QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 18, 19:06)
Iš tikro man irgi įdomu būtų pačiai, bet šiais metais nesidariau, tai nuo 2011 darysiu
aš, tai rašausi perskaitytas knygas nuo 2006m ir jau antrą sąsiuvinį įpusėjau, tai pas mane matosi iškart kiek per tą laikotarpį perskaičiau ir kiek kiekvienais metais.Po to labai įdomu pavartyti.
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 18, 19:30)
Prašau, o tu skaičiusi ką nors iš Orwell'o?. Apie knygą "Mes" jau žinau, paskaičiau kitoj temoj, kaip apie ją rašei, tai iš karto susiradau ir įsidėjau į savo sąrašą
Ačiū
Aš tuoj sužvaigždėsiu per jus
Solženicyną man ne dėl bendro išsilavinimo, o visiems knygų megėjams būtina perskaityti
Apskritai man su juo tokios mistikos siejasi. Labai keistai sužinojau apie jį, tą dieną kai pirmą kartą laikiau jo knygą rankose, jis mirė (tik vėliau sužinojau), vienas draugas girdavo jį, o aš galvodavau kas čia toks. Pasirodo knygas jo žinau, o pavardės neprisimindavau. Aš namie turiu ne tik Ivano dieną (ji įtraukta ir tarp 50 žymiausių romanų), turiu dar "Pirmasis ratas" seno leidimo.
Kaip faina Parodyk ir tu kada savo biblioteką, su aiškiais viršeliais, kad galėčiau nors virtualiai panaršyt
O kokios tavo mėgstamiausios knygos, jau pačios tos pačiausios. Įdomu sužinot, ar mūsų skoniai panašūs
a)Orvelo nieko dar neskaičius, bet Gyvulių ūkį tai turiu
b)Kažkodėl ji mane mažiausiai traukia
c) Žadu kada nors pasirodyti savo biblioteką, bet tik pas mane knygu spintos yra per kelis kambarius, o pati dauguma ir senesnėės, tai sudėtos tamsiame kambaryje lentynoje trim eilėm.Ten daugiausia ir sudėtos perskaitytos knygos.Apie savo mėgstamas parašysiu kada nors vėliau, nes su kiekvienais metais jų vis padaugėja.
QUOTE(amber123 @ 2010 10 18, 19:41)
Pajauta, kodel taip retai pas mus uzeini?
labai daug geru dalyku apie tamsta girdejau
Tai pas jus užeik tik, tai po to kiaurą dieną neišlįsiu bus ir vaikai alkani

.Matai kai pasigimdžiau antrą leliuką , tai ir laiko nelieka, nes dabar mano leliukui toks amžius kai reikia "pasaulį pažinti" per čiupinėjimą, jis dabar kaip "magnetas" visur lenda, viską traukia, ir kas blogiausia, tai dar dedasi po to į burną

Žodžiu, pastoviai reikia iš akių neišleisti, bo po to gali būti skaudūs padariniai.

Vo teip.Tapetus jau padraskėm ir paragavom, nemažai knygų pavartėm, druską ir cukrų jau ragavom, išmokom lipnią juosta užklijuotus stalčius atsidaryti viską išversti ir stalčiun įlipti. Va kaip iš stalčiaus dar nemokam išlipti.
Tai va jei kokį postą noriu atsakyti, tai puse dienos prireikia, nes vienu prisėdimu niekaip

neišeina.Reikia gi lakstyti , kad "zbitkų" nepridarytu.O ir skaitinių mažiau tuo pačiu.

Šie metai ir praiti, tai išvis kažkoks štilis su skaitiniais.
labai smalsu pasidarė ką gi tokio
QUOTE(Papugele @ 2010 10 18, 19:50)
[Aš pasigirsiu, mano knyga "Valgyk, melskis, mylėk' su kietu viršeliu, didesnio formato kaip dabar išleista, daug fainesnė už naująją
O mano irgi tokia
QUOTE(luiziana @ 2010 10 19, 04:08)
Ar sita :Жизнь после жизни ? As dar jos neturiu,paprasiau,kad man Trigramoje uzsakytu.O Marininos patariu skaityti Kamenskajos serija,pradek nuo pirmos pagal eiliskuma,cia jos saite rasi visa knygu tvarka
http://www.marinina.ru/books/spisok/
Ne ta, Atrodoo vadinasi "Tas, kuris žino" kažkas ten kur su chruščiovke susiję
Ačiū, dabar žinosiu, kaip aš google pamiršau
QUOTE(Papugele @ 2010 10 19, 15:48)
Gal jau Paasilinnos 'Kaukianti malunininka' perskaitei?
Na man jis kol kas gerai skaitosi, dar tik 70 psl. skaitau
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 19, 21:56)
Aš ten savo vardu prisijungus esu . Žiūrėjau jau tavo mėgstamiausias knygas, tikrai turim bendrų patikusių
Tai kaip supratau , tu pas mane į draugus įtraukta . Ania