QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 18, 12:05)
Tik ka grizau is
Jotemos. Nupirkau
Ingenui Pameistri,
Meskute, ačiū

Tai gal dabar ir pervesiu? Ir gal iš karto pervesčiau tuo pačiu už "Trapumą"? Parašyk savo sąskaitą man į AŽ.
QUOTE(Nerinha @ 2010 10 18, 13:25)
Sveikutes, turejau gerokai pasivyti

, kol perskaiciau
Esu skaiciusi sia knygute ir pritariu, kad parasyta labai paprastai, bet giliai. Yra dar viena sio autoriaus knyga "Tūkstančiai gervių" , beje ja kartais lygina su Baricco "Silkas" kuriniu, kuris man yra paliko siltus prisiminimus
As vis dar su Pamuku ir turiu pripazinti, jog pradzioje siek tiek spardziausi, nes man tas seilejimasis irgi nebuvo prie sirdies, bet autorius cia ipyne viena viliojanti dalykeli, kaip lankimasis jo "virtualiame" muziejuje. stebiuosi, kaip galima taip fanatiskai myleti ir troksti kito zmogaus iki tiek, jog paverstum savo buta muziejumi savo prarastai meilei. o dabar beliko laukti kokios nors atomazgos, nes ivykiai klostosi taip, jog kazkas turetu nutikti
Aš truputį gailiuosi, kad nepirkau tos "Tūkstančiai gervių", kai Pegase buvo savaitės knyga. Įtariu, abi tos knygos man turėtų patikti.
Tai tu turbūt Pamuko nemažai jau perskaičiusi?
Papildyta:
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 18, 14:16)
Aš skaičiau "Pusryčiai pas Tifanį" prieš porą metų gal, man patiko. Ir filmas nenuvylė. "Karaliaus pražūtis" dar neskaičiau, nes žiūriu, kad atsiliepimai gana vidutiniški, tai vis atidėlioju. dabar skaitau 5 knygą iš tos kolekcijos, tai skaitymo liko nemažai iki visos užbaigimo
Va dėl knygos "Pusryčiai pas Tifanį" tai, tiesą sakant, nesuprantu, ką jūs gero joje randate