Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 34 palata

QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 10 19, 22:20)
Dėkui, nes apsimoka ją turėti.

O aš peržiūrinėju naujienas  doh.gif
Išėjo nauja Katherine Neville, kuri parašė 'Aštuoni", knyga ir aš jos noriu  doh.gif
http://www.jotema.lt...ew?pid=1&id=496

Klausyk meskute5, jei kartais lankysies jotemos leidykloje pažiūrėk kiek ji ten kainuoja.

užsiregistravau ir buvo parašyta :
"Dėkojame, Jūsų registracijos duomenys išsiųsti leidyklos „Baltos lankos“ knygų klubo administracijai. Klubo nario kortelė Jums bus išsiųsta nurodytu adresu." thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Dorifore,2010 10 19, 15:24]
http://www.facebook....150753878300749
Ačiū 4u.gif
[/quote]
Aš kažkodėl negaliu prabalsuoti ten už nieką (paspausti "patinka") to mygtuko ten nėra, turbūt todėl, kad nesu tarp draugų

[quote=terakota_bum,2010 10 19, 15:59]
turiu knygų pilną spintą skaityt,
[/quote]
Man labai įdomu sužinoti apie tas knygų spintas, kaip laikot knygas. Nes aš tai paprasčiausiai sustatau jas į knygoms skirtą lentynėlę, nes spintos knygoms neturiu. Ar čia tik toks skambus išsireiškimas?

[quote=Meskute5,2010 10 19, 17:16]
Dabar pasiemiau - user posted image
Labai labai panasu i Kalifo rumus, aisku - salis ne ta. Ir skaitant Metai Provanse- apetitas pakyla. lotuliukas.gif Bet is esmes- perskaicius du skyrelius- man labai panasu
[/quote]

[quote=Skiautelė,2010 10 19, 17:21]
kaip keista...
Kalifą nunešiau neįveikus,o Provansą tiesiog prarijau
[/quote]

[quote=Meskute5,2010 10 19, 17:26]
Man Kalifo rumai sunkiai sekesi pradet, bet as manau po detektyvu itakos. Nes pries ja buvau skaicius detektyvus. Bet i gala taaaaip patiko, kad net parduot as jos nenoriu wub.gif o va Metai Provanse eina irgi kaip sviestu patepta, bet nezinau ar geriau uz Kalifa bus
[/quote]

[quote=Nerinha,2010 10 19, 17:28]
o kokios geros knygos thumbup.gif . Kalifo rumai mane stipriai juokino su savo dzinais, o metai provanse padovanojo gera savaitgali. Paskui ziurejau filma, tai super patiko, viskas pagal knyga thumbup.gif
[/quote]

[quote=Meskute5,2010 10 19, 17:30]
Man Metai Provanse tokia kazkokia kaledine knyga atrodo. Na nedaug perskaiciau, bet tas sniegas ir maisto gamyba- kaledom kvepia.. gal paskui persivers viskas, kai jie vasaros sulauks, nes dabar pas mane ten ziema biggrin.gif
[/quote]

[quote=Ingėnas,2010 10 19, 17:50]
Man tos dvi knygos irgi labai panašios savo stiliumi. Na, kultūra, kraštai, žinoma, labai skiriasi tongue.gif
Bet man visgi artimesnis Provansas. Matyt, tiesiog pats kraštas arčiau dūšios.
Be to, skirtumas dar ir tas, kad , skaitant "Metai Provanse" jaučiama be galo didelė autoriaus meilė šiam kraštui. Dėl ko skaityti labai miela. Tiesiog subtilesnė knyga.

Be to, žinokit, kad tai labai autentiška knyga. Viskas, kas joje rašoma, visi papročiai, provansiečių įpročiai ir būdas tikra.
[/quote]

[quote=Meskute5,2010 10 19, 19:48]
Mergos clap.gif dabar beskaitydama viska supratau biggrin.gif tas pardavejas is Provanso lotuliukas.gif -
Provanse laikas yra labai neapibreztas dalykas. Netrukus - reiskia kazkuria valanda siandien. Rytoj - reiskia kazkur sia savaite. O labiausiai neapibrezta laiko atkarpa is visu - dvi savaites- gali reiksti tris savaites, menesi ar net kitus metus.
Nuostabi knyga- ideda supratingumo apie kitus zmones lotuliukas.gif
[/quote]

[quote=Ingėnas,2010 10 19, 20:06]
Tai jau tikrai - Mažų mažiausiai - prijaučiantis Provansui lotuliukas.gif
[/quote]
drinks_cheers.gif

[quote=Dorifore,2010 10 19, 20:25]
Ar dar yra kas nebalsavo už mano knyga FB biggrin.gif dabar rezultatas 45-44 mano nenaudai. Luziana greičiau nuimk balsą nuo jos lotuliukas.gif Versiuos per galvą, padarysiu, ką reiks, bet šitą knygą aš laimėsiu thumbup.gif
[/quote]
Aš nebalsavau, ir nežinau kaip tai padaryti unsure.gif

