Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 34 palata

Tai ar nieks neturit Krautuvėlės Gėlių gatvėje? Gal žinot, kur ją būtų galima nusipirkti, neskaitant firminės leidyklos Svajonių knygos?
Atsakyti
Sveikutes, turejau gerokai pasivyti lotuliukas.gif , kol perskaiciau ax.gif
QUOTE(Biancca @ 2010 10 17, 20:16)
Labas vakarėlis. 4u.gif

Ateinu čionais ne tuščiomis - jau pabaigusi Yasunari Kawabata "Sniegynų šalis". Labai greit perskaičiau, lengvas rašymo stilius, todėl puslapį po puslapio versdama net nespėjau apsidairyt, o iki pabaigos priėjau. Dabar, mąstydama apie knyga, vis labiau linkstu prie minties, kad ji žavi.

user posted image

Esu skaiciusi sia knygute ir pritariu, kad parasyta labai paprastai, bet giliai. Yra dar viena sio autoriaus knyga "Tūkstančiai gervių" , beje ja kartais lygina su Baricco "Silkas" kuriniu, kuris man yra paliko siltus prisiminimus blush2.gif
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 17, 21:01)

O šiandien pardėjau Pamuko "Nekaltybės muziejus". Maloniai  nustebino, kad skaitosi tikrai nesunkiai, kur kas lengviau, nei "Juodoji knyga". Tikiuosi, taip ir bus iki galo smile.gif  Bet garantuota 200 proc., kad Meskutei "Nekaltybės muziejus" tikrai nepatiktų. Apie meiles tu juk nemėgsti, o ši knyga būtent apie tai.

As vis dar su Pamuku ir turiu pripazinti, jog pradzioje siek tiek spardziausi, nes man tas seilejimasis irgi nebuvo prie sirdies, bet autorius cia ipyne viena viliojanti dalykeli, kaip lankimasis jo "virtualiame" muziejuje. stebiuosi, kaip galima taip fanatiskai myleti ir troksti kito zmogaus iki tiek, jog paverstum savo buta muziejumi savo prarastai meilei. o dabar beliko laukti kokios nors atomazgos, nes ivykiai klostosi taip, jog kazkas turetu nutikti g.gif

QUOTE(Piračiukė @ 2010 10 18, 09:30)
labas rytas  4u.gif
ar priimsite i bureli dar viena skaitytoja?  4u.gif

Prasom prasom 4u.gif , as ir pati cia dar nespejau koju apsilti. Busime abi naujokes drinks_cheers.gif

QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 18, 10:06)
Lakotu moteris – user posted image

Labai sudomino mane mirksiukas.gif .

Atsakyti
Labas merginos, na ir tempai doh.gif tik savaitgali praleidai, o jau tema ipusejot thumbup.gif

Vis dar skaitau I. Allende "Fortunos dukte

QUOTE(Dorifore @ 2010 10 16, 17:15)
Čia per Papūgėle viskas, užsikalbėjom apie pastelinę kolekciją ir užsimaniau  doh.gif  biggrin.gif

kas cia per pasteline kolekcija blush2.gif
Atsakyti
Meskute, labai fainas aprasymas Lakotu moteries bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 10 18, 13:29)
Meskute, labai fainas aprasymas Lakotu moteries bigsmile.gif  biggrin.gif

Tu gal nori keist i Prarastos nekaltybes kelia? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 18, 13:30)
Tu gal nori keist i Prarastos nekaltybes kelia?  ax.gif

jau parduodat "Kleopatros memuarus?
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 18, 14:30)
Tu gal nori keist i Prarastos nekaltybes kelia?  ax.gif

Dekui uz pasiulyma, bet atsisakysiu smile.gif pasiliksiu ja sau.. nes labai patiko ir noriu turet wub.gif kitas dalykas vyras padovanojo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 10 18, 13:32)
jau parduodat "Kleopatros memuarus?

PArduodu smile.gif

QUOTE(amber123 @ 2010 10 18, 13:32)
Dekui uz pasiulyma, bet atsisakysiu smile.gif pasiliksiu ja sau.. nes labai patiko ir  noriu turet wub.gif kitas dalykas vyras padovanojo 4u.gif

Ok smile.gif reikia man SM parasyt, gal kas noretu keisti smile.gif noreciau ana paskaityt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 18, 14:33)
Ok smile.gif reikia man SM parasyt, gal kas noretu keisti smile.gif noreciau ana paskaityt smile.gif

Manau tikrai atsiras norinciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 10 18, 14:26)
kas cia per pasteline kolekcija  blush2.gif

Kolekcija su labai gerom knygom http://www.suknyga.l...-kolekcija/52/1
Aš turiu visas namie ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 18, 13:37)
Aš turiu visas namie  ax.gif

oi kokia faina, tikriausiai jos niekur nebeimanoma isigyt, nes ziuriu 2005 metu laidos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 18, 14:37)
Aš turiu visas namie  ax.gif

Pasirodo, beveik visas šios serijos knygas skaičiau (ir beveik visas kitų leidimų). "Pusryčiai pas Tifani" labai noriu. O apie "Karaliaus pražūtis" nieko nesu girdėjusi. Dorifore, ar skaite ją?
Eglute, nemažai šios serijos knygų tikrai dar yra pirkti.
Atsakyti