QUOTE (Raseliote @ 2004 10 01, 21:45) |
Siddiqa,turiu klausimeli,tik prasau neisizeisti! ![]() Musu kaimynai is Indijos,labai geri ir draugiski zmones,bet kai pietus gamina as visus langus uzdarau,kad neprieitu i kambarius to kvapo???? Nuo ko tas kvapas???? Sako ten kazkokie aliejai????Nekalbu apie smilkalus,klausiu butent apie valgi! ![]() |
oj, atsiprasau, kad neuzsiziurejau kad man klausimukas uzduotas!!

Na, kad net nezinau nuo ko ta smarve. Siaip tai karis daugiausia.... bet ta kari kieviena seimininke vis kitaip gamina..... gal kartais aliejuje deginamu prieskoniu kvapas.... nu net neisivaizduoju.... man asmeniskai nesmirda, kai as gaminu, bet as labai daug prieskoniu nededu, nes mano vyras LABAI ASTRIAI nevalgo...
P.S. Kaip as suprantu, smirda pacioje pradineje gaminimo stadijoje - kai verdamas karis...

QUOTE (maya @ 2004 10 04, 15:41) |
![]() ![]() |
na gerai, gaminu ir sveciams

QUOTE (Raseliote @ 2004 10 04, 16:46) |
Siddiqa,aciu uz atsakyma!Tai vadinasi jie viska gamina su tuo kariu,aisku! ![]() |

P.S. Saldumynai be kario gaminami

Oi man labai skanus indiskas maistas, daznai einam i Indu restorana

Man irgi. Jau 5 metai tik toki maista ir valgau.....
Kai buvom sia Geguze Lietuvoje, tai atsivalgem lietuvisko maisto kaip reikalas, bet jau i viesnages pabaiga su vyru vis pasikalbedavom tarpusavyje, oj, kaip pasiilgom "savisko" maisto.....net seiles nutysdavo.....
Kai buvom sia Geguze Lietuvoje, tai atsivalgem lietuvisko maisto kaip reikalas, bet jau i viesnages pabaiga su vyru vis pasikalbedavom tarpusavyje, oj, kaip pasiilgom "savisko" maisto.....net seiles nutysdavo.....

O tai kodel man turkai aiskino,kad cia aviena toki kvapa turi ir del to reikia daug ir ivairiu prieskoniu deti,kad uzmustu ta slykstu kvapa

QUOTE (Tinulis @ 2004 10 04, 21:44) |
O tai kodel man turkai aiskino,kad cia aviena toki kvapa turi ir del to reikia daug ir ivairiu prieskoniu deti,kad uzmustu ta slykstu kvapa ![]() |
Aviena turi slykstu kvapa, as kai verdu tai daug prieskoniu dedu

Tai cia kario ar avienos kvapas,jau nieko nesuprantu

Gerai kai tavo vyrukui,tai patiekalas
,o maniskis tai pagalvotu,kad cia priedas
prie mesos ir darzoviu.