Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 34 palata

QUOTE(Dagnija @ 2010 10 17, 09:29)
LABAS RYTAS  4u.gif
Grįžtu temon  smile.gif  blush2.gif  smile.gif
Su Erškėčių paukščiais ,pavasarį numečiau sakiau neskaitysiu, bet visą laiką apie šią knyga galvoju gal nebereikalo ,nutariau tęsti toliau  wub.gif  ir Mege (tesini radau)

Sveikos,sveikos 4u.gif
pusė mėnesio be kompo,ir nieko-likau gyva biggrin.gif
"Erškėčių paukščiai" man labai patiko.Teko skaityt ir visus tęsinius,nes jais žavėjosi mama.Tikrai totalus niekalas.
Kol nebuvau,perskaičiau "Žiburius" ir kažkokia Noros Roberts knygą-abi patiko
Atsakyti
Sveikos bigsmile.gif as turbut pirma karta skaitau dvi knygas vienu metu.. Istorike ir pasiimiau is draugo apie lyderyste tokia knyga.. ten ir apie darba yra, nu tokia idomi, man patina bigsmile.gif J. Welch Laimeti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 10 17, 10:58)
Sveikos bigsmile.gif as turbut pirma karta skaitau dvi knygas vienu metu..

Sveika įsijungus į mūsų visai nemažas gretas (kurios vienu metu skaito ne viena knygą). biggrin.gif Aš tai asmeniškai tikriausiai to daryti nemoku (skaityti vieną vienu metu) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 16, 21:00)
o paskui Fati paduosiu kazkaip gal tiesiai, gal per Amber. Sugalvossim. As prie Megos gyvenu- gal pro sali vaziuoji is VLN ar i..
Ir man knyga paskolintum tuo paciu  4u.gif

As Fati matysiu penktadieni jei neatgulsiu.. nes gerkles uzdegimas i ausi perejo unsure.gif uzsikimso 4u.gif turiu jai atiduot knygas ir pasiimt savo, tai ir tu gal galetum prilekt kazkur i ta raj, nes mes ten visada prie jos univero susitinkam smile.gif nu susitarsim
Papildyta:
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 10 16, 17:27)
Registruojuosi su Kader Abdolah 'Mečetės namai'.

Tai vis del to jau skaitai bigsmile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 10 17, 13:04)
Sveika įsijungus į mūsų visai nemažas gretas (kurios vienu metu skaito ne viena knygą).  biggrin.gif  Aš tai asmeniškai tikriausiai to daryti nemoku (skaityti vieną vienu metu) lotuliukas.gif

As tai megstu vienai knygai demesi skirt, bet siuo atveju visiskai skiriasi zanrai, tai nesusimaisys biggrin.gif
Atsakyti
O aš, kaip gyvenu tarp dviejų miestų tai ir tenka skaityti po dvi knygas smile.gif nors šiuo metu tik plius audio knygą klausau Dorifores deka
user posted image
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 10 17, 11:08)
As Fati matysiu penktadieni jei neatgulsiu.. nes gerkles uzdegimas i ausi perejo unsure.gif uzsikimso 4u.gif turiu jai atiduot knygas ir pasiimt savo, tai ir tu gal galetum prilekt kazkur i ta raj, nes mes ten visada prie jos univero susitinkam smile.gif nu susitarsim
Papildyta:
Tai vis del to jau skaitai bigsmile.gif  4u.gif

o kur tas jos univeras?

ne tik skaitau, bet jau trečdalį įveikiau biggrin.gif Labai man lengvai skaitosi.
Atsakyti
Vilnietės, o gal ir mes jau galvojam apie mytą?
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 17, 14:11)
Vilnietės, o gal ir mes jau galvojam apie mytą?

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drąsiai galim smile.gif
Atsakyti
Dorifore, kažkada nelabai seniai buvai įdėjus kažkokį puslapį su knygų skirtukais, bet dabar niekaip nebeatsaku, gal galėtum vėl įmest blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 10 16, 09:37)
Vakar su didžiausiu malonumu ir įdomumu suskaičiau 
Kathy Reichs 'Deja dead' - Jau mirusi

Idomu,man tokios patinka,ieskosiu gal rusu kalba yra versta smile.gif
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 16, 12:08)
Luiziana, man atrodo Norfoj Krikstamote 10 lt nekainuoja.. ar tik ne 8 lt..  4u.gif

Ane,negali but taip pigiai,nu prasysiu drauges paziureti tada,aciu 4u.gif

QUOTE(Dorifore @ 2010 10 16, 15:34)
Aš žinokit nežinau  g.gif  Man gražu ir taip, tikrai tos suderintos splavos tinka. Nu bet man kažkokia betvarkė  biggrin.gif  Negaliu, aš esu labai pedantiška su knygomis, man turi būti pagal ūgį, gražiai, lygiai sudėtos. O dabar žiūriu ir kažkokia graži makalynė  biggrin.gif  Tuo labiau, kad turėjau iš pirmo varianto lentynos išimti tikrai geras knygas, čia kai kurias dėjau vien dėl spalvos, nors ne pačios man geriausios  ax.gif  Dabar tas kitas kažkur vėl reik sudėti, vėl bus ne pagal ūgį, vėl balaganas  doh.gif  Nežinau, nežinau, sunku man  biggrin.gif Gal kurį laiką palaikysiu taip, pažiūrėsiu kaip akys pripras  ax.gif

As tai neklausyciau nieko,juk gyveni tu toje aplinkoje,todel ir susidek,kaip paciai priimta,kaip mieliau,kaip ipratusi,dek sau,ne kitiem,patart visi patars,pagal savo skoni,o tu turi tureti savo ir nekreipt demesio i kitu...taip bus smagiau paciai,pamatysi 4u.gif Grazu ir pas tave,ir pas meskute5,abieju savaip ir kitaip grazios tos lentynos thumbup.gif ,o zirafiukas meskutes dar grazesnis biggrin.gif As jum pavydziu,nes dar sedesiu ilgam laukime kol man suremontuos ta kambari,kur talpinsiu knygas,guli vargses dezese ir negaliu net pasigrozeti jomis,nezinau kaip reiks rinktis,kai noresiu skaityti,matyt atidarysiu deze ir imsiu pirma nuo virsaus,kuri bus ta ir reiks skaityti,nes neversiu ir nekraustysiu dabar deziu,kol nera lentynu...

QUOTE(AgnĖ.** @ 2010 10 16, 21:46)

Buvau šiandien susitikime su Maggie Stiefvater
Autografas

Nesusilaikiau ir nusipirkau skirtuką  wub.gif

Nepykit už baisias nuotraukas  doh.gif

Ir dar įmečiau pora į mūsų albumą  ax.gif

thumbup.gif labai panasios jus bigsmile.gif ,faina,ir skirtukas mielas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2010 10 17, 14:38)
thumbup.gif  labai panasios jus  bigsmile.gif ,faina,ir skirtukas mielas  4u.gif

Kai mama pamatė, sako: "Čia Lina?" (turėjau susitikti su drauge, kurios ji nemažįsta), paskui pasakiau, kai Maggie 28 metai, tai nepatikėjo biggrin.gif Ir irgi sakė, kad panašios ax.gif
Atsakyti
Šian buvau ir Norfoj,ir Išparduotuvėj ir nieko nenusipirkau bigsmile.gif
(na,bat užtat batus gavau happy.gif )
Atsakyti