Įkraunama...
Įkraunama...

Neramus kūdikis

Sveikutes, mamytes. Mano mergaite labai namiega naktimis, yralabai nerami. Nakti prabunda ir verkia. Kas taigaletų buti? Jei kuri nors numanot ar zinot kas mano mergaitei yra, atsakykit. Man neramu. verysad.gif
Atsakyti
Nu pas mus tai jau kyso pora dantuku, ir kai verkia, nekisa nei pirsciuku i burnyte, nei pan. Zodziu lyg nepanasu kad del dantaku, greiciau lyg koki bloga sapna susapnaves butu blink.gif Bet is tikruju kas ten ji zino, gal tikrai kazkoks padidejes jautrumas, kai dantukai dygsta verysad.gif
Atsakyti
Ir mano mazoji klykaudavo dabar per miegus,miega ant pilviuko ir staigei pasoka atsiseda puola stotis ir baisiausei verkia,bet musu priezastis manau issisprende nes mums dantukas pirmas prasikale tai dabar visai nereikia miegot lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
na mano maze seniau neverkdavo,bet dabar,kaip dygsta dantukai,tai kaip uzmiega po kokiu poros valandu taip rekia kad nuramint sunku....ir kartais nakti,bet tada tik paglostyt uztenka ax.gif
Atsakyti
mano mažiukas ir prieš mėnesį klykdavo. verysad.gif pradeda klykti, atbegu, o jis visas mėlynas ir neįkvepia net keletą sekundžiu.Išsigandau, nuėjome pas gyditoja, nusiuntė pas niaurologą, sakė, kad gali būti naktiniai košmarai, liepė daryti valerijonų, melisos vonelies prieš miega.Nelabai aš jas dariau blush2.gif ,o ir daugiau neklykė. g.gif
Atsakyti
Mano sūnus klykdavo iki keturių metų. nemiegodavo nei naktim nei dienom. Dar atpylinėdavo baisiai. jam buvo per dideli raumenų tonusai - negalėjo atsipalaiduot. lankėm masažus, padėdavo tik tam kartui.
Atsakyti
4u.gif
Niu mamukes, prisiskaiciau as cia visokiu atveju, tai daba taip pergyvenu del savo maziukes ir bijau kad nepradetu klykaut ne tik naktim kol imiega kietai bet ir dienom.
Atsakyti
Mano maziukas irgi klykia naktimis, bet nevisada. Pastebejau sioki toki periodiskuma, kazkiek laiko kuo puikiasiai miega, po to labai neramiai. Nurasau viska dantim, nes dar ju neturim, be to kai verkia, rieciasi, kumstukus kisa i burnyte. As kai matau kad pradeda neramiai miegot ismaudau valerjono nuovire ir ikisu nakciai Vibrukolio zvakute, jie homeopatiniai, ir padeda butent sumazint neramumus dygstant dantim arba po ligos, kai maziukai isvarge ir silpni.
Atsakyti
Mano sūnelis irgi naktimis įsiverkia, reikia panešioti, kad įmigtų (po kelis kartus per naktį), bet aš su Virburcolio žvakutėm bijau padauginti, nors homeopatinis, bet vaistas.

Dantų neturi, bet seilės upeliais teka, 6 mėn. jau. Tačiau pastebėjau, kad tie virkavimai sutapo su persirgta slogele, nuo tada ir virkauja naktimis. Gruodžio gale eisim pas gydytoją, reiks pasisakyti, nes jau vaikščioju patinusiom akim.
Atsakyti
Gal tu nueik pas gydytoja, ir paklausk.
Atsakyti
Mano dukrytei dabar 8 mėn, nuo 7 mėn vargstam irgi naktimis g.gif Blogai užmiega, naktį blaškosi, pradėjo reikėti tiūtuko ko niekada naktį nereikėdavo doh.gif Tai įtariu, kad turim sulaukt dantukų blink.gif Niu o jūs ilgai nerimstat naktį?tai gali būti krūminiai dantys, kurie skaudžiausiai dygsta, gali būti ir nervinės priežastys nervinės priežastys...Blogiau tikrai nebus jei pasirodisit gydytojai... mirksiukas.gif Sėkmės...
Atsakyti
Skaičiau, kad kūdikis nuo 3mėn kai nemiega ir nevalgo turi judėti. Kol kas jis gali tik intensyvaii judinti rankytes ir kojytes. 4u.gif
Atsakyti