. sviesta su cukrumi sumaisyti mikseriu ir atskirai po viena deti kiausinius, po kiekvieno gerai ismaisant mikseriu. Supilti piena ir vanile, taip pat gerai ismaisyti. Tada per du kartus sudeti miltus, taip pat gerai ismaisant. Ir sudeti istirpinto sokolado (as dejau Karunos juodo sokolado, trecdali plyteles mazdaug). Arba galima ispausti citrinos sulciu vietoje sokolado, tada bus citrininiai keksiukai.
Kepti 170 C tempertauroje, 20 min. I indeli deti mases maziau nei puse to indelio.
Turetu gautis mazdaug 18 keksiuku, priklausomai nuo formos dydzio.
Kremo receptas:
300 g sviesto,
500 g cukraus pudros,
1 a.s vaniles ekstrakto,
2-3 v.s. pieno
Sviesta mikseriu maisyti kol tampa toks puresnis, tada sudeti cukraus pudra, vanile ir piena. Viska gerai ismaisyti, kol gaunasi kremines konsistencijos. Jei per kita,deti daugiau pieno, o jei skysta, dar cukraus pudros.
jei suprantate angliskai Receptas ir video

QUOTE(Gintariuxt @ 2011 12 10, 22:28)
ačiū

o sakykit, kremas ir kitą dieną atrodo gundančiai, ar ne?

Kremas atrodo taip pat graziai, tik virsus jo sukieteja truputi, bet vidus minkstas

QUOTE(saulyteee @ 2011 12 11, 12:57)
O koks jo skonis? Ar labai riebus?
QUOTE(rivera @ 2011 12 11, 15:25)
O koks jo skonis? Ar labai riebus?
Na kaip cia pasakius


QUOTE(Gintariuxt @ 2011 12 11, 13:36)
Na kaip cia pasakius
nera labai riebus, bet saldus, nes gana daug cukraus pudros dedasi 


O jei citrinos rugsteles idejus?

QUOTE(miskouoga @ 2011 11 04, 15:23)
merginos, nematėte, Urmo bazej Kaune yra dar tokių stovų?
