Įkraunama...
Įkraunama...

Neramus kūdikis

QUOTE(Tomike @ 2006 12 11, 16:12)
Mano dukrytei dabar 8 mėn, nuo 7 mėn vargstam irgi naktimis  g.gif Blogai užmiega, naktį blaškosi, pradėjo reikėti tiūtuko ko niekada naktį nereikėdavo  doh.gif Tai įtariu, kad turim sulaukt dantukų blink.gif Niu o jūs ilgai nerimstat naktį?tai gali būti krūminiai dantys, kurie skaudžiausiai dygsta, gali būti ir nervinės priežastys nervinės priežastys...Blogiau tikrai nebus jei pasirodisit gydytojai... mirksiukas.gif Sėkmės...

Papildyta:
Laba, mums siandien jau metukai sueis ryte. smile.gif Mes pas gyd.lankomes kas men., o jei kas neaisku skambinam konsultuotis. 10, 5 men.sulaukem 2 - ju pirmu dantuku.O db nesimato, kaddygtu kiti. Mums gyd.sake, kadMija nerami naktimis -- verkia gali buti del to, kad sapnuoja dienos ivykius ar pan.Per nestuma as lb nervavausi, nes mano vyras yra lb pavydus - priekaistai ir visa kita... . Galvojugal todel Mija tokianerami nuo pat gimimo. Taciau gali buti ir dar viena priezastis, g.gif man dare cezari, esu girdejusi, kad po cezario vaikai buna lb neramus... . Tai va tiek. bigsmile.gif
Atsakyti
As irgi skaiciau, kad taip turi buti. Kudikis tokiu budu lavina savo raumenukus ir visa motorika. Aisku, kartais tai atrodo ne tik juokingai, bet kaip nervinis priepuolis smile.gif. Taciau viskas yra gerai.
Atsakyti
QUOTE(Jurgita - mamyte @ 2006 12 12, 00:57)
Papildyta:
Laba, mums siandien jau metukai sueis ryte. smile.gif  Mes pas gyd.lankomes kas men., o jei kas neaisku skambinam konsultuotis. 10, 5 men.sulaukem 2 - ju pirmu dantuku.O db nesimato, kaddygtu kiti. Mums gyd.sake, kadMija nerami naktimis -- verkia gali buti del to, kad sapnuoja dienos ivykius ar pan.Per nestuma as lb nervavausi, nes mano vyras yra lb pavydus - priekaistai ir visa kita... . Galvojugal todel Mija tokianerami nuo pat gimimo. Taciau gali buti ir dar viena priezastis,  g.gif man dare cezari, esu girdejusi, kad po cezario vaikai buna lb neramus... . Tai va tiek. bigsmile.gif

Po cezario vaikai kaip tik buna labai ramus, nes nepatiria tokio streso kai gimsta naturaliai. Ka ten galvuojat jam labai gerai listi tokieis siaurais takais. Manau jei galima butu kudiki paklausti kaip jis nori gimti tai jis atsakytu tik su cezariu tongue.gif
Tai kad blogai tu girdeji, nes visur tik ir raso kad kaip tik ramaus vaikai.
Atsakyti
QUOTE(nikola @ 2006 12 12, 10:57)
Po cezario vaikai kaip tik buna labai ramus, nes nepatiria tokio streso kai gimsta naturaliai. Ka ten galvuojat jam labai gerai listi tokieis siaurais takais. Manau jei galima butu kudiki paklausti kaip jis nori gimti tai jis atsakytu tik su cezariu  tongue.gif
Tai kad blogai tu girdeji, nes visur tik ir raso kad kaip tik ramaus vaikai.

Na maniskiai gime abu naturaliu budu ir abu ramus thumbup.gif Cia gal daugiau nuo vaikucio priklauso g.gif
Pas mus buvo bemiegiu nakteliu kai is burnytes nepaleisdavo papuko tai ne uz ilgo sulaukem nauju gyventju burnyteje [dantuku] wub.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės, mano mažiulis iki 3,5 mėn. miegojo neblogai, nuo mėnesio nebesikeldavo valgyti naktį, na o sulaukus 4 mėn. kažkokia tragedija, naktį neįmanoma perkelti į lovytę, blaškosi, ieško soskutės, pats jos neišlaiko, o kai pameta iš burnos verkia, tai tenka prilaikyti kol mažiukas užmiega. g.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif mano kudikelis labai neramus pastoviai nori valgyti o gal daugiau prie krutines miegoti gal jam taip ramiau?buvom pas neurologa israse raminanciu bandysim paduot
Atsakyti
mano dukryte rytais verkdavo miegodama,tai mes ejom pas neurologe.tai israse vaistu.ir liepe kuo maziau veziot po svecius,priimt svecius.nes vaikui buna per daug ispudziu todel ir verkia per miegus
Atsakyti
gal paprasciausiai nori prisiglausti, nebutinai valgyt turi noreti juk rolleyes.gif . mano maoji irgi buvo taip sudurniavus ir durniuoja taip iki siol nors jau bevieik 7 men. tai nakti kai pabunda bandau paversti ant kito soniuko, paglostau galvyte - kartais tai padeda, o jei ne, pasiimiu pas save i lova ir ikisu papuli ir toliau sau miegam good.gif , veliau vel atgal i lovyte paguldau smile.gif
Atsakyti
laba diena mamytes,noriu paklaust kaip jusu vaikiukai?ar yra labai dirgliu?as jau nebezinau ka daryti su savaja... doh.gif naktim nemiea verkia jai 8 menesiai...pastoviai nori tik ant ranku... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sirenita @ 2006 12 20, 13:44)
laba diena mamytes,noriu paklaust kaip jusu vaikiukai?ar yra labai dirgliu?as jau nebezinau ka daryti su savaja... doh.gif naktim nemiea verkia jai 8 menesiai...pastoviai nori tik ant ranku... verysad.gif

Na per mazai informacijos ax.gif
Gali buti begales priezasciu: vaikas nedavalges,skauda pilvuka,dygsta dantukai ......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalnaja: 20 gruodžio 2006 - 12:16
gali but dantukai, nedavalges, ar skauda pilvuka, labai daug priezasciu gali buti.
Atsakyti
Jau yra nemažai tokių temų. Jeigu nerami be aiškios priežasties, pabandykit vonelę su mėtų nuovirų arba keliais valeriono lašais.
Atsakyti