Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 34 palata

QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 18, 14:30)
Tu gal nori keist i Prarastos nekaltybes kelia?  ax.gif

Turiu,bet,kad man reikia abieju. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 10 18, 14:08)
Turiu,bet,kad man reikia abieju. doh.gif

lotuliukas.gif nu va smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2010 10 18, 14:04)
tikEglute, nemažai šios serijos knygų tikrai dar yra pirkti.

tikiu, bet kaip grazu visa kolekcija, o dar tokiu spalvu blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2010 10 18, 15:04)
Pasirodo, beveik visas šios serijos knygas skaičiau (ir beveik visas kitų leidimų). "Pusryčiai pas Tifani" labai noriu. O apie  "Karaliaus pražūtis" nieko nesu girdėjusi. Dorifore, ar skaite ją?
Eglute, nemažai šios serijos knygų tikrai dar yra pirkti.

Aš skaičiau "Pusryčiai pas Tifanį" prieš porą metų gal, man patiko. Ir filmas nenuvylė. "Karaliaus pražūtis" dar neskaičiau, nes žiūriu, kad atsiliepimai gana vidutiniški, tai vis atidėlioju. dabar skaitau 5 knygą iš tos kolekcijos, tai skaitymo liko nemažai iki visos užbaigimo ax.gif
Pirkti tikrai galima rasti, ypač skelbimuose, čia ar sena.lt Mačiau ne vieną kartą. Gal tik Woolf sunkiau rasti ar Merdoch, bet Getsbį, Capote, Fowles tikrai ne akrtą mačiau skelbimų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 18, 12:05)

Tik ka grizau is Jotemos. Nupirkau Ingenui Pameistri,

Meskute, ačiū sokiai.gif Tai gal dabar ir pervesiu? Ir gal iš karto pervesčiau tuo pačiu už "Trapumą"? Parašyk savo sąskaitą man į AŽ.

QUOTE(Nerinha @ 2010 10 18, 13:25)
Sveikutes, turejau gerokai pasivyti  lotuliukas.gif , kol perskaiciau  ax.gif
Esu skaiciusi sia knygute ir pritariu, kad parasyta labai paprastai, bet giliai. Yra dar viena sio autoriaus knyga "Tūkstančiai gervių" , beje ja kartais lygina su Baricco "Silkas" kuriniu, kuris man yra paliko siltus prisiminimus blush2.gif

As vis dar su Pamuku ir turiu pripazinti, jog pradzioje siek tiek spardziausi, nes man tas seilejimasis irgi nebuvo prie sirdies, bet autorius cia ipyne viena viliojanti dalykeli, kaip lankimasis jo "virtualiame" muziejuje. stebiuosi, kaip galima taip fanatiskai myleti ir troksti kito zmogaus iki tiek, jog paverstum savo buta muziejumi savo prarastai meilei. o dabar beliko laukti kokios nors atomazgos, nes ivykiai klostosi taip, jog kazkas turetu nutikti  g.gif

Aš truputį gailiuosi, kad nepirkau tos "Tūkstančiai gervių", kai Pegase buvo savaitės knyga. Įtariu, abi tos knygos man turėtų patikti.

Tai tu turbūt Pamuko nemažai jau perskaičiusi?
Papildyta:
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 18, 14:16)
Aš skaičiau "Pusryčiai pas Tifanį" prieš porą metų gal, man patiko. Ir filmas nenuvylė. "Karaliaus pražūtis" dar neskaičiau, nes žiūriu, kad atsiliepimai gana vidutiniški, tai vis atidėlioju. dabar skaitau 5 knygą iš tos kolekcijos, tai skaitymo liko nemažai iki visos užbaigimo  ax.gif

Va dėl knygos "Pusryčiai pas Tifanį" tai, tiesą sakant, nesuprantu, ką jūs gero joje randate blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 18, 15:22)
Va dėl knygos "Pusryčiai pas Tifanį" tai, tiesą sakant, nesuprantu, ką jūs gero joje randate blush2.gif

Aš tai nieko gero neradau, nes skaitymas manęs dar laukia. smile.gif Bet perskaityt knygą noriu dėl dviejų priežasčių- dėl to, kad ji tokia garsi, ir kad patiko filmas (pirmiausia dėl šito).
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2010 10 18, 14:35)
Aš tai nieko gero neradau, nes skaitymas manęs dar laukia.  smile.gif  Bet perskaityt knygą noriu dėl dviejų priežasčių- dėl to, kad ji tokia garsi, ir kad patiko filmas (pirmiausia dėl šito).

Aš mat filmo tai nemačiusi. Bet įtariu, kad filmas man patiktų labiau nei knyga, visgi norėčiau jį pamatyti. Nes vien jau aktorė legendinė. Ir manau, kad jos kuriamas personažas gali būti simpatiškesnis, nei kad knygoje. Knygą aš tik įpusėjau (o gal ir tiek neperskaičiau). Totaliai ne mano knyga unsure.gif
Atsakyti
Nu ka merginos- prisirinkau pinigeliu is visu normalia sumele. Tai tada viso jums geriausio - likit sveikos ir laimingos, neminekit bloguoju, sudiev lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 18, 14:39)
Nu ka merginos- prisirinkau pinigeliu is visu normalia sumele. Tai tada viso jums geriausio - likit sveikos ir laimingos, neminekit bloguoju, sudiev  lotuliukas.gif

Gerai, tada, kad nežinojai kiek tiksliai kainuos "Begantis paskui aitvarą" lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(miaubraske @ 2010 10 18, 14:44)
Gerai, tada, kad nežinojai kiek tiksliai kainuos "Begantis paskui aitvarą"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ne, nu su kaunietem taip nepasielgsiu lotuliukas.gif nes visgi tam paciam mieste, gal susitiksim ar ka.. cia tik tom, kurios i saskaita perveda lotuliukas.gif kur toli - kituose miestuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 18, 15:22)

Nėra ji įspūdinga knyga, nėra tokia greito veiksmo megėjams, ne Gerristsen detektyvai ar subtilioji "Mažmožių dievas". Bet man ši knyga jauki wub.gif Įtakos turėjo ir filmas, nes skaitant matau tik aktorę, jos dainas. Man ši knyga kaip ramus jazz'as, per kūna bėgiojantys šiurpuliukai ax.gif
http://www.youtube.c...h?v=BOByH_iOn88
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorifore: 18 spalio 2010 - 14:47
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 18, 14:39)
Nu ka merginos- prisirinkau pinigeliu is visu normalia sumele. Tai tada viso jums geriausio - likit sveikos ir laimingos, neminekit bloguoju, sudiev  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(Dorifore @ 2010 10 18, 14:47)
Nėra ji įspūdinga knyga, nėra tokia greito veiksmo megėjams, ne Gerristsen detektyvai ar subtilioji "Mažmožių dievas". Bet man ši knyga jauki  wub.gif  Įtakos turėjo ir filmas, nes skaitant matau tik aktorę, jos dainas. Man ši knyga kaip ramus jazz'as, per kūna bėgiojantys šiurpuliukai  ax.gif
http://www.youtube.c...h?v=BOByH_iOn88

Filmas, įtariu, man tikrai patiktų. Bet va knyga... Šiuokart man tikrai reikėjo ją skaityti po filmo peržiūros.

Pastebėjau, kad Vesstos jau senokai nesimato unsure.gif
Atsakyti