P.S Dabar nuo savęs parašysiu. Pirksiu 2 knygas iš svajonių knygų. D. Macomber "Krautuvėlė Gėlių gatvėje" bei "Geri siūlai". Ką manot apie jas? Nebus išparduota. Rodo, kad neturėtų
Krautuvėlė Gėlių gatvėje
Geri siūlai Nieks neskaitėt? Man tai ištraukos patiko. Nes anksčiau klausiau, nieks nieko neatsakėt.Tiesa, ne aš pati pirksiu, paprašiau, kad pusseserė man paimtų, o vėliau jau atsiskaitysim

Beje, sudominot jau Metais Provanse, bet kada šią knygą paimsiu į rankas, nežinau, atsiranda tiek skaitymo trukdžių.
Papildyta:
Už kokią knygą reikia prabalsuoti?
Papildyta:
QUOTE(reeva @ 2010 10 19, 21:11)
kaip skirtingai biggrin.gif
žiauriai nemėgstu Baltų lankų,ten labai greitai užeinu,nusiperku ko reikia ir bėgu lauk
man atrodo,už kažkiek litų reikia pirkti,ir gausi tadu
Papildyta:
Va,pasiskaityk

O "Baltų lankų" knygyne parduodamos ntik knygos, išleistos Baltų l,ankų?
Atsakyti
Dorifore radau nuoroda, tik sakyk, ar tu esi ta, kuriai patinka "Dinos" visos knygos? 4u.gif
Atsakyti
[quote=aistuliaa,2010 10 19, 20:50]
Kaip? Aš draugei buvau paskolinusi, vakar pasiėmiau, sakė labai patiko wink.gif laukia ji ir savo eilės pas mane smile.gif
[quote]

Stikline pieno
dar tik 10 psl perskaiciau , idomu .O apie Suados knyga ir dabar dar tebegalvoju - labai istrigo 4u.gif

Klausykit ,o ta knyga "Begantis paskui aitvara" irgi musulmonisko siuzeto ??? neskaiciau , bet ziuriu cia labai visi giria .... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristyyynyte: 19 spalio 2010 - 20:44
"Brangus ir mielas dvikoji padare, literatūriškai apibūdanamas skaitytoju" biggrin.gif

"Apie didelę meilę svajoja tik menininkai ir nevykėliai". V. Onaitis.

"Poezija yra pasakos suaugusiems, turintiems fantazijos ir keliantiems galvą aukščiau bliūdo, iš kurio valgoma". H. Radauskas

"Žodžio myliu pilna burna: kaip medaug ar šilto pieno"
. J. Marcinkevičius wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 19 spalio 2010 - 20:45
QUOTE(Vessta @ 2010 10 19, 19:34)
O apie knygas, tai perskaiciau ,,Bėgantis paskui aitvarą". Nuostabi knyga, nors ir liūdna. Skaitydama prisiminiau, kad kazkuri raset, kad pabaigoj apsiverket, tai jau nuo 107 psl verkiau pasisriubaudama ir taip su tarpais iki galo. Labai jau gaila buvo ir Hasano, sitaip besiaukojancio del Amiro, ir tu vaiku naslaiciu namuose ir aisku Sorabo. Zodziu, kas neskaitet labai rekomenduoju 4u.gif Man sita kol kas is musulmonu temos labiausiai patiko, net ir ,,Tik su dukra" pralenke. Zinoma dar ne visas sia tema perskaiciau blush2.gif

Aš neverkiau, bet buvau arti to smile.gif Iš tiesų tai itin retai verkiu skaitydama blush2.gif
Tačiau šią knygą perskaičiusi dar ilgai nešiojausi ją širdyje rolleyes.gif Ir lyg šiol tebesinešioju.
Su "Tik dukra" jos nė lyginti negalima, toji nė iš tolo neprilysta "Aivarams".

QUOTE(reeva @ 2010 10 19, 20:07)
Asmeniškai man mieliausias "Pegasas" VCUP'e
Ir Panoramoj visai patinka.
Žodžiu,aš "Pegaso" fanė biggrin.gif

Absoliučiai tokia pat nuomonė drinks_cheers.gif
Šiaip meiliausias VCUP Pegasas. Bet, kadangi daugiau erdvės (ir knygų smile.gif ), visai patinka ir Panoramos Pegasas.

QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 10 19, 20:09)
Dar klausimas: Kaip gauti 'Baltų lankų' nario kortelę??? unsure.gif

Aš, kad gauti šią kortelę, kažkada (šiais metais) pildžiau anketą jų tinklapyje. Rašė, kad turėtų atsiųsti kortelę paštu, bet jos taio ir negavau. Tačiau gavau į el. paštą kortelės numerį.
Tačiau BKL išparduotuvėje, esančioje Kalvarijų g., visia nereikia tos kortelės. Niekas ten jos neprašo.
reeva gal maišo šią kortelę su BLK knygyno kortele, kuri išduodama mokamai arba perkant už didelę sumą. Bet BLK knygyno kortelė labai mizernas nuolaidas suteikia, tai nelabai yra prasmės jos norėti.
BLK knygyno (tik vieną tokį žinau) aš irgi nemėgstu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 19 spalio 2010 - 20:46
QUOTE(kuke @ 2010 10 19, 19:09)
Meskute jei perskaicius sugalvosi parduot Pietu karaliene ax.gif  ir dar nieks jos nerezervavo tai tada as pirma rezervuoju blush2.gif  ir stovesiu vel po langais su sokolado kalnais lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Cia kazkas SM pardavinejo ja uz 20 lt. Bet jei jau neturi - tai turesiu omeny smile.gif

QUOTE(eglute82 @ 2010 10 19, 19:50)
koks cia pardavejas, kad zinot ateiciai ax.gif

Cia is sena.lt toks veikejas tongue.gif

QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 10 19, 19:56)
Dabar norėčiau padaryti tokia mažą apklausėlę:
Koks jūsų nuomone geriausias knygynas? (Ne tik pavadinimą nurodyt, bet ir vietą jei galima)

Man Baltos lankos Kauno Akropolyje smile.gif

QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 10 19, 20:20)
Klausyk meskute5, jei kartais lankysies jotemos leidykloje pažiūrėk kiek ji ten kainuoja.

Jauciu bus apie 20 lt. Paziuresiu smile.gif

QUOTE(Aguonytė @ 2010 10 19, 20:22)
"Dėkojame, Jūsų registracijos duomenys išsiųsti leidyklos „Baltos lankos“ knygų klubo administracijai. Klubo nario kortelė Jums bus išsiųsta nurodytu adresu."  thumbup.gif

as tai turiu Parex koretle, tai su ja 10 procentu ir taip duoda ten, tai kortele daugiau nuolaidos neduos jauciu g.gif
Papildyta:
skaitau zinokit Metai Provanse- nu nuostabi knyga ka ir besakyti.. tikrai geriau uz Kalifo rumus drinks_cheers.gif daugiau tokiu knygu... bet kur ju gauti tokiu unsure.gif
Gera doze jumoro jausmo, graziai viskas aprasyta, skaniai ir man laaabai gaila bus ja pabaigt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 19, 20:49)
skaitau zinokit Metai Provanse- nu nuostabi knyga ka ir besakyti.. tikrai geriau uz Kalifo rumus  drinks_cheers.gif  daugiau tokiu knygu... bet kur ju gauti tokiu unsure.gif
Gera doze jumoro jausmo, graziai viskas aprasyta, skaniai ir man laaabai gaila bus ja pabaigt  verysad.gif

Va va drinks_cheers.gif Neveltui aš ja kliedėjau tongue.gif
Kaip džiaugiuosi, kad ją turiu rolleyes.gif Galėsiu ir tikrai norėsiu skaityti ją dar kartą smile.gif
Nors šiaip, kaip nebūtų keista, buvo žmonių, kuriems ji nepatiko, netgi jos neįveikė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 19, 19:45)
Tačiau BKL išparduotuvėje, esančioje Kalvarijų g., visia nereikia tos kortelės. Niekas ten jos neprašo.

o klausyk toje išparduotuvėje tik seniau pasirodžiusios knygos, ar būna ir naujovių?

QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 19, 19:49)
Jauciu bus apie 20 lt. Paziuresiu smile.gif

Labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 10 19, 20:56)
Dabar norėčiau padaryti tokia mažą apklausėlę:
Koks jūsų nuomone geriausias knygynas? (Ne tik pavadinimą nurodyt, bet ir vietą jei galima)

Geriausias kuom? 4u.gif pvz pagal aptarnavima tai net nzn.. lankausi Pegase laisves al ir Vagoj IKI girstupio.. ten man aptarnavimas panasus, nei lb geras, nei blogas.. bet jaukumo atzvilgiu man Vaga labiau patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 19, 21:08)

Klausykit, nebepamenu kas ( gal spxhins ar skiautelė) skaitėt kažkokią knygą apie gaidį  ax.gif  Dabar radau knygą "Asilo memuarai" , galvoju reik labiau gal tokm gyvūniškom knygom pasidomėt  biggrin.gif

Aš nea schmoll.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2010 10 19, 21:22)
"Dėkojame, Jūsų registracijos duomenys išsiųsti leidyklos „Baltos lankos“ knygų klubo administracijai. Klubo nario kortelė Jums bus išsiųsta nurodytu adresu."  thumbup.gif

Bet tai aš kaip supratau, kad pirma turi užsisakyti knygą kokią, tik tada gausi tą kortelę g.gif

QUOTE(eglute82 @ 2010 10 19, 21:40)
Dorifore radau nuoroda, tik sakyk, ar tu esi ta, kuriai patinka "Dinos" visos knygos? 4u.gif

Ne, ne už ją nebaluok, ten mano konkurentė su kuria rungtyniaujam lotuliukas.gif aš ta kur Orwell "1984" ax.gif
Atsakyti