Sveikutes, turejau gerokai pasivyti
, kol perskaiciau
Esu skaiciusi sia knygute ir pritariu, kad parasyta labai paprastai, bet giliai. Yra dar viena sio autoriaus knyga "Tūkstančiai gervių" , beje ja kartais lygina su Baricco "Silkas" kuriniu, kuris man yra paliko siltus prisiminimus
O šiandien pardėjau Pamuko "Nekaltybės muziejus". Maloniai nustebino, kad skaitosi tikrai nesunkiai, kur kas lengviau, nei "Juodoji knyga". Tikiuosi, taip ir bus iki galo
Bet garantuota 200 proc., kad Meskutei "Nekaltybės muziejus" tikrai nepatiktų. Apie meiles tu juk nemėgsti, o ši knyga būtent apie tai.
As vis dar su Pamuku ir turiu pripazinti, jog pradzioje siek tiek spardziausi, nes man tas seilejimasis irgi nebuvo prie sirdies, bet autorius cia ipyne viena viliojanti dalykeli, kaip lankimasis jo "virtualiame" muziejuje. stebiuosi, kaip galima taip fanatiskai myleti ir troksti kito zmogaus iki tiek, jog paverstum savo buta muziejumi savo prarastai meilei. o dabar beliko laukti kokios nors atomazgos, nes ivykiai klostosi taip, jog kazkas turetu nutikti
Prasom prasom
, as ir pati cia dar nespejau koju apsilti. Busime abi naujokes
Labai sudomino mane
.

QUOTE(Biancca @ 2010 10 17, 20:16)
Labas vakarėlis.
Ateinu čionais ne tuščiomis - jau pabaigusi Yasunari Kawabata "Sniegynų šalis". Labai greit perskaičiau, lengvas rašymo stilius, todėl puslapį po puslapio versdama net nespėjau apsidairyt, o iki pabaigos priėjau. Dabar, mąstydama apie knyga, vis labiau linkstu prie minties, kad ji žavi.

Ateinu čionais ne tuščiomis - jau pabaigusi Yasunari Kawabata "Sniegynų šalis". Labai greit perskaičiau, lengvas rašymo stilius, todėl puslapį po puslapio versdama net nespėjau apsidairyt, o iki pabaigos priėjau. Dabar, mąstydama apie knyga, vis labiau linkstu prie minties, kad ji žavi.

Esu skaiciusi sia knygute ir pritariu, kad parasyta labai paprastai, bet giliai. Yra dar viena sio autoriaus knyga "Tūkstančiai gervių" , beje ja kartais lygina su Baricco "Silkas" kuriniu, kuris man yra paliko siltus prisiminimus

QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 17, 21:01)
O šiandien pardėjau Pamuko "Nekaltybės muziejus". Maloniai nustebino, kad skaitosi tikrai nesunkiai, kur kas lengviau, nei "Juodoji knyga". Tikiuosi, taip ir bus iki galo

As vis dar su Pamuku ir turiu pripazinti, jog pradzioje siek tiek spardziausi, nes man tas seilejimasis irgi nebuvo prie sirdies, bet autorius cia ipyne viena viliojanti dalykeli, kaip lankimasis jo "virtualiame" muziejuje. stebiuosi, kaip galima taip fanatiskai myleti ir troksti kito zmogaus iki tiek, jog paverstum savo buta muziejumi savo prarastai meilei. o dabar beliko laukti kokios nors atomazgos, nes ivykiai klostosi taip, jog kazkas turetu nutikti

QUOTE(Piračiukė @ 2010 10 18, 09:30)
Prasom prasom

QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 18, 10:06)
Labai sudomino mane

Labas merginos, na ir tempai
tik savaitgali praleidai, o jau tema ipusejot
Vis dar skaitau I. Allende "Fortunos dukte
kas cia per pasteline kolekcija

Vis dar skaitau I. Allende "Fortunos dukte
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 16, 17:15)
Čia per Papūgėle viskas, užsikalbėjom apie pastelinę kolekciją ir užsimaniau

kas cia per pasteline kolekcija

Meskute, labai fainas aprasymas Lakotu moteries

QUOTE(amber123 @ 2010 10 18, 13:29)
Tu gal nori keist i Prarastos nekaltybes kelia?

QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 18, 13:30)
Tu gal nori keist i Prarastos nekaltybes kelia? 

jau parduodat "Kleopatros memuarus?
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 18, 14:30)
Dekui uz pasiulyma, bet atsisakysiu

QUOTE(eglute82 @ 2010 10 18, 13:32)
jau parduodat "Kleopatros memuarus?
PArduodu

QUOTE(amber123 @ 2010 10 18, 13:32)
Dekui uz pasiulyma, bet atsisakysiu
pasiliksiu ja sau.. nes labai patiko ir noriu turet
kitas dalykas vyras padovanojo 

Ok

QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 18, 14:33)
Manau tikrai atsiras norinciu

QUOTE(eglute82 @ 2010 10 18, 14:26)
Kolekcija su labai gerom knygom http://www.suknyga.l...-kolekcija/52/1
Aš turiu visas namie

QUOTE(Dorifore @ 2010 10 18, 13:37)
oi kokia faina, tikriausiai jos niekur nebeimanoma isigyt, nes ziuriu 2005 metu laidos

QUOTE(Dorifore @ 2010 10 18, 14:37)
Pasirodo, beveik visas šios serijos knygas skaičiau (ir beveik visas kitų leidimų). "Pusryčiai pas Tifani" labai noriu. O apie "Karaliaus pražūtis" nieko nesu girdėjusi. Dorifore, ar skaite ją?
Eglute, nemažai šios serijos knygų tikrai dar yra pirkti.