Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 34 palata

Ieškojau lentynoj vienos knygos ir pamačiau, kad turiu Antano Vienuolio "Viešnia iš šiaurės" (t.y. dar vieną be savo). Iš pradžių norėjau dovanoti, bet Suknyga pamačiau, kad nemažai yra jos norinčių, tai pagalvojau, kad galėčiau keisti į kokią nebrangią knygutę. Gal yra norinčių?
Atsakyti
Nugi pamiršau pasigirt doh.gif biggrin.gif

Buvau šiandien susitikime su Maggie Stiefvater bigsmile.gif Tikrai nesitikėjau pamatyti tokią paprastą moterį schmoll.gif Autorė paprasta kaip dvi kapeikos, atėjo su džinsais ir paprasta bliuskute. Visą laiką juokavo, nebijoje pasišaipyt iš savęs, labai labai maloniai ir šiltai bendravo su susirinkusiais žmonėmis. Papasakojo daug įdomių ir juokingų istorijų. Sakė, kad nusileidusi Lietuvoje pasijuto kaip namie rolleyes.gif Žodžiu, labai patiko smile.gif

Autografas

user posted image

Nesusilaikiau ir nusipirkau skirtuką wub.gif

user posted image user posted image

Nepykit už baisias nuotraukas doh.gif

Ir dar įmečiau pora į mūsų albumą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnĖ.** @ 2010 10 16, 22:46)
Nugi pamiršau pasigirt  doh.gif  biggrin.gif

Ir dar įmečiau pora į mūsų albumą  ax.gif

Kaip faina wub.gif O toj pirmoj nuotraukoj kaip seses atrodot wub.gif smile.gif
Atsakyti
Tataigi,tin nebūk prie kompo visą dieną,ir jau nauja tema doh.gif

Vakar naktį perskaičiau
user posted image

Taigi:pirma knyga patiko labiau,nes ji šviesesnė..o šita liūdna rolleyes.gif
Na,bet autorė sakė,kad megsta pravirkdyti žmones biggrin.gif Neverkiau,bet prisimininus knygą liūdna.
Bet labai gražiai parašyta,žodžiu,patiko (atsiprašau,bišk girtokos mintys blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2010 10 16, 22:54)
Tataigi,tin nebūk prie kompo visą dieną,ir jau nauja tema  doh.gif

Vakar naktį perskaičiau

Taigi:pirma knyga patiko labiau,nes ji šviesesnė..o šita liūdna  rolleyes.gif
Na,bet autorė sakė,kad megsta pravirkdyti žmones biggrin.gif Neverkiau,bet prisimininus knygą liūdna.
Bet labai gražiai parašyta,žodžiu,patiko (atsiprašau,bišk girtokos mintys  blush2.gif  )

Noriu ir aš greičiau skaityt, bet neturiu laiko doh.gif doh.gif doh.gif

Aha, ir ypač viešose vietose biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Papugele @ 2010 10 16, 22:50)
Kaip faina wub.gif O toj pirmoj nuotraukoj kaip seses atrodot wub.gif  smile.gif

blush2.gif aciuks.gif

Šiaip, nelabai norėjau kelt, plaukuosena ne kokia doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
baigiau „Puikybė ir prietarai“. Galiu pasakyt viena - pagaliau baigiau. Nu tokio muilo burbulo jau seniai neskaičiau... unsure.gif taip nervino tie seilėjimaisi... tas pats per tą patį...

dvi savaites su ja kankinausi... nesakau, kad gailiuosi, kad skaičiau, bet prasta ji man, labai prasta... na ne man spręsti, bet iki klasikos toli, arba, toje pačioje klasikos srityje yra šimtus kartų geresnių knygų.
mirksiukas.gif

Reeva, gal paskolint norėsi?
wub.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gegytė: 16 spalio 2010 - 22:01
QUOTE(Gegytė @ 2010 10 16, 23:01)

Reeva, gal paskolint norėsi?
  wub.gif  blush2.gif

norėsiu wub.gif
kol aš girtokoka,tai gerumo priepolis užėjo biggrin.gif
gal kam dar ko reikia?? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reeva: 16 spalio 2010 - 22:07
QUOTE(reeva @ 2010 10 16, 23:06)
norėsiu  wub.gif
kol aš girtokoka,tai gerumo priepolis užėjo biggrin.gif
gal kam dar ko reikia??  lotuliukas.gif

aš irgi noriu būti tokios būklės kaip tu...

tai maždaug ten pat susimatysim tada kurią dieną smile.gif

ką dabar skaityt nežinau...
Atsakyti
gerai,reikia svirduliuot lovon wub.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2010 10 16, 13:41)
Linamog, gal dar galėtum ir "Mergaitę" paskolinti? Jei nebūttų per daug, gal ko ir iš manęs norėtum?

Drasiai. As isvis masciau susinest visas savo turimas, kad paskolint, kas nores. Patikimos knyges, zinau, kad knygutes saugios bus.
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 16, 14:15)
linamog, nepamiršk man paimti "Vanduo drambliams". O aš tau "Kuprotas kalnas" ir kitas atvešiu  ax.gif

Butinai.
QUOTE(reeva @ 2010 10 16, 22:54)
Vakar naktį perskaičiau

Norejau paprasyti - jei dedat paveiksleli, prirasyk ir knygos pavadinima. Man paveikslelio nerodo, nesuvokiu, apie kokia knyga kalbama. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 16 spalio 2010 - 22:44
Koks fainas Agnės skirtukas wub.gif
reeva, juokini lotuliukas.gif aš irgi visą vakarą sangrią gurkšnoju, bet jaučiuosi, lyg kompotą gerčiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 16 spalio 2010 - 22:57
Registruojuosi gražioje temoje su... bet nesakysiu, ką skaitau, žodžiu dar nieko rimto ir neskaitau, kai mečiau Puikybę ir prietarus. Žodžiu, dabar pas mane relaxas - meilės romanai. Labai nesmerkit 4u.gif
Atsakyti