[quote=Dorifore,2010 10 19, 15:24]
http://www.facebook....150753878300749
Ačiū
[/quote]
Aš kažkodėl negaliu prabalsuoti ten už nieką (paspausti "patinka") to mygtuko ten nėra, turbūt todėl, kad nesu tarp draugų
[quote=terakota_bum,2010 10 19, 15:59]
turiu knygų pilną spintą skaityt,
[/quote]
Man labai įdomu sužinoti apie tas
knygų spintas, kaip laikot knygas. Nes aš tai paprasčiausiai sustatau jas į knygoms skirtą lentynėlę, nes spintos knygoms neturiu. Ar čia tik toks skambus išsireiškimas?
[quote=Meskute5,2010 10 19, 17:16]
Dabar pasiemiau -
Labai labai panasu i Kalifo rumus, aisku - salis ne ta. Ir skaitant Metai Provanse- apetitas pakyla.
Bet is esmes- perskaicius du skyrelius- man labai panasu
[/quote]
[quote=Skiautelė,2010 10 19, 17:21]
kaip keista...
Kalifą nunešiau neįveikus,o Provansą tiesiog prarijau
[/quote]
[quote=Meskute5,2010 10 19, 17:26]
Man
Kalifo rumai sunkiai sekesi pradet, bet as manau po detektyvu itakos. Nes pries ja buvau skaicius detektyvus. Bet i gala taaaaip patiko, kad net parduot as jos nenoriu

o va
Metai Provanse eina irgi kaip sviestu patepta, bet nezinau ar geriau uz Kalifa bus
[/quote]
[quote=Nerinha,2010 10 19, 17:28]
o kokios geros knygos

. Kalifo rumai mane stipriai juokino su savo dzinais, o metai provanse padovanojo gera savaitgali. Paskui ziurejau filma, tai super patiko, viskas pagal knyga
[/quote]
[quote=Meskute5,2010 10 19, 17:30]
Man
Metai Provanse tokia kazkokia kaledine knyga atrodo. Na nedaug perskaiciau, bet tas sniegas ir maisto gamyba- kaledom kvepia.. gal paskui persivers viskas, kai jie vasaros sulauks, nes dabar pas mane ten ziema
[/quote]
[quote=Ingėnas,2010 10 19, 17:50]
Man tos dvi knygos irgi labai panašios savo stiliumi. Na, kultūra, kraštai, žinoma, labai skiriasi
Bet man visgi artimesnis Provansas. Matyt, tiesiog pats kraštas arčiau dūšios.
Be to, skirtumas dar ir tas, kad , skaitant "Metai Provanse" jaučiama be galo didelė autoriaus meilė šiam kraštui. Dėl ko skaityti labai miela. Tiesiog subtilesnė knyga.
Be to, žinokit, kad tai labai autentiška knyga. Viskas, kas joje rašoma, visi papročiai, provansiečių įpročiai ir būdas tikra.
[/quote]
[quote=Meskute5,2010 10 19, 19:48]
Mergos

dabar beskaitydama viska supratau

tas pardavejas is Provanso

-
Provanse laikas yra labai neapibreztas dalykas. Netrukus - reiskia kazkuria valanda siandien. Rytoj - reiskia kazkur sia savaite. O labiausiai neapibrezta laiko atkarpa is visu - dvi savaites- gali reiksti tris savaites, menesi ar net kitus metus.
Nuostabi knyga- ideda supratingumo apie kitus zmones
[/quote]
[quote=Ingėnas,2010 10 19, 20:06]
Tai jau tikrai - Mažų mažiausiai - prijaučiantis Provansui
[/quote]
[quote=Dorifore,2010 10 19, 20:25]
Ar dar yra kas nebalsavo už mano knyga FB

dabar rezultatas 45-44 mano nenaudai. Luziana greičiau nuimk balsą nuo jos

Versiuos per galvą, padarysiu, ką reiks, bet šitą knygą aš laimėsiu
[/quote]
Aš nebalsavau, ir nežinau kaip tai padaryti
P.S Dabar nuo savęs parašysiu. Pirksiu 2 knygas iš svajonių knygų. D. Macomber "Krautuvėlė Gėlių gatvėje" bei "Geri siūlai". Ką manot apie jas? Nebus išparduota. Rodo, kad neturėtų
Krautuvėlė Gėlių gatvėje
Geri siūlai Nieks neskaitėt? Man tai ištraukos patiko.
Nes anksčiau klausiau, nieks nieko neatsakėt.Tiesa, ne aš pati pirksiu, paprašiau, kad pusseserė man paimtų, o vėliau jau atsiskaitysim
Beje, sudominot jau
Metais Provanse, bet kada šią knygą paimsiu į rankas, nežinau, atsiranda tiek skaitymo trukdžių.
Papildyta:
Už kokią knygą reikia prabalsuoti?
Papildyta:
QUOTE(reeva @ 2010 10 19, 21:11)
kaip skirtingai
žiauriai nemėgstu Baltų lankų,ten labai greitai užeinu,nusiperku ko reikia ir bėgu lauk
man atrodo,už kažkiek litų reikia pirkti,ir gausi tadu
Papildyta:
Va,pasiskaityk
O "Baltų lankų" knygyne parduodamos ntik knygos, išleistos Baltų l,ankų?