Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

QUOTE (Raseliote @ 2004 10 01, 21:45)
Siddiqa,turiu klausimeli,tik prasau neisizeisti! wink.gif
Musu kaimynai is Indijos,labai geri ir draugiski zmones,bet kai pietus gamina as visus langus uzdarau,kad neprieitu i kambarius to kvapo???? Nuo ko tas kvapas???? Sako ten kazkokie aliejai????Nekalbu apie smilkalus,klausiu butent apie valgi! g.gif

oj, atsiprasau, kad neuzsiziurejau kad man klausimukas uzduotas!! laugh.gif
Na, kad net nezinau nuo ko ta smarve. Siaip tai karis daugiausia.... bet ta kari kieviena seimininke vis kitaip gamina..... gal kartais aliejuje deginamu prieskoniu kvapas.... nu net neisivaizduoju.... man asmeniskai nesmirda, kai as gaminu, bet as labai daug prieskoniu nededu, nes mano vyras LABAI ASTRIAI nevalgo...

P.S. Kaip as suprantu, smirda pacioje pradineje gaminimo stadijoje - kai verdamas karis... laugh.gif nes ten buna visokiu prieskoniu kaip ir koncentratas....paskui jau dedama mesa ar darzoves ir pilama daug vandens....
Atsakyti
QUOTE (maya @ 2004 10 04, 15:41)
laugh.gif tamstos vyras lietuvis..tau lengviau , jis jau zino kokie yra lietuviski patiekalai... wink.gif

na gerai, gaminu ir sveciams wink.gif visiems tinka tai, ka ir mes valgome essen.gif
Atsakyti
Siddiqa,aciu uz atsakyma!Tai vadinasi jie viska gamina su tuo kariu,aisku! wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Raseliote @ 2004 10 04, 16:46)
Siddiqa,aciu uz atsakyma!Tai vadinasi jie viska gamina su tuo kariu,aisku! wink.gif

smile.gif Na, ne viska, bet kokia 80% visu maisto patiekalu su kariu yra...... tik jis vis kitaip gaminamas..t.y. skirtingi prieskoniai vistai, mesai, zuviai, ryziams, lesiams darzovems ir t.t.

P.S. Saldumynai be kario gaminami tongue.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Oi man labai skanus indiskas maistas, daznai einam i Indu restorana thumbup.gif
Atsakyti
Man irgi. Jau 5 metai tik toki maista ir valgau.....
Kai buvom sia Geguze Lietuvoje, tai atsivalgem lietuvisko maisto kaip reikalas, bet jau i viesnages pabaiga su vyru vis pasikalbedavom tarpusavyje, oj, kaip pasiilgom "savisko" maisto.....net seiles nutysdavo..... laugh.gif
Atsakyti
O tai kodel man turkai aiskino,kad cia aviena toki kvapa turi ir del to reikia daug ir ivairiu prieskoniu deti,kad uzmustu ta slykstu kvapa g.gif
Atsakyti
QUOTE (Tinulis @ 2004 10 04, 21:44)
O tai kodel man turkai aiskino,kad cia aviena toki kvapa turi ir del to reikia daug ir ivairiu prieskoniu deti,kad uzmustu ta slykstu kvapa g.gif

Aviena turi slykstu kvapa, as kai verdu tai daug prieskoniu dedu rolleyes.gif
Atsakyti
Tai cia kario ar avienos kvapas,jau nieko nesuprantu g.gif g.gif
Atsakyti
Va verdu siandien Spageti vakarienei! biggrin.gif Pataisysiu padaza su rukytu kumpiu ir suriu!Ir bus liux! thumbup.gif
Labai paprasta ir greita!
Atsakyti
Gerai kai tavo vyrukui,tai patiekalas thumbup.gif ,o maniskis tai pagalvotu,kad cia priedas laugh.gif laugh.gif laugh.gif prie mesos ir darzoviu.
Atsakyti
laugh.gif laugh.gif laugh.gif Tinulis biggrin.gif biggrin.gif Na maniskis dar irgi stipresnio kazko noretu,pats gales ir pasitaisyti ka nors priedo laugh.gif laugh.gif Man svarbu kad nebutu priekaisto,kad nieko nepataisiau! biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